What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Ahoj,hele čisteho určitě ne kolega toho scotta drží ale mám to s něčím překřížené,nevím však s čím,to ti můžu zjistit příští tyden až sním budu.
ty jo, nahazej nejaky hovna do vlakna vtipy napis co poslouchas at uz mas 50 postu. Hele docela by me to zajimalo, ale nevim proc spus si myslim ze to bide cross larryho nez skota, ale i tak by to bylo zajimave. Prosim, prosim poptej se mi.:dance013:

sensi23

Active member
Veteran
ty jo, nahazej nejaky hovna do vlakna vtipy napis co poslouchas at uz mas 50 postu. Hele docela by me to zajimalo, ale nevim proc spus si myslim ze to bide cross larryho nez skota, ale i tak by to bylo zajimave. Prosim, prosim poptej se mi.:dance013:

Tvle tak proc si toho scotta nekoupis a nevyselektujes,kdyz po nem tolik pases?Mam doma 501 Og od RD

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Tvle tak proc si toho scotta nekoupis a nevyselektujes,kdyz po nem tolik pases?Mam doma 501 Og od RD
vzdyt uz ho mam v lednici. Kdyz budu mit jistotu ze hemprusset niga jsou pryc, tak si ho dam v dalsim kole spolecne s jeho kamaradkou jenny kush. Hele pro me to byl jeden z nejlepsich, nejchutnejsich strainu a jenny sem si vzal jen proto, ze miluju amnesii a verim, ze s trochou stesti bych mohl najit neco, co mi ji bude pripominat bo s trochou stesti ji to i prekona, legendu. Scotts og, larry og, ecsd, ah a neco na out a vic nepotrebuju.

sensi23

Active member
Veteran
vzdyt uz ho mam v lednici. Kdyz budu mit jistotu ze hemprusset niga jsou pryc, tak si ho dam v dalsim kole spolecne s jeho kamaradkou jenny kush. Hele pro me to byl jeden z nejlepsich, nejchutnejsich strainu a jenny sem si vzal jen proto, ze miluju amnesii a verim, ze s trochou stesti bych mohl najit neco, co mi ji bude pripominat bo s trochou stesti ji to i prekona, legendu. Scotts og, larry og, ecsd, ah a neco na out a vic nepotrebuju.

Tak to potom hej. Hlavne uchovat samce scotta i jenny ...

Rumburak

Active member

Zdar tak kolega psal,drží jen křížence Scott og x AH core x Long peak Blue,aroma po amnézce jen větší výnos.

-GD-

Active member
Rád bych se zeptal, jestli jste si měl někdo možnost potykat se strainem Dosido/ dosidos? od archive seeds.
Díky.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
kůkýs nejedu, jen vím že to je OGKB x FACE OFF bx. a že to dost hermí.. což asi patří ke kůkýs. v kalifornii mají nějaký elite řezan toho. lepší by bylo zeptat se v anglicky psané sekci icmagu..

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
co se týká dosidos samotných tak tmaje to podle čísla, 9 má vzhled ogk a vůni cookies a třeba 22 je nejvíc ogkb dominantní atd. to sou vlastně F2, nekomentuju tu cenu za F2 co trochu hermí :D

G

green johny

hojte, drží někdo ze známých critical plus 2? letos bych asi na jistotu , žádný experimenty s čistýma sativama venku...na growbazaru mi napsal borec že min 30ks alias Víden hadr :D

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
hojte, drží někdo ze známých critical plus 2? letos bych asi na jistotu , žádný experimenty s čistýma sativama venku...na growbazaru mi napsal borec že min 30ks alias Víden hadr :D

Caues, myslim si, ze s tim tady moc nepochodis, nikdo se tu asi nebude pachtit s genetikou od dinafemu, natoz, aby tu nekdo drzel tuctovku a jeste z femek... Nejakej rok zpatky tu koloval critical mass bilbo cut... Ale ani to zrovna ebylo moje gusto.. Nasladla chut, slusnej vynos, ale celkove slabsi prumer. Nemeritelny s genama co vidis u dogona, mightyky, sensiho a dalsich...

