What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

G

green johny

prý tora bora měla skoro deset cbc :wow: to by byl velmi zajímavý cocteil : )) koukál sem se prvně po cbd, pak i cbg ale asi bude stačit cbc jako medikální odrůda...musím se zeptat , vypěstovat, otestovat

Last edited:

psalm69

Active member
Co máš za strainy? Jedu pouze out, ale letos už toho mám na test až dost....nevim co driv zasadit :-D ale pokud by to bylo něco zajímavýho,tak bych mohl 1-2kytky zkusit.

mam od kamosa z ameriky jmenuje se to white garlic v californii to sklizi konec srpna takze u nas konec zari je to mix blak galic x panama red x exail x neco rychleho s citronovou chuti.tak mi to napsal.nadherne tvrde palice orosene jak svina. a protoze ses ozval jaki prvni tak ti poslu bonus mam tu magnum opus x dead band 3 a cookie and cream x king banner feminizovane

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
picture.php

e mi nekdo rict, jestli hodnoty vody dle teto tabulky sou tak nejak OK??

newhousegreen

-.-
Veteran
Je to ok.

Žádný organismy ani dusičnany.

Jinak ty organismy jsou pěstovaný na agaru, co tam
nevyroste je pro ně nezjistitelný. Jsou to bakterie barvitelné
Grammovim barvením.

Mightyka

Well-known member
Veteran
To pH je hezký :) Elektrická konduktivita je v podsatě EC jestli se nepletu, jen to chce převést jednotky nějak, aby to bylo v tom našem, jak to známe.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
To pH je hezký :) Elektrická konduktivita je v podsatě EC jestli se nepletu, jen to chce převést jednotky nějak, aby to bylo v tom našem, jak to známe.
Otazkou je na co to vubec prevadet.. Tady to je prevedeny na milisiemense na metr, jestli se nepletu a abych pravdu rekl, nikdy sem ec metr nemel... Takze ani nevim v jakych hodnotach meri..
Takze ec metr bude ukazovat siemens na metr?? Nebo milisiemens na centimetr... Po celou dobu mych slavnych studii sem se snazil byt v hodinach fyziky neviditelny...

Last edited:

Pemek

Active member
Zdar drzite nekdo neco z odrud ? Jde mi spis o tri posledni. Respektive shanim nejakej dobrej cros jacka nebo amnesky s lepsim vynosem nez amnesia core.
Sssdh ´connoiserum´
Sssdh x jack ´karma ´
Sour jack ´karma ´
Jack o nesia ´ karma ´
Ja muzu nabidnout gg4 x ecsd bx. Pheno 1
Nebo z nove selekce dank commander. ´ az bude hotovej´

sensi23

Active member
Veteran
Muzu nabidnout max. Amnesia x cherrygasm z vlastni dilny..pheno 1 bude asi good vynos a tahne se k amnesii..ale krapet cherry terpenu tam je

psalm69

Active member
ja mam sssdh x amneia od Ojd (dal mi nekolik svojich krosu) a jete jsem to prcl s goji glue
jeste mam od neho triangle cookies x casey jones x og chem
original diesel haze
triangle cheesedog x og chem
old school haze xchemdog haze

Pemek

Active member
Pri jakym poctu ? Pokud tam mel 9 kytek pod 600w tak je to parada. U me se ji moc nechtelo.
Gorilla mela pri 9 kytkach v prumeru 75 g na kytku.
Ale mozna amnesce dam jeste sanci , treba se ukaze. Ta vune je navykova docela ;)

Last edited:

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
To si taky nemyslim..Jajda na ni jednou dal indoor 96g/rostlina...ja ale ne :D :moon::comfort:

Jojo, mel sem tam stabilne deset rostlin pod 600w, kdyz se to povedlo, v tom roundu sem mel tusim dve a i druha nesla o neco min,ale podobnou vahu. Ale pri prvni zkusenosti s ah sem ji nekolikrat zastrihnul, ale rostlina na to reagovala jakou si mutaci, stavba kvetu vubec nepripominala ,,haze,,. Vypadala spis jak og, terpeny si zachovala, mozna byla i chutnejsi a vonavejsi, ale vynos byl zalostnej neco kolem 25 g/kytka.

To jsou fotky te, u ktere se projevila ta mutace
picture.php
picture.php

Pamatuju si, ze sme ji se sensim rikali rohata.

sensi23

Active member
Veteran
Jojo, mel sem tam stabilne deset rostlin pod 600w, kdyz se to povedlo, v tom roundu sem mel tusim dve a i druha nesla o neco min,ale podobnou vahu. Ale pri prvni zkusenosti s ah sem ji nekolikrat zastrihnul, ale rostlina na to reagovala jakou si mutaci, stavba kvetu vubec nepripominala ,,haze,,. Vypadala spis jak og, terpeny si zachovala, mozna byla i chutnejsi a vonavejsi, ale vynos byl zalostnej neco kolem 25 g/kytka.

To jsou fotky te, u ktere se projevila ta mutace
View ImageView Image
Pamatuju si, ze sme ji se sensim rikali rohata.

Jj byly tam 2 a obe 90-96g/kytka

Latest posts

Latest posts