What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

sensi23

Active member
Veteran
Já si myslim, že se tisíce let používá na zmatlávání, rikal jsem tušim, když jsem hodně hulil býval jsem casto nemocnej. Nebudu se přít ani za jedno, ale jestli mi na nejaky bázi vysvětlíš jak imunitu podporuje ? .)
stara cinska medicina pred tisici lety se z konopi nezmastovala,ale lecila s nim..naopak bych rekl ze tisice let se s nim lidstvo leci a stovky let zmastuje ..ale muze to klidne byt obracene :biggrin: :tiphat:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Já si myslim, že se tisíce let používá na zmatlávání

no si myslím, že zmatlanej si ty. a to z nějakých oblbováků, seš jasně zmatenej a zmatlanej čéče. :D řekni nám co si takhle dáváš dyž tě něco bolí a my se tady zasmějem :D analgetika? anxiolitika? kodein? koks? anfetaminy? neurofen? paralen? LOL čím seš napranej?

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
alkáč zmatlává taky, je to částečně analgetikum a hypnotikum, naproti tomu ganja je entheogen, a kdo říká, že entheogen zmatlává, bude nemá dostatek informací a zkušeností, nebo je to nácek.

psalm69

Active member
zdar akorat to prislo je toho spousty nevim co drif diky moc
(spis by se to hodilo do threadu udelalo mi radost ) :woohoo::tiphat:

To su rad ,na venky jsou ty white garlic a paix v cechach skizen konec zari nutne zastipnout min 2x .kdyz pak najdes neco dobreho z teh vnitrku nezapomen na mne prihlasim se o klonasa, ok?

sensi23

Active member
Veteran
To su rad ,na venky jsou ty white garlic a paix v cechach skizen konec zari nutne zastipnout min 2x .kdyz pak najdes neco dobreho z teh vnitrku nezapomen na mne prihlasim se o klonasa, ok?
Moje matkarna je ti cela k dispozici :thank you:

A. Jones

Active member
Potrebujem trochu poradit. Pokazeny balast a rastliny niekolko dni celkom potme. Najmenej den,najviac 6 dni. Vrsky su trochu vyblednute inak to vypada relativne normalne. 16 den kvetu. Skusit to dokvitnut?

sensi23

Active member
Veteran
Potrebujem trochu poradit. Pokazeny balast a rastliny niekolko dni celkom potme. Najmenej den,najviac 6 dni. Vrsky su trochu vyblednute inak to vypada relativne normalne. 16 den kvetu. Skusit to dokvitnut?
Zkusil bych to dokvest

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
závěr indické komise pro konopí: "To forbid or even seriously to restrict the use of so gracious an herb as hemp would cause widespread suffering and annoyance and to large bands of worshipped ascetics, deep-seated anger. It would rob the people of a solace in discomfort, of a cure in sickness, of a guardian whose gracious protection saves them from the attacks of evil influences, and whose mightly power makes the devotee of the Victorious, overcoming the demons of hunger and thirst, of panic, fear, of the glamour of Maya or matter, and of madness, able in rest to brood on the Eternal, till the Eternal,possessing him body and soul, frees him from the haunting of self and receives him into the Ocean of Being."

newhousegreen

-.-
Veteran
Newhouse ty vole....Konopi neleci rakovinu?Na netu mas spousty vylecenych lidi z leukemie a ruznych rakovin diky RSO oleji (napriklad nejslavnejsi americka holcicka Mykhaila)Staci jenom dohledat dukazy..O studiich o hline se s Tebou prit nebudu..O velkouzenari od nas z lidi co je v politice jen pro dobro lidi a aby nas vsechny zachranil taky ne(I kdyz me opravdu zajima,jak potom vy chytrolinci budete dostavat pesticidy z pitne vody).Ale jen tak vysypat z rukavu,ze rakovinu konopi neleci muze vyblit jenom diletant co nema tlacitko google poslednich 5 let...
Co se tyce organiky a konopi..Mam ochutnano jak chutna amneska z hydra na mineralu,v hline na mineralu proplachlou i neproplachlou..a vim ze nejlepsi je pestovana organicky a 14 dnu vyplachla cistou vodouChut z mineralu ma neuplne chutove spektrum a muzes to flushovat jak chces nikdy to nebude ono.Leda ze byc phriste zkusil monsanto.Na rakovinu pak zkusim chemoterapii a leky od pharma mafie muhehe..lidi je na svete jak sracek..chemical age

Net má spoustu vyléčených pacientů, asi stejně jako má spoustu videí z údajných chmických útoků, což je jen příklad, že koukat se na dění přes střípky nemusí znamenat vidět celou podstatu. Protirakovině působí i třeba dalších x desítek látek co se každoročně vyberou z x tisíc látek, ale do praxe se dostane jen jedna nebo dvě (1, 2 z 10 000). A když není dostatek ověřených případů, pak můžu tvrdit, že konopí rakovinu neléčí, ale záleží jen na úhlu z kterého se na rakovinu díváme, protože spoustu druhů rakovin již vyléčit lze, ale ty nejvážnější (nejsem lékař) nevyléčí často nic. Dokonce ani lékařské konopí v USA neprošlo legislativním procesem jako primárně lék, ale jako podpůrný prostředek pro pacienty s chemo. To, že se na to teď píše x jinejch diagnóz je věc druhá. V konopí může být určitá souhra terpenů s THC a dalšími kanabinoidy, které zvýší léčebný potenciál samotný, nebo jiného léčiva/ způsobu léčby. Vyléčit agresivní druhy rakoviny současná medicína paušálně neumí, kdyby to umělo konopí, už dávno by smetlo ostatní medicínu. Rakovinu, o které se bavím porazí jen invence, talent a představivost přetavená do vědeckých postupů, léků, terapií, jak potlačit agresivní druhy rakoviny. Tam samozřejmě může figurovat konopí, ale to že někomu budu podávat extrakt a jednou ze 100 případů to vyjde fakt neznamená, že léčim rakovinu.

