What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

jasse

New member
jo? a co bylo na tom nepřátelskýho? náhodou sem ti poradil moc dobře, protože ecsd v semenech není. jen crossy ale to není to samé. kromě teda asi toho dochtora zelenéhopalečka, to sem slyšel, že fakt good od odbrých east coast growerů. ale sám sem nepestil...

Ono se těžko kloudně vyjadřuje k odpovědí "vyměním za arcata trainwreck, pnw dogshit, shrom nebo catpiss" ,ale i tak díky. U ECSD mně zajimá pouze rauš a pokud říkáš ,že se to s ničím s u nás nabízených streinu nedá srovnat, budu se muset poohlédnout po tom nákupu z Kanady. Pro mně je to reálnější než shánět výše jmenované strainy. Všim sem si ,že tady hodně selektujete na chuť, ale pokud nevaporizuju tak nejsem moc schopen ocenit chuť ta mi připadá u většiny modelů stejná (u vaporizace je to jiná tam nemám problém rozeznat různé chutě), Tudiž jestli by Tě napadl nějaký strain s podobným účinkem, udělal bys mi radost, kdyby ses s jeho názvem podělil. Díky.
Taktéž díky Jajdovi a Pemkovi za reakce.

metracek

Well-known member
Veteran
Ono se těžko kloudně vyjadřuje k odpovědí "vyměním za arcata trainwreck, pnw dogshit, shrom nebo catpiss" ,ale i tak díky. U ECSD mně zajimá pouze rauš a pokud říkáš ,že se to s ničím s u nás nabízených streinu nedá srovnat, budu se muset poohlédnout po tom nákupu z Kanady. Pro mně je to reálnější než shánět výše jmenované strainy. Všim sem si ,že tady hodně selektujete na chuť, ale pokud nevaporizuju tak nejsem moc schopen ocenit chuť ta mi připadá u většiny modelů stejná (u vaporizace je to jiná tam nemám problém rozeznat různé chutě), Tudiž jestli by Tě napadl nějaký strain s podobným účinkem, udělal bys mi radost, kdyby ses s jeho názvem podělil. Díky.
Taktéž díky Jajdovi a Pemkovi za reakce.

Kdyz se kytky hnoji srackama od GHE tak to pak dopada tak ze chutnaji vsechny stejne (..na hovno). O nic lip by u tebe nedopadlo ani to ecsd. Mel by si se radeji zamerit na to jak dostat z rostliny co v ni opravdu je, nez tady lovit ecsd s vidinou ze je to zazrak, kterej i v tvych spatnych podminkach predvede neco zajimaveho...

Jomp

New member
Kit ta gayopla duril keke draw. Paw seaz hi Lyn Adelphi diss hey grew 03 see mix seazss mental demand So i quell grun.

jasse

New member
;o) Poslední dvě kola indooru hnojím sračkama od Biobizzu, a každý rok jedu outdoor pouze na kompostu. Bohužel bez vaporizace rozdíl necítím, ale nenapsal sem ,že ostatní co zkoušeli to mají taky tak. Ale díky ,žes odhalil jádro pudla.

metracek

Well-known member
Veteran
;o) Poslední dvě kola indooru hnojím sračkama od Biobizzu, a každý rok jedu outdoor pouze na kompostu. Bohužel bez vaporizace rozdíl necítím, ale nenapsal sem ,že ostatní co zkoušeli to mají taky tak. Ale díky ,žes odhalil jádro pudla.

No ja si pamatuju co si pestoval na groweru, jak si to pestoval a jake nazory si tam siril. A vubec mi to nesedi k nekomu kdo "jede kazdy rok outdoor pouze na kompostu". Ale pokud si dokazal udelat takovej nazorovej posun a zbavil si se sracek od ghe tak gratuluju, jsi na dobre ceste. :tiphat:

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Nahod taky nejakou fotku jasse. Co si jel za genetiky. V tech si myslim, ze u tebe bude zakopanej pes. Vis nechce se mi snad ani verit, ze u jointu nejsi schopny rozeznat chute a u vaporizace ano... Kor kdyz paleta chuti je opravdu siroka a spis si vychutnam joint nez vapik, aspon co se chuti tyce. K tomu hnojeni, pouzivas biobizz, coz ti schvaluju, organicky hnojeny bude vzdycky chutove bohatsi, ale taky je dulezity, aby si na konci kytky radne vyplachl, aspon dva tydny jen na vode a nekdy min hnojeny je ve vysledku vic.. Jinak ano, chut je to co hledas a ve vetsine pripadu chut je i doprovozena high efektem.

metracek

Well-known member
Veteran
Nahod taky nejakou fotku jasse. Co si jel za genetiky. V tech si myslim, ze u tebe bude zakopanej pes. Vis nechce se mi snad ani verit, ze u jointu nejsi schopny rozeznat chute a u vaporizace ano... Kor kdyz paleta chuti je opravdu siroka a spis si vychutnam joint nez vapik, aspon co se chuti tyce. K tomu hnojeni, pouzivas biobizz, coz ti schvaluju, organicky hnojeny bude vzdycky chutove bohatsi, ale taky je dulezity, aby si na konci kytky radne vyplachl, aspon dva tydny jen na vode a nekdy min hnojeny je ve vysledku vic.. Jinak ano, chut je to co hledas a ve vetsine pripadu chut je i doprovozena high efektem.

