What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

L1st3r

Member
Čéče, strašně bych ho chtěl, ale když je tak moc nedostupný :) . Ne ted vážně, asi ne, buhvi co to je a ani ten finální produkt me na fotkách moc nepřesvědčil, bude to hodně řídký, vzhledem k tomu jak to vypadalo velikostně a kolik toho bylo vahove.
Jinak hlavně doufám, ze me z toho aspoň něco vyleze. Zase mám nejakej problém s rizkama. Teplota 23-24°C stala, vlhkost 80-90% a ukrutné rychle žloutnou a osychaji horní lístky. Nechapu co maji zase za problém. Kdyby někoho něco napadlo, budu vděčný.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Čéče, strašně bych ho chtěl, ale když je tak moc nedostupný :) . Ne ted vážně, asi ne, buhvi co to je a ani ten finální produkt me na fotkách moc nepřesvědčil, bude to hodně řídký, vzhledem k tomu jak to vypadalo velikostně a kolik toho bylo vahove.
Jinak hlavně doufám, ze me z toho aspoň něco vyleze. Zase mám nejakej problém s rizkama. Teplota 23-24°C stala, vlhkost 80-90% a ukrutné rychle žloutnou a osychaji horní lístky. Nechapu co maji zase za problém. Kdyby někoho něco napadlo, budu vděčný.
Kdo na groweru nabizi ecsd x cocoa kush?? Zni to zajimave

Pemek

Active member
[/QUOTE]Zase mám nejakej problém s rizkama. Teplota 23-24°C stala, vlhkost 80-90% a ukrutné rychle žloutnou a osychaji horní lístky. Nechapu co maji zase za problém. Kdyby někoho něco napadlo, budu vděčný.[/QUOTE]

U me stejnej problem. Sklenicek sem vystrikal savem co to slo , oplachl steny boxu cistou vodou.
Teplotu mam ted 26° a vlhkost nevim je to porad zavreny. A bez problemu.
Ja posral 4 rezani a nevenoval sem tomu pozornost. Zvedni teplotu , je mozny ze za tmy maji treba malo ? Tak tomu bylo u me a vzdy treti az ctvrtej den se dostavilo zloutnuti a osychani spicek.

L1st3r

Member
Palim na ne 24/0 tak jak jsi doporučoval, problém bude asi někde jinde, ale nevím kde. Třetina už ma kořeny, ale brutálně me zezloutly. Jsou pod trema led reflektorama po 10w, tak jsem jedno zhasl. Bohužel teplotu nemám jak zvednout, splich jsem je fishmixem, ale bez účinku. Ona ani kaondice tech řízků nebyla top, což možná bude ten problém, tak nějak jsem na tu matkarnu trochu kaslal.

Pemek

Active member
Ja do skleniku dal topnej kabel kterej jede nonstop. A zda se byt po problemu. Rezy sou cajk. Parnik stale zakrytej , kabel pustenej 20w a no problem.
Moje taky nebyly moc top. Ale kdyz sem zvedl teplotu a z ysil vlhkost tak to zloutnuti prestalo. Zkus to nejak posefovat a uvidis.

Rumburak

Active member
Zdar ve spolek,vypadá to,že se budu muset stěhovat zpět do čr,tím pádem i zrušit matkárnu,mám tady pár věcí,když by chtěl někdo šikovný poslat klon na zochování budu moc rád,je v tom hodně práce a spousta dobrých genů,rád to pošlu na své náklady.
Momentální osádka Amnesia Core,SSH sensi,Space monkey,Sky Lotus,Cookies and Cream,Fire Alien Urkle,SpaceCream-vlastní kříženec SpaceMonkey a Cookies an Cream,GG4,tož když by někdo něco chtěl dejte vědět.

sensi23

Active member
Veteran
Zdar ve spolek,vypadá to,že se budu muset stěhovat zpět do čr,tím pádem i zrušit matkárnu,mám tady pár věcí,když by chtěl někdo šikovný poslat klon na zochování budu moc rád,je v tom hodně práce a spousta dobrých genů,rád to pošlu na své náklady.
Momentální osádka Amnesia Core,SSH sensi,Space monkey,Sky Lotus,Cookies and Cream,Fire Alien Urkle,SpaceCream-vlastní kříženec SpaceMonkey a Cookies an Cream,GG4,tož když by někdo něco chtěl dejte vědět.
Toz asi bych se o neco postaral..hlavne o mou ssh a ah core cookies &cream .fire alien urkle..

Rumburak

Active member
Hele Sensi,byl bych ti staršně vdečný a štasný,no a když bys tam našel místo i na tu SpaceMonkey byl bych štasnej chlap,myslím totiž je je z toho všeho nej,jinak jsem nahoře ve španělsku rád bych tu zůstal a srdci neporučíš,jen nutuším jak tě kontaktovat,nemám zde dost postů,tak dej vědět co a jak a určitě se domluvíme.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Jestli to mas vsechno cisty bez skudcu a padli, tak bych podrzel space monkey a ah.

Rumburak

Active member
Je to čísté,žádné svintsvo,tak panové jen najít cestu jak se kontaktovat,dejte vědět co a jak a já se přispůsobím,díky,díky,díky.

sensi23

Active member
Veteran
Hele Sensi,byl bych ti staršně vdečný a štasný,no a když bys tam našel místo i na tu SpaceMonkey byl bych štasnej chlap,myslím totiž je je z toho všeho nej,jinak jsem nahoře ve španělsku rád bych tu zůstal a srdci neporučíš,jen nutuším jak tě kontaktovat,nemám zde dost postů,tak dej vědět co a jak a určitě se domluvíme.
Nebude problem
[email protected]
Asi vse vydezinfikuju a zacnu znovu takze podrzim

Rumburak

Active member
Pánove smekám,ve středu nařežu,do dvou týdnů od středy odešlu,když by si to mohl Jajda u tebe vyzvednout bylo by to supr.

sensi23

Active member
Veteran
Koukam, ze moje paranoia se hvezd dotyka :). A nebo to vsechno vydesinfikuj a podrz vsechno, super moznost zacit znovu a bez vetsiho nasili se zbavit hemprusset nebo broad mites, hmm??

to je presne muj plan :comfort:akorat potrebuji cas na to odvezt pryc toga protoze ten proste nemuzeme zlikvidovat

Latest posts

Latest posts