What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Dogons

Active member
kdo hodnotí cross na základě dvou phenotypů, nemá to v hlavě v pořádku, jak už sem dříve naznačoval. dal sem sensimu pakl sssdh, který ani celý nezasadil LOL měl dva phenotypy. jeden chutnal jak amnesia :D ne horší a ta druhá byla ukázková typická holandská ssh vůně, jako je třeba u elitního klonu titans haze. ovšem sensimu se sssdh číslo 2 vůbec nepovedla, co sem hulil, to třeba přiznat :D ... co se týká dýzla dominantní sssdh, tak to bude to co nabíbízí psalm69 a sice original diesel x sssdh. zdarec.

tos mi připoměl že sensi mi dal ten zbytek musím je konečně rozloupnout :biggrin:

sensi23

Active member
Veteran
kdo hodnotí cross na základě dvou phenotypů, nemá to v hlavě v pořádku, jak už sem dříve naznačoval. dal sem sensimu pakl sssdh, který ani celý nezasadil LOL měl dva phenotypy. jeden chutnal jak amnesia :D ne horší a ta druhá byla ukázková typická holandská ssh vůně, jako je třeba u elitního klonu titans haze. ovšem sensimu se sssdh číslo 2 vůbec nepovedla, co sem hulil, to třeba přiznat . co se týká dýzla dominantní sssdh, tak to bude to co nabíbízí psalm69 a sice original diesel x sssdh. zdarec.
Jen pro upresneni u sssdh jsme meli 3 phenotypy(5semen_2samci a 3 samice),vsechno to pripominalo slabsi pheno ssh a nic z toho nepripominalo amnesii ani z dalky nechutnalo mi to a smrdelo mi to....nic svetoborneho..jeli jsme ji celkem trikrat jak ja tak jajda..a stalo to vzdy za prd podprumer..bylo si to vsechno podobne..nic pro me
Co se tyce gg4 tak sice krasna rostlina super chut (kdyz se zadari)ale pro me nudnej kour.
Nekourim ji moc rad
picture.php

picture.php

picture.php

Takhle to vypadalo u jajdy v boxu me se to moc nepovedlo no priznavam :D

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
nene ja si pamatuju, že sme spolu hulili tu moji a bylo to jak amnesie, shodli jsem se na tom, a pamatju si, žes řikal, že is nenecháš bo amnesie se mín vytahuje než sssdh. sssdh dvojka byla nasprosto špičková verze ssh, akorát kalichy po dieselu. jak řikám stejný terpenický profil jako titans haze. akorát strašně silné, dunihlav.
picture.php

sensi23

Active member
Veteran
Uz si i vzpominam jak to bylo..jajda selektoval odjel 1.kolo..vyradilo se 1 pheno a ja jsem jel uz v druhem kole jenom 2 vitezna phena,ktere tenkrat chutnal maha..myslim ze jsme se tenkrat shodli,ze zadna slava..
picture.php

picture.php

picture.php

sensi23

Active member
Veteran
nene ja si pamatuju, že sme spolu hulili tu moji a bylo to jak amnesie, shodli jsem se na tom, a pamatju si, žes řikal, že is nenecháš bo amnesie se mín vytahuje než sssdh. sssdh dvojka byla nasprosto špičková verze ssh, akorát kalichy po dieselu. jak řikám stejný terpenický profil jako titans haze. akorát strašně silné, dunihlav. View Image
Tos musel svoji hulit s nekym jinym ja to od tebe nechutnal..ja ti tenkrat dovezl rezy ..dal.uz nevim.ale nepamatuju se ze bych to cadil.od tebe..me to.nechutnalo ani nevonelo..

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Zajimalo by me co u tebe teda znamena napestit glue spravne? Co si zmenil oproti tomu kdyz si ji jel poprve a nepovedla se? Glue urcite nebude nic narocneho, uz jen vzhledem k tomu jaky dav lidi ji dokaze napestit a jsou spokojeni.

