Jak je nejlip pestovana ? Da se zastip na 3 vetve ? Bo ji nechat bez zastipu
Dle meho nazoru nestipat vubec
Jak je nejlip pestovana ? Da se zastip na 3 vetve ? Bo ji nechat bez zastipu
Jojo, mel sem tam stabilne deset rostlin pod 600w, kdyz se to povedlo, v tom roundu sem mel tusim dve a i druha nesla o neco min,ale podobnou vahu. Ale pri prvni zkusenosti s ah sem ji nekolikrat zastrihnul, ale rostlina na to reagovala jakou si mutaci, stavba kvetu vubec nepripominala ,,haze,,. Vypadala spis jak og, terpeny si zachovala, mozna byla i chutnejsi a vonavejsi, ale vynos byl zalostnej neco kolem 25 g/kytka.
Cus metracku, urco sem ji jel minimalne dvakrat jako matku, ale tady to bylo rozjizdeny stopro z rezu. Teoreticky, kdyz si da nekdo praci, tak to nekde ve vlakne mam... Jinak ja je na rustu nechavam pokazdy mesic, jedu malo rostlin na velkej prostor, tak nemam ani jinou moznost.Pamatuju ze si rikal ze ta Amneska na ktere si udelal skoro stovku byla odkvetla matka, nebo se pletu? Myslim ze udelat na amnesce 100G by vzdycky znamenalo nechat ji celkem dlouho na rustu. Ale i podle me je to rozhodne dobre vynosnej gen, dokonce je myslim na spici ve vynosu mezi ostatnima elitkama a neni ani nijak narocna.
Pamatuju ze si rikal ze ta Amneska na ktere si udelal skoro stovku byla odkvetla matka, nebo se pletu? Myslim ze udelat na amnesce 100G by vzdycky znamenalo nechat ji celkem dlouho na rustu. Ale i podle me je to rozhodne dobre vynosnej gen, dokonce je myslim na spici ve vynosu mezi ostatnima elitkama a neni ani nijak narocna.
Nejel sem sssdh. A ted uz teda nemam ani duvod to hledat .
Ale zajimal me jack o nesia od karmy.
Provalim ti vlakno , snad to tam najdu. Amnesku sem stejne nejel naposled , tak se snad postesti priste.
Nejel sem sssdh. A ted uz teda nemam ani duvod to hledat .
Ale zajimal me jack o nesia od karmy.
Provalim ti vlakno , snad to tam najdu. Amnesku sem stejne nejel naposled , tak se snad postesti priste.
Pak se nejak domluvime urcite. Rad bych ji zkusil znova. .Ja ni kdyztak furt mam zakze az si xorazis pro kros s cherry muzubti ji dat k tomu
Jednoznacne 1000lidi, 1000chuti... Ja mam gorilu taky rad, jednoduse receno mi chutna... A zrovna u te sssdh sem nenarazil na chut, ktera by byla necim neobycejna... Vzhledove se dosti podobala ecsd, ale chut, kterou sem ocekaval, ano, tak tam nebyla... A nebyla tam ani jina chut, ktera by zaujala... Sensiho ssh bylo v porovnani se sssdh mnohem chutnejsi... A terpeny z dieselu tam vubec nebyly....Jako ja v crossech vylozene nepotrebuji znaky nekoho z rodicu , staci kdyz me to necim zaujme a bude to jiny nez 90% nabidky u seedbank.
Ovsem ten kdo od sssdh ceka sour a nenajde ho tak bude zklamanej zejo.
Sice sem cistej ecsd necadil , ecsd bx byl dost dobrej , ale stejne tak dobra byla treba amneska. Byla proste jina a nejde to rovnat s ecsd, ale svoje kouzlo tez ma. Tot muj nazor.
Treba mi chutna i gorilla a pritom o ni lidi pisou ze je svym zpusobem obycejna.
Tohle bylo sssdh od reservoir..fazole jsem dostal tehda od Mahy..Jeste bych zkusil ojd verzi..nemusela by byt spatna ale tezko rict na tohle bych se spis ptal pana Mahy
halo chces poslat nejake seminka od ojd mam tam tu sssdh x s amneskou a jeste tam ty co jem pal predtim mam to primo od neho dal mi nejake svoje krosy ja nemam misto a cas na nove experimenty .mam ted rozjety nejaky svuj projekt
Zdrc jestli je to opravdu overene od ojd sssdh x amnesia tak beru a jeste by se mi libila triangle cookies x casey jones x og chem
[email protected]
Vy tam s tim jardou jetelem pekne radite..slusna sbirka genetik..ok neboj mam to primo od neho, jarda jetel ti to posle prihodim ti tam jete nejake rychle venky
Zdravím panove,
krasne se tu cte vase rozplývací diskuze nad strainy, ale vytrhnu vas tedka ke konkretnim technickostem.
Paklize jsem mel 80% vlhkost a prestava makat filtr - je uz k odepsani ? Nebo po vyschnuti zase muze bezet - nemel by byt starsi nez 2,5 kola. Díky
ten kdo tvrdí, že glue není nic moc, nepěstoval ji správně. tak jako já na poprvé i když to vypadalo takto, nebylo to ok. View Image
Ja ji jel 3x a pokazde byla jina. Neni uplne narocna ,ale vyzaduje taky specifickej pristup rekl bych.Zajimalo by me co u tebe teda znamena napestit glue spravne? Co si zmenil oproti tomu kdyz si ji jel poprve a nepovedla se? Glue urcite nebude nic narocneho, uz jen vzhledem k tomu jaky dav lidi ji dokaze napestit a jsou spokojeni.