Konopí součástí léčby rakoviny

-//-

Konopí vs prochlozperazin, a vliv na pacienty

Konopí a rakoviné bujení

Všechno studie z Googlu (Scholar), odsud stažitelné v PDF.

Neúplné chuťové spektrum, to je známá slabina hydra, leč existujou postupy, jak jí napodobit, sám jsem nezkoušel žádný produkt advanced nutrients ani podobné s mnoha doplňky, ale o tom, vůbec z počátku nebyla řeč, řešilo se, jestli konopí vypěstované organicky je lepší pro léčbu a jestli je možné to poznat na základě organoleptických vlastností. Když to konopí, který je v lékárnách testuje Státní zdravotní ústav, a nikdo jinej to nesmí, tak jak to chce kdo poznat, když je státní konopí prakticky nedostupný; nebo spíš nemá cenu to moc řešit. Podle mě, zásadní otázka.

Nadrzajda

Member
alkáč zmatlává taky, je to částečně analgetikum a hypnotikum, naproti tomu ganja je entheogen, a kdo říká, že entheogen zmatlává, bude nemá dostatek informací a zkušeností, nebo je to nácek. No si myslím, že zmatlanej si ty. a to z nějakých oblbováků, seš jasně zmatenej a zmatlanej čéče. :biggrin: řekni nám co si takhle dáváš dyž tě něco bolí a my se tady zasmějem :biggrin: analgetika? anxiolitika? kodein? koks? anfetaminy? neurofen? paralen? LOL čím seš napranej?

Mnoho obvinění, ale jsem tedy zmatenej a nemam dost informací a zkušeností a jsem primarne na halucinogeny, nejsem nácek a většinou jsem v životě měl to štěstí, že jsem moc bolestí nepotkal. Bolest je prirozena a pakliže te neco boli, delas neco v zivote spatne a telo ti to dava najevo. Nicmene nemam problem priznat, ze na akutni bolest bych si brufen klidne vzal, paklize by to melo byt dlouhodobe, budu hledat alternativy. Jak pejorativne o lekach mluvis - tak mas taky tunelove videni jednim smerem - jakoze bysis pooperaci bolest tisil ganjou, ze opiat je spatne ? Odmitat ATB a ockovani generalizovane - opet jen emoce u nekterych ekoteroristicky smyslejicich? Vlastne obecne se tu mozna tedka tak trosku vyhranuju a delam hloupýho, nebo otázkuju, protože chci vědět a znát víc informací, protože jsou to bohužel informace kusé k nimž jsem došel. Krásně o tom teď napsal[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] newhousegreen[/FONT] - ve svete dezinformací vlastne uz ani nevim co muze byt pravda a kdo onu pravdu overoval. Beru to, ze konopi je tu tisíce let a je dlouho uzivano, cili empirie a urcitou blahodarnou silu má. Následně tu máme životní zkušenosti sami na sobě a nakonec mi to přijde že hraje velkou složku "pocit přesvědčení" a "víra", jež ale neobjektivizuje. V tech poslednich dvou bodech jsem posledni dobou zacal pokulhavat, ale mozna hlavne z nedostatku informaci a prave onoho presvedceni, protoze tu mame odsuzovače, ale nasledne jejich opak uplne budiče, obluzovaky a nekompromisní zastánce, co by lecili RSO, mastí a vaporizací uplně vždy a všechno. Mě zajímá realita, zdravotní vzdělání mám - mam to stesti ze oproti ostatnim spoluzackum jsem hodne alternativni a nemyslim si jen, ze trava je droga, jak do nas vštěpovali a mam zajem poznavat a vedet, kdy a jak muzu tyto veci odporoučet. Rád bych měl ucelenou představu míry pomoci a možností a účinků, abych případně nemusel na lidech experimentovat- dokazat si zatim stat a obhajit si sam pred sebou - vysvetlil jsem se ? Clanky na studie a tak ocenim.

- Aneb - tady mate masticku a zkuste ji, bud se vam to zhoji a nebo se nestane minimalne nic spatnyho - nadruhou stranu bude tam prodleva oproti lecbe lege artis - nekonal jsem spravne.

- mate depku, no tak si zkuste poprdět, bud vam bude prijemneji a nebo este hur a rovnou si važte lano

- mate stress, pojdte ho uvolnit šlukem ze skleněnky . . . . . .

Hledam spravnou a realnou cestu, bavi me toto tema, bavi me konopi a budu rad tyto diskuse rozvijet dlouhodobe. :biggrin::thank you:

Latest posts

Latest posts