mno to sem si myslel taky, že neni náročná a neni. jen jednou sem ji měl uplně čokoládovou. a většinou dyž se to nepovede na 100% tak je taková kávová dýzlová citronová, neumim to popsat, víc smradlavá, to je tak z 90% bych řekl. ale dyž je na 100% tak uplně čokoládový mléčně trochu kafe a dýzlu jen.. ty procenta neber doslova prosím, to je je pro příklad. mluvím o rozdílu v chuti, vždycky je silná. ale myslím, že ty terpeny i ten efekt trochu ovlivní jinak. ale dyž si mi nepovede tak mi nechutná a je nudná. zdarec.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
ale jo sensi čadili, to sem s nimi pestil enge haze a to sem taky čadili :D tak nepovídej jo? hehe

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tady je ta co chutnala jako amnesia, dokonce vypadá jako sativnější amnesia lol. kořeněné pomeranče.
picture.php
picture.php

sensi23

Active member
Veteran
ale jo sensi čadili, to sem s nimi pestil enge haze a to sem taky čadili :D tak nepovídej jo? hehe

To muselo byt jedine dalsi rok a to uz byla vyrazena
Enge haze byla luxus tu si pamatuju :D ale sssdh nepamatuju tak me nemohla zaujmout :D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
taky sem čuměl jednou hehe dyž jeden člen z améru napsal, že glue je brutální bomba, lepší než diesel. tak sem si klepal na čelo a pak jednou, sem nepoužil biobizz a bum. pochopil sem to. at to roste.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Podle me spis pod urovni jako core tak 60 denni ssh po trech kolech sla na vecnost..

nevim jak indoor, ale nevim o tom, že by to mělo být daleko jiné než v light dep. ale trvám na tom, že sssdh2 měla stejný terpenický profil jako titans haze, což je velmi oblíbená věc. a sílu jako gth. jednou sem na tom seděl na nádru a slunko mě svítilo od očí, přišel týpek a pozdravil, sem mu ani neodpověděl jak sem byl mimo a dále sem nereagoval. ten týpek tuto historku vyprávi už pět let :D naprostý dunihlav hardcore stav.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
to je dobře, že to vím, chtěl sem ti dát sournev1, která voní uplně podobně, floral - incense - musky. bylo by to zbytečné dyž ti to nechutná. mně třeba to chutná víc než přeslazená amnesie, které nevím z jakého důbodu říkate haze? však to chutná jak žvýkačka LOL titans haze over amnesia!!
picture.php

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Sssdh co sme meli, rozhodne nemelo terpenicky profil core cutu. Slo to do ssh a ani tam to nebylo srovnatelny se sensiho sshackem. Chut hazy, hodne jemna az nevyrazna. High prumer. Vynosove nadprumerny, tvorila robustni kompaktni palice, vzhledove velmi podobne dieselu.. Skoda, ze se diesel neobjevil i v chuti. Po prepnuti strilela srovnatelne s amnesii a na rozdil od amnesie vhodna genetika k zastihavani. Treba dogon bude mit vic stesticka a najde tam neco zajimavejsiho nez mi...
Ssh core cut je pro me jedna z nej genetik, at uz jde o vzhled, high, taste, smell. Legendarni cut.
Jestli je titans haze over amnesia, uz zalezi na preferencich jednotlivcu...
Za me rozhodne amnesia rulezzzZ!!

sensi23

Active member
Veteran
Titan haze jsem nikdy nemel tak nemuzu soudit..1000 lidi 1000 chuti.
Me osobne ze vsech haze hybridu co jsem kdy okusil nejvic zaujal ah core, gth#1 a ssh 60 denni pheno..
Ale spoustu jsem toho zatim neochutnal..

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
mě by zajímalo, v kterém týdnu jste tu sssdh sklízeli, jestli ne po třináctém týdnu, tak nevim proč si vubec myslite, že jste to pěstili správně.. haze je dlouho kvetoucí varieta, takže 70. dní kvetoucí rostlina není haze. :D sensiho ssh zhuluje jako skunk hybrid ne haze hybrid LOL dokonce i u 77. dní phenotpyu ssh se uvádí, že to je z půlky NLskunk, takže neni o čem diskutovat.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
tos mi připoměl že sensi mi dal ten zbytek musím je konečně rozloupnout :biggrin:

no ta třinácti týdenní byla hodně dobrá, dlouho trvající stav. a komerční palice. ale ja třeba pěstím pro sebe, takže radši zapěstím 12 týdenní titans haze, sice ot malé šišky ale terpeny a efekt je velmi blízko autentické haze. o moc zábavnější imo. jestli chceš řezan tak pm me :D