What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
mno ja sem taky dostal spoustu toho co bylo skvělý na pár zakouření ale dlouhodobě se to nechytalo.

sensi23

Active member
Veteran
mno ja sem taky dostal spoustu toho co bylo skvělý na pár zakouření ale dlouhodobě se to nechytalo.

tady z toho criticalu jsem tehda koupil bubble hash a dodnes jsem lepsi nemel fakt sila chut pekne palice..ja vim ze to zni k neuvereni ale dodnes vzpominam s laskou a mrzi me ze typos byl lakota na genetiku..jajda tehda take zkusil a myslim ze muze potvrdit

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jojo ja věřím. věřím, když někdo jede opakovaně amnesii nebo gorillu, tak jo věřím. ale dyž vidím nejede to, prákrát to hulil. nevěřím :D

G

green johny

Takze tahoe, ja sem ji myslim pred rokem dvouma zamlouval a nakonec koupil seeds. Nekdo ji mel v galerce a mam pocit ze konec rijna ale pamet je pamet... Mas jeste v matkarne nebo to sezenu v pze?
Jo a jeste, uchovava nekdo salvii pls? Sem dostal a rozdal ale nejak na ni nezbyl cas a tedka bych zase zkusil :)

Jojo s timhle jsem taky bojoval par let co do matkarny... Strasne nerozhodnej a na vetsine sem si nasel neco po mesici koureni, bud terpeny bo moc silny, slaby atd. zamal snad bude co hledam ale ten venku tezko

sensi23

Active member
Veteran
Takze tahoe, ja sem ji myslim pred rokem dvouma zamlouval a nakonec koupil seeds. Nekdo ji mel v galerce a mam pocit ze konec rijna ale pamet je pamet... Mas jeste v matkarne nebo to sezenu v pze?
Na vysocine u nas pulka rijna napohodu..mam ji porad v matkarne

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Tahoe je dobra volba, ja ji kosil cca 24.9. Uznavam, ze do top zralosti by to chtelo jeste nejakej tejden max dva, ale i tak co se chuti tyce, byla vyborna, nejlepsi outdoor co sem zatim mel, chut/ sila/ vzhled a jak pise sensi na vysocine max polovina rijna do uplneho dozrani. Dalsi skvela volba je c99, dokonce i me by zajimalo jestli nekde v nasi sekci jeste koluje. Rovnez super strain co je vzhlednej, chutnej a silnej.
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

Jinak koukni na tanska seeds, zkusenost nemam, ale jejich mighty freeze je opravdu fast a to co z toho leze vypada jak indoor co prezentujou na groweru... Doporucil mi to kamarad, polak, co se venuje spoustu let jen guerile. Pro nej top model na out. Psal, ze to sklizel od poloviny zari do konce zari. Kdyby te to zajimalo nebo i ostatni tak tady je odkaz na vlakno, kde nekdo prezentuje vyslednou susinu mighty freeze z outu. A i chut si chvalil borovicovo zemita/ borovicovo citrusova...https://www.icmag.com/ic/showthread.php?threadid=102884

sensi23

Active member
Veteran
:laughing:

Mighty Mite som naposledy zahliadol na stránkach old school bríder asoci.ejšn. Ale pokiaľ myslíš Kali mist, tak to opravdu netuším. Peri ? Ra2? Nie žeby som ich nejako osobne poznal, ale zaujímalo by ma veru, čo vystrájajú a čo s nimi je :)

Myslel jsem kali mist peri cut 😀😀

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Tahoe je dobra volba, ja ji kosil cca 24.9. Uznavam, ze do top zralosti by to chtelo jeste nejakej tejden max dva, ale i tak co se chuti tyce, byla vyborna, nejlepsi outdoor co sem zatim mel, chut/ sila/ vzhled a jak pise sensi na vysocine max polovina rijna do uplneho dozrani. Dalsi skvela volba je c99, dokonce i me by zajimalo jestli nekde v nasi sekci jeste koluje. Rovnez super strain co je vzhlednej, chutnej a silnej. View ImageView ImageView ImageView Image
Jinak koukni na tanska seeds, zkusenost nemam, ale jejich mighty freeze je opravdu fast a to co z toho leze vypada jak indoor co prezentujou na groweru... Doporucil mi to kamarad, polak, co se venuje spoustu let jen guerile. Pro nej top model na out. Psal, ze to sklizel od poloviny zari do konce zari. Kdyby te to zajimalo nebo i ostatni tak tady je odkaz na vlakno, kde nekdo prezentuje vyslednou susinu mighty freeze z outu. A i chut si chvalil borovicovo zemita/ borovicovo citrusova...https://www.icmag.com/ic/showthread.php?threadid=102884

