nene, z pravidla se delam do zenyJajdo neděláš do reklamy?
Zdarec všem, vzhledem k tomu, ze je tu dost odborníků na seedbanky a strainy , rad bych požádal o radu. Na Californii od SS co jsem objednal se snesla kritika a eShop se nějak nemá k tomu, aby to poslal, tak jsem