G

green johny

no no , silná slova :) já dinafem taky přehlížím ale když jsem chutnal a viděl, něřadil bych to do průměru. jde hlavně o outdoor. když někdo ze starších growerů po patnácti letech pěstování outdoor říká že tohle je nejlepší kytka na ven tak na tom něco bude ,-) ale chápu že tady seženu lepší věci , spíš do indooru

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
no no , silná slova :) já dinafem taky přehlížím ale když jsem chutnal a viděl, něřadil bych to do průměru. jde hlavně o outdoor. když někdo ze starších growerů po patnácti letech pěstování outdoor říká že tohle je nejlepší kytka na ven tak na tom něco bude ,-) ale chápu že tady seženu lepší věci , spíš do indooru
hlavne kdyz je to fem a je to tak dobry proc si nekoupis 3 fem fazole to musi byt jen o par stovek drazsi nez klon (plus klon z fem od dinafem asi nebude to prave orechove)
Ja jsem to uz taky slysel ze tahle odruda je dobra v cr na out ale klon bych teda neshanel :D

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
já měl c2+ v in a spokojený, 1000 lidí 1000 chutí :D

pravda je, že critical mass je odrůda šlechtěná primárně na výnos a ne na kvalitu. pokud bych chtěl kvalitu i výnos(ovšem s delším kvetením samozřejmě), šel bych do mango widow nebo shark shock od šlechtitele, od kterého skutečně critical pochází... takže pokud to někomu na pokuř stačí, to je ok, ale ta nej kvalita není v potenciálu tohoto vzorku obsažena. zdarec. :D

G

green johny

ok, tak se teda ptám . co máte za kvalitnější outdoor genetiky na ven- co dozrajou nejlíp do konce září (max prostředek října) ? tahoe og bude dobrý ale to myslím bude klasicky konec října. jakože v polovině října už by to měl být strop. reina madre mě zaujala ale na matkárnu to není úplně ono (critical je furt lepší). vím o nhu x heri jeden rok jsem jel a to mi nešmakovalo...
mě přijde větší rozdíl mezi klasickým critical , bilbo,,, a tou dvojkou borovicovo citrusovou dobrotou ale to bude asi dost i o těch lidech jak to vypěstovali to nadšení a taky to že mě nebaví hulit denně vpodstatě

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Zdar chlapi , mám jedno otázku! Kolik vydrží pyl v mrazáku ? Někdo píše že pyl v mrazáku vydrží 2 měsíce , někdo 2 roky , někdo Aš 5 let, komu mám věřit? Díky za odpověď!!!

sensi23

Active member
Veteran
pravda je, že critical mass je odrůda šlechtěná primárně na výnos a ne na kvalitu. pokud bych chtěl kvalitu i výnos(ovšem s delším kvetením samozřejmě), šel bych do mango widow nebo shark shock od šlechtitele, od kterého skutečně critical pochází... takže pokud to někomu na pokuř stačí, to je ok, ale ta nej kvalita není v potenciálu tohoto vzorku obsažena. zdarec. :D

nahodou oldskool critical mass co mel v selekci tehda hary z groweru byla totalni pecka jak kvalitou tak vzhledem a i ucinek a chut byly super

ok, tak se teda ptám . co máte za kvalitnější outdoor genetiky na ven- co dozrajou nejlíp do konce září (max prostředek října) ? tahoe og bude dobrý ale to myslím bude klasicky konec října. jakože v polovině října už by to měl být strop.
tahoe prvni tyden rijen ..max polovina..u vas na jihu bez problemu...jinak souhlas bez zatemnovani je to z vyberem na out dosti slozite...kor u nas na vysocine

Latest posts

Latest posts