Automaty...
me nezajimaly ale rikam si ze mefistovi sanci asi dam tohle je z fb forum cut x sour stomper -maji akci na 20dubna
Ja vzal z cr fantasmo xpress a tyrone spešl
View Image
PNepovaluje se nekomu doma ctyrkilovej predradnik a vybojka ? Cenzl bych to za sestku.
Nepovaluje se nekomu doma ctyrkilovej predradnik a vybojka ? Cenzl bych to za sestku.
Zdravím pánové. Jaký kvalitní ECSD se dá v Čechách a na Moravě sehnat? Případně drží někdo matku ECSD od Dr. Greenthumb a byl by ochoten se podělit o řízky? Díky.
na groweru.cz prodávají ecsd, nebo ve vídni. tady nejsme grower.cz ale komunita přátel konopí. takže bys musel nabídnout nějaký zajímavý klon na výměnu - vyměním za arcata trainwreck, pnw dogshit, shrom nebo catpiss
Caues, hele nediv se Mahovi, mas dohromady tri posty, takhle to vypada, ze si sem pricvalal jen proto, aby si tady z nekoho vytahl nejakej kloudnej gen, kterej na groweru neni k mani a zas odcvalal a optimalne si to zamatkoval a pak snicl strilel po 150,- s nadpisem ,,Elite,,. Bud tu, sbirej zkusenosti, podel se s nama o tve snazeni, nasbirej si aspon tech 50 postu at se ti da napsat aspon pm a casem se treba dostanes k tomu co bys rad...Tak děkuju za doporučení ohledně ECSD. Vidím ,že seš přátelský člen komunity přátel konopí co rád poradí. Takhle odpovědět sem si mohl sám.
Hele ja sem jel ecsd dvakrat nebo trikrat, zkusenost mam kladnou, je to pro me elitni sativa dominant strain. Neuveritelne silna a chutna genetika, ktere ma nadprumerny vynos, delka kvetu je umerna, to je 75+, super na zastrihavani. S riri cutem bych to srovnal asi tak, ze ecsd je ve vsech pro me klicovejch vlastnostech jednoznacne lepsi... Zrovna Maha ma s touhle genetikou vcelku dost zkusenosti a lezou mu z toho na oko opravdu krasavice, rovnez Metracek. Ostatni sd, aspon co sem se docetl, ecsd vcelku valcuje. Ja sem peatli jen ecsd a ririho sem kostoval od kamarada, ktery zahrnuje rostliny stejnou laskou a oba sme se shodli na tom ze ecsd je top. Zalezi co se snazis v teto genetice najit jestli jdes spis po sour taste nebo jestli davas prednost diesel taste. Ecsd snoubi oboje dvoje s podtony chem/ lime. Ted mam v selekci ecsd x og prave od Mahy a Ecsd/ chem x gg4. Tak sem zvedav co z toho vyleze. Delsi dobu si brousim zuby na nycd, kdysi davno sem mel klony od medicinmana a dostal sem i neco, abych vedel na co se tesit, ale s klonama sem si domu dotahl padli... K tomu vyslednemu produktu muzu rict ze to byl hodne zajimavej kour, kterej chutnal opravdu srovnatelne s vuni nafty... Bohuzel aktualne soma neprodukuje semena v reg. podobe...Já ho chápu, ale nepsal sem ,že to musí být přímo klon. Zajimá mně seed banka s kterou máte dobré zkušenosti ohledně ECSD, až pak sem napsal jestli někdo drží doma matku a byl by ochoten se podělit, né že musím tady z někoho vytáhnout klon. Jediné co bych tady chtěl vytáhnout sou Vaše zkušenosti ohledně ESCD které můžu sehnat v Čechách potažmo v Evropě. Do objednávky ECSD z poza velké louže se mně moc nechce.
Tak děkuju za doporučení ohledně ECSD. Vidím ,že seš přátelský člen komunity přátel konopí co rád poradí. Takhle odpovědět sem si mohl sám.
a je to tady. metráčkovi sem řezan black diesel dával v době, kdy sem neměl ještě ukončenou selekci bx. myslel sem, že to bude vítěz, ale nebyl. a ten klon, co pěstí můj kámoš metráček, sem vyhodil. právě proto, co o tom říká on ,a že sice to je více diesel než ecsd ale mín sour, a taky, že to je nesnesitelně silné. ale to je jen jedna samice z lajny a eště podle mě ne ta nej, takže vztahovat info, které o black dieselu poskytuje pan metráček pokud je dotázán, na celou lajnu bx je zcestné to je jen info pro ty, kdo se u metráčka na black diesel informovali LOL ptze tu vidím ty informace prosakovat.
Nikdo se me na black diesla neptal maha. Tohle to info jsem dal jen tobe, takze pokud prosaklo a ne od tebe tak nas nekdo odposlouchava Ja sem urcite nehodnotil nejakou bx lajnu, ale pouze rostlinu kterou jsem odpestoval....hypotezy o sile lajn nechavam na ostatnich
EDIT: Mozna jsem o tom s nekym mluvil a hlava moje vykourena to zapomnela. Ale je teda fakt ze tohleto ja o black dieslu tvrdim, nicmene opakuju ze to nevztahuju na celou bx lajnu
Chtel bych si dat do hliny a kompostu huminove a fulvonove kyseliny ale ne zalivkou (hydrogel to bude dlouho drzet) a nasel jsem akorat baleni granuli na slovensku a to se mi moc nechce mate nekdo jiny napad pripadne odkaz kde bych neco takovyho v cr sehnal?