Nemyslim ze v genetikach jako je Tom HIll Haze, ktere jasse pestoval, bude problem. A taky si nemyslim, ze by flushovani nejak ovlivnovalo chut organicky pestovane rostliny. Jedine co ovlivnuje chut je mnozstvi dusiku a to v jake forme v te rostline je pri sklizni. Jinak je flushovani imo mytus, ktery spousta indoor groweru provadi tak, ze tim chuti spis uskodi.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Nemyslim ze v genetikach jako je Tom HIll Haze, ktere jasse pestoval, bude problem. A taky si nemyslim, ze by flushovani nejak ovlivnovalo chut organicky pestovane rostliny. Jedine co ovlivnuje chut je mnozstvi dusiku a to v jake forme v te rostline je pri sklizni. Jinak je flushovani imo mytus, ktery spousta indoor groweru provadi tak, ze tim chuti spis uskodi.
Pockej metr, tim mi chces rict, ze mam mrdat flush a poslat tam zalivku s hnojivem klidne dva dny pred sklizni?? Nebo mi rekni cim je zpusobeno to, ze nekdo ma popel u jointu uplne cernej a nekdo uplne stribne sedivej.

sensi23

Active member
Veteran
ja ted pouzivam na flush tohle..Procetl jsem par clanku v high times a rekl bych ze metr ma pravdu a posledni studie to dokladaji.Z 1. ochutnavek pada uplne bilej popel jemna chut..
2 tydny pred sklizni jsem to 2 x prolil timhle a pak 10 dnu voda a rekl bych cajk
https://www.hotchilli.cz/advanced-nutrients/flawless-finish-5l/
jasse-sorry ale jestli nerozeznas chute tak bud spatne pestujes a nebo jsi jeste neochutnal nic na urovni..Jesli chces dobry gen at uz v fem. nebo reguler semenech doporucuji vzit neco od rare dankness (da se to sehnat i v cr) at uz je to nejaka z jejich nabidky OG strainu nebo cokoliv jineho

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
njn ale žádný z těch crossů od rare dankness nedává jako sour diesel. og kush, ač to mám moc rád, nemá takové rush dynamické high. a to si mylim, že on chce. takže jedině ten dr. greenthumb. znám dva icmagery, co to jedou, double triple og a avoh, a oni mají i real deal ecsd, takže, ale jen teoreticky podle mě, a prakticky podle nich, to je na urovni ecsd klonu.

jasse

New member
Určitě dělám během pěstu chyby, ale jestli se nepletu ,tak za výraznou chuť strainů můžou terpeny, a s vůní u kytek problém nemám. Právě naopak je to jediná radost během trimu, kdy se těším až se ta vůně pořádně rozjede a je to požitek pro smysly. Je taky pravda ,že nejvýraznější chuť (né vůně) je u Tomova THH. Ovšem v podstatě zase jen u té vaporizace.

sensi23

Active member
Veteran
njn ale žádný z těch crossů od rare dankness nedává jako sour diesel. og kush, ač to mám moc rád, nemá takové rush dynamické high. a to si mylim, že on chce. takže jedině ten dr. greenthumb. znám dva icmagery, co to jedou, double triple og a avoh, a oni mají i real deal ecsd, takže, ale jen teoreticky podle mě, a prakticky podle nich, to je na urovni ecsd klonu.

ja to spsi bral na tu bohatou chut a terpeny o sile jsem nemluvil i kdyz scotts og byla narez..a ghost train haze je muj favorit :tiphat:

metracek

Well-known member
Veteran
ja to spsi bral na tu bohatou chut a terpeny o sile jsem nemluvil i kdyz scotts og byla narez..a ghost train haze je muj favorit :tiphat:

Sakra sensi za tebou se musim stavit s tw x thh 1, taky sem si oblibil vasi GTH1 a ten twxthh je podle me v necem hodne podobnej GTH (kourim je obe kdyz nechci byt otupelej a chci jeste nejak fungovat). Ale u gth je pak takovej divnej dojezd, kterej u toho twxthh neni takze ji ted kourim misto GTH. Jsem zvedav jestli by to sedlo i tobe :)

metracek

Well-known member
Veteran
Určitě dělám během pěstu chyby, ale jestli se nepletu ,tak za výraznou chuť strainů můžou terpeny, a s vůní u kytek problém nemám. Právě naopak je to jediná radost během trimu, kdy se těším až se ta vůně pořádně rozjede a je to požitek pro smysly. Je taky pravda ,že nejvýraznější chuť (né vůně) je u Tomova THH. Ovšem v podstatě zase jen u té vaporizace.

