What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Mightyka

Well-known member
Veteran
Máš zájem o tenhle typ semen?
Kamarád mi ted dával jeho favorita ze selekce Cherry pie x Dosidos, kdybys chtěl můžu se zeptat jestli ho můžu poslat dál, ale myslim, že nebude problém.
Jinak Cherry pie je na cestě, tak pokud přežije, tak chci ještě počkat na OGKB a rozkousknout Cookie and Cream a vybrat samce a prcat a prcat a semena taky budou :D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
přesně tak mygthika, tys nás už dávno měl zaplavit cookie semenama čéče. akorát envim proč sis vybral zrovan cookiencream? si myslim, že seedjunky má lepší semena ne?

Mightyka

Well-known member
Veteran
přesně tak mygthika, tys nás už dávno měl zaplavit cookie semenama čéče. akorát envim proč sis vybral zrovan cookiencream? si myslim, že seedjunky má lepší semena ne?

Nechce se mi do řádný Cookies selekce dokud nebudu mít víc clone only cutů na oprc.
Cookie and Cream sem si vybral (prozatim) protože jsou na něj dobrý ohlasy a nehermí povětšinou. Seedjunky tam většina věcí dost hermí, a když chci dělat semena, tak tam nechci ty hermící geny. I když ty Animal cookies bx co jsem bral napůl tady s někym (už si nepamatuju s kym), tak ty prej nehermily, ale vše chcíplo, takže jsem si to neodzkoušel. Dalším adeptem na Cookies krosy je od Relentless Cherry Cookies bx. Tam bych chtěl hlavně Cherry pie x Cherry cookies. Strašně rád bych se do toho pustil přes léto, ale asi bohužel nebudu mít místo v matkárně...

psalm69

Active member
Zdravim ve spolek ted jsem zrovna nakoupil osivo od teto spolecnosti https://holidayexotics.com, maji tam hodne dobrych veci , jsou trochu drazsi co uz za kvalitu se plati.investoval jsem do Zkittlez x Zkittlewood ,Gellato x Dosidos, Mendo Breath x Atomic Splitter to je od Uprising Seed Co. A jeste jsem si udelal radost s Lemon Shocker (lemon tree x og zkittels) a Urkle Shocker od Obsoul33t Genetics Group

G

green johny

moc hezký díky za link :D škodaže lemon lime punch co bych vzal hned podle fotky, je out of stock

Mightyka

Well-known member
Veteran
Zdravim ve spolek ted jsem zrovna nakoupil osivo od teto spolecnosti https://holidayexotics.com, maji tam hodne dobrych veci , jsou trochu drazsi co uz za kvalitu se plati.investoval jsem do Zkittlez x Zkittlewood ,Gellato x Dosidos, Mendo Breath x Atomic Splitter to je od Uprising Seed Co. A jeste jsem si udelal radost s Lemon Shocker (lemon tree x og zkittels) a Urkle Shocker od Obsoul33t Genetics Group
Na Zkittlez x Zkittlewood jsem zvědav. Mám ted slíbenej Zkittlez x Pure Kush bx. Jsme zvědav jak se ti budou zdát terpeny, prej je to hodně zajmavý.

psalm69

Active member
to ja taky ,nemam misto vevnitr tak to prdnu ven a prcnu to s parponics ten v cechach dozrava konec zari, uz mam nasekano zkittels x sour cherry kush ted na 12/12 at to ukaze kolik samic bude.

psalm69

Active member
hledam dobrovolniky na venky ,potreboval bych otestovat nejake moje rychlovky , zarucene dozravaji konec zari prvni tyden rijen,

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Co máš za strainy? Jedu pouze out, ale letos už toho mám na test až dost....nevim co driv zasadit :-D ale pokud by to bylo něco zajímavýho,tak bych mohl 1-2kytky zkusit.

Latest posts

Latest posts