What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Nevidim nic na co bych mel reagovat..prijde mi to.jak kdybyste malo hulili hehe jestli chcete to vsechno smazu..
Ps kdyby nekdo chtel.prevzit moderovani rad
mu to prenecham..

přesně tak je ot upe nezávádný, ale výtažek co si dáváš to je fet, zahod to! a dej si neurofen anebo že by perník? ten je good.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
taky dyž vede opilec po ulici dítě, tak to nechápu jak to může někomu vadit, páč alkohol je tradiční evropská droga a je prostě super, za to dyž vede dítě nějaký zhulenec, nejraději bych zavolal sociálku, myslím, že postup jak to udělat popisují někde v blesku. proč si třeba nedá tramal? hovado zhulený.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jestli si mám vybrat jestli pracovat s kolegou na neurofenu nebo se zhulencem a smradlavým výhulem, tak teda rozhodně s tím na neurofenu, páč zombíky já rád.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tady ty bio žínky a sluníčkáři by nás chtěli otrávit tou hnusnou ganjou, že je přírodní, jo ale přírodní jed!!!! prej se potom dobře spííí!! taková hloupost, a na co vlastně? dyž máme hypnotika, dáš prášek a je to. krásný. všechnu marihuanu co sem pěstil byla hnus ultra fialový na třetí! a naprosto mě zničila, vždyt i nedávno Majlí Cirkus to pochopila a přestala s tím. prej léčivá jo? heh? třeba na otevřenou zlomeninu, přilož seno a je to ne? všechny ty bio sluníčkářš a smradlaví hipíky pozavírat a je klid.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
skv jelý názor pana Miroslava Hodného: "Dnes se veřejnost masírována levičáckou propagandou o "léčivých účincích" trávy, za pět let se bude prodávat krystal a stříkačky v trafikách spolu s novinami, podstatné bude jen to, aby bylo vše správně zdaněno...tohle je perverze nejhrubšího zrna. Návykové látky jsou pro ubožáky a labilní jedince a vláda, která nechce mít půl republiky plné alkoholiků a smažek by se měla starat o to, jak proti těmhle věcem bojovat, ne je podporovat. "

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
jakej? ten tu byl předtím, ted je tu řád apořádek a žádný fetky do toho nemaj co kecat.
Hod to za hlavu maha... Je to jejich nazor, at se kazdej leci cim chce... Postnete sem nekdo nejakej pix... At tuhle debatu necim zakoncime a muzem se vratit zas k pohode, ktera tu vladla...

picture.php

G

green johny

Vpodstate by mela zacinat videt, jinak az do konce kvetna (to budou asi ty na semeno ktery zustanou dlouho jestli se nemylim) co mi poradil gugloš

Mightyka

Well-known member
Veteran
Já kdysi chodil po JZD, že dělám bakalářku na poměr siláže a zrna v jednotlivejch krajích a přesně mi řekli, kde budou kdy sklízet. Not bad :).

A. Jones

Active member
Sorry za otocene fotky. Zaujimalo by ma ci by niekto vedel presnejsie identifikovat o aky diesel sa jedna. Je to z rezu co sa nejakou nahodou dostal ku kamaratovi,bohuzial bez presnejsich informacii. Vonu by som opisal asi ako mydlo/levandula.

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Sorry za otocene fotky. Zaujimalo by ma ci by niekto vedel presnejsie identifikovat o aky diesel sa jedna. Je to z rezu co sa nejakou nahodou dostal ku kamaratovi,bohuzial bez presnejsich informacii. Vonu by som opisal asi ako mydlo/levandula.
[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=75898&pictureid=1846113&thumb=1]View Image[/url] [URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=75898&pictureid=1846114&thumb=1]View Image[/url]

Připadá mi to jako ECSD, ale jistej si nejsem, na to jsou tady větší kapacity :) haha vtipný je,že když jsem poprvé pěstoval ecsd taky jsem tam cítil závan levandule :biggrin:

Pemek

Active member
Me to zase tezce pripomina riri cut co jel kdysi borec na groveru.
Tak prej te levandule je vic nez v ecsd.
Ale tezko soudit , spis to nekomu hodit na kour.
Edit.
Nasel sem to na grower. Fotka z 62 dne. Sour diesel riri cut. Prijde mi to vzhledove v podstate stejny.

Latest posts

Latest posts