Ja treba u trimovani necitim uz nic, to mi uplne paralyzuje cichove bunky. Ted sem dokvital kolo se starym pachacem a jak otevreli zahradku v hospudce kousek od baraku tak sem tam sedaval a citil sem svoje kytky na nejakych 50m (a to mam jen boxik 120x120cm). I nejaci mladosi vedle u stolu furt resili "citis to skero?" :D Treba u tebe ty kytky delaji tech terpenu malo. Terpeny a dalsi tekave latky jsou v trichomech. Machoman tady brblal ze nejde posuzovat kytku podle vzhledu, protoze kouril palicku ktera mela trichomu hodne a nebyla dobra - nemusi byt, spousta trichomu neni zaruka kvality. Ale je to dobrej predpoklad kvality. At mi totiz nekdo rekne ze kouril palicku ktera mela trichomu malo a chutnala vyznamne dobre - neuveriim. Pokud ma neco trichomu malo, dobre to byt nemuze. Na obsah terpenu a spol ma prokazatelne velkej vliv styl pestovani, pokud se drzis prirodnich principu tak tu kytku zasobis vsema potrebnyma latkama daleko dokonaleji nez to dokazi chemici od vyrobcu hnojiv. A ta rostlina pak dokaze diky tomu ze ma vic zakladnich komponent vytvorit daleko vice fenolu, terpenu, flavonoidu a vseho co tam chces mit. A jak tady nekdo obcas zmini, ani s biobizzem to neni uplne vyhra smerem k organice. Ale me osobne dlouho stacilo co se s biobizzem da vypestovat. Ty terpeny a spol jednak voni a chutnaji, ale taky moderuji stav zpusobeny thc. To jaky terpeny jsou v kytce, ovlivnuje ucinky vice nez nejaky CBD:THC pomery. Stejne terpeny co jsou v konopi se pouzivaji i samotne k aromaterapii, a sami o sobe maji ucinky na psychiku. Takze by se kazdej mel snazit pestovat pro co nejlepsi chut a vuni, aby mel lepsi/silnejsi ucinky..... a tudiz by kazdej mel pestovat organicky! :D :tiphat:

sensi23

Active member
Veteran
Sakra sensi za tebou se musim stavit s tw x thh 1, taky sem si oblibil vasi GTH1 a ten twxthh je podle me v necem hodne podobnej GTH (kourim je obe kdyz nechci byt otupelej a chci jeste nejak fungovat). Ale u gth je pak takovej divnej dojezd, kterej u toho twxthh neni takze ji ted kourim misto GTH. Jsem zvedav jestli by to sedlo i tobe :)

no tak to me zajima :D ..ja teda mam v Brne semena na selekci ale kdyz pojedes nekdy kolem nebo ja urcite to bude stat za to :tiphat:

Ja treba u trimovani necitim uz nic, to mi uplne paralyzuje cichove bunky. Ted sem dokvital kolo se starym pachacem a jak otevreli zahradku v hospudce kousek od baraku tak sem tam sedaval a citil sem svoje kytky na nejakych 50m (a to mam jen boxik 120x120cm). I nejaci mladosi vedle u stolu furt resili "citis to skero?" Treba u tebe ty kytky delaji tech terpenu malo. Terpeny a dalsi tekave latky jsou v trichomech. Machoman tady brblal ze nejde posuzovat kytku podle vzhledu, protoze kouril palicku ktera mela trichomu hodne a nebyla dobra - nemusi byt, spousta trichomu neni zaruka kvality. Ale je to dobrej predpoklad kvality. At mi totiz nekdo rekne ze kouril palicku ktera mela trichomu malo a chutnala vyznamne dobre - neuveriim. Pokud ma neco trichomu malo, dobre to byt nemuze. Na obsah terpenu a spol ma prokazatelne velkej vliv styl pestovani, pokud se drzis prirodnich principu tak tu kytku zasobis vsema potrebnyma latkama daleko dokonaleji nez to dokazi chemici od vyrobcu hnojiv. A ta rostlina pak dokaze diky tomu ze ma vic zakladnich komponent vytvorit daleko vice fenolu, terpenu, flavonoidu a vseho co tam chces mit. A jak tady nekdo obcas zmini, ani s biobizzem to neni uplne vyhra smerem k organice. Ale me osobne dlouho stacilo co se s biobizzem da vypestovat. Ty terpeny a spol jednak voni a chutnaji, ale taky moderuji stav zpusobeny thc. To jaky terpeny jsou v kytce, ovlivnuje ucinky vice nez nejaky CBD:THC pomery. Stejne terpeny co jsou v konopi se pouzivaji i samotne k aromaterapii, a sami o sobe maji ucinky na psychiku. Takze by se kazdej mel snazit pestovat pro co nejlepsi chut a vuni, aby mel lepsi/silnejsi ucinky..... a tudiz by kazdej mel pestovat organicky!