majty majt je afghan, některé aghany tady finišují brzo a snáší i mírné mrazíky celkem v klidu. derg corra collective prodává afghan z oblasti Helman v Afg. , který přinesl dánský voják z těch míst. některé phena prý finišují v Dánsku, takže by měla i tady. jen jsem to četl.. nepěstoval sem to. doufám, že to někomu nevadí, když předám informace, co dostanu pro mě od důvěryhodných lidí, dál těm, co k takovému info nemají přístup. vím, že bohempík držel tu tripple afghan slam od reefermana. finišovala tuším koncem září. nádherný černý afghan.

G

green johny

afghansky koureni me casto nesedi, ale urcite diky za tipy po letech opet zaver kdyz chxes early tak afghan :D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
ne všechny jsou sedativní a ty věci přímo z afghanistanu nejsou všechny uzemnující, a totálně silné, spíš tak středně nebo mín a mají častokrát hezké heady high. jsou takové lehčí. právě třeba v deep chunku bys to kladivo phenotyp hledal hodně dloho.. ale to je čistý hashplant. myslet si, že jen na západě se hybridizuje je nesmysl. právě mají typy rostlin jako deep chunk, to jsou čisté aghaniky. a pak sou hybridy, indiky, mezi ryhcle kvetoucí nepálskou sativou a afghanikou(kafiristan, nouristan) třeba v mazar-i-shariff nebo chitral uplně běžné, takže se nejedná o uplně sedativní hulo, ale často o velmi inspirativní.. mazari tady ale finišuje v listopadu. chce to nějaký pakistan..

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
rozhodně si můžeš být jistý, že tady ty semena z místa původu, budou hodně odolné, budou mít daleko menší požadavky na hnojení i na vodu, vsadím se, že ten critical mass chlastá jako blázens.

Flores

Active member
majty majt je afghan, některé aghany tady finišují brzo a snáší i mírné mrazíky celkem v klidu. derg corra collective prodává afghan z oblasti Helman v Afg. , který přinesl dánský voják z těch míst. některé phena prý finišují v Dánsku, takže by měla i tady. jen jsem to četl.. nepěstoval sem to. doufám, že to někomu nevadí, když předám informace, co dostanu pro mě od důvěryhodných lidí, dál těm, co k takovému info nemají přístup. vím, že bohempík držel tu tripple afghan slam od reefermana. finišovala tuším koncem září. nádherný černý afghan.

Cha, a ako spomínaš, práve TAS black pheno som videl naposledy u DDT.ho v roku 2005. Taky jeden z mojich nesplnených snov, krásny to bol pohľad. A dík za info! :)

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
není zač, tady je thread o té seedbance 100% real deal semena z místa původu. https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=273101 a tady thread o tom jejich mazaru https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=276350 to turecko píšou 38 rovnoběžka a sklizen září tam, takže to by mohlo tady tak v půlce října být. líbí se mi Sinai, roste v horách v poušti, pěstují to bedujíni. je tam plus 50 ale taky tam mrzne, vysoká vlhkost a nejlepší je hnojení: velbloudá trus, super haha :D

G

green johny

hybrids from hell mají taky zajímavý věci, jel sem kdysi guerilla gold x danish passion velké bambule první týden v září ale tenkrát sme neuměli pěstovat a lilly do toho pěkný srance :) určitě tyhle landrace jsou úplně jiný na požadavky, to znám, prostě keř jak svina skoro bez zalívání a nedejbože to zahnojit minerálama :D

Latest posts

Latest posts