souhlas ja posuzuju rostliny temer vzdy po cuchu..jak to proste smrdi muze to mit tri prdele trichomu ale je to hnus..to je treba podle me problem soucasnych spousty seed bank zarucene top fem cross bile vdovy a jacka :D maj to hezky i to zhuluje ale smrdi to a taky tak chutna

Last edited:

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran

no já taky nemluvil o síle ale o charakteru efektu. který je u dýzlu funky. kuše sou prostě usadavé a po chvíli mě nudí, i když chutnají skvěle a mají sílu. taky ogkush má proti sour dieselu daleko víc medikální efekt, jestli to tak můžu říct. no a já třeba sem uplně zdravej - musím zaklepat tuk tuk, a nepotřebuju se medikovat :D nejdřív sem to používal, dyž sem došel z práce, abych se zrelaxoval, ale po chvíli mi to přišlo - ta chvíle byla asi rok :D, že se umrtvuju a že to je jak kdybych bral nějaké pilule.. tak sem změnil job a na ogk si občas vzpomenu :D jinak haze a diesel. ovšem legit řezan ogk bych si zapěstil, už jen z naučných důvodů. myslím, že ty kuše ze semen tomu uplně neodpovídají...

G

green johny

co me bouchlo do nosu byl humic blast od aptusu, pouziva se naopak uplne posledni dve tri zalivky ;) chocolope chytla sladkou chut jakou ma mit a tyden vody to paradoxne zkazil. Ale to jsem mel soli od aptusu, mozna to nemusi byt tak kompatibilni efektem s an biobizz atd.
Flawless finish sem taky mel ale v listopadu to asi neni uplne ono

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Ja treba u trimovani necitim uz nic, to mi uplne paralyzuje cichove bunky. Ted sem dokvital kolo se starym pachacem a jak otevreli zahradku v hospudce kousek od baraku tak sem tam sedaval a citil sem svoje kytky na nejakych 50m (a to mam jen boxik 120x120cm). I nejaci mladosi vedle u stolu furt resili "citis to skero?" :D Treba u tebe ty kytky delaji tech terpenu malo. Terpeny a dalsi tekave latky jsou v trichomech. Machoman tady brblal ze nejde posuzovat kytku podle vzhledu, protoze kouril palicku ktera mela trichomu hodne a nebyla dobra - nemusi byt, spousta trichomu neni zaruka kvality. Ale je to dobrej predpoklad kvality. At mi totiz nekdo rekne ze kouril palicku ktera mela trichomu malo a chutnala vyznamne dobre - neuveriim. Pokud ma neco trichomu malo, dobre to byt nemuze. Na obsah terpenu a spol ma prokazatelne velkej vliv styl pestovani, pokud se drzis prirodnich principu tak tu kytku zasobis vsema potrebnyma latkama daleko dokonaleji nez to dokazi chemici od vyrobcu hnojiv. A ta rostlina pak dokaze diky tomu ze ma vic zakladnich komponent vytvorit daleko vice fenolu, terpenu, flavonoidu a vseho co tam chces mit. A jak tady nekdo obcas zmini, ani s biobizzem to neni uplne vyhra smerem k organice. Ale me osobne dlouho stacilo co se s biobizzem da vypestovat. Ty terpeny a spol jednak voni a chutnaji, ale taky moderuji stav zpusobeny thc. To jaky terpeny jsou v kytce, ovlivnuje ucinky vice nez nejaky CBD:THC pomery. Stejne terpeny co jsou v konopi se pouzivaji i samotne k aromaterapii, a sami o sobe maji ucinky na psychiku. Takze by se kazdej mel snazit pestovat pro co nejlepsi chut a vuni, aby mel lepsi/silnejsi ucinky..... a tudiz by kazdej mel pestovat organicky! :D :tiphat:

Amen!

Pemek

Active member
Tak jakoze ja kyz vypnu odtah tak nemusim otvirat ani box aby to slo citit po vesnici.
Hodpoda kolem 150 m daleko a s dobrym vetrem to citis na terasu kdyz vypadla elektrika.
Hnojit muzu treba kristaloně a smrdet to bude fest.
To co pozoruju rozdil mezi mineralem a organikou je ne v sile terpenu , ale v rozmanitosti.

Latest posts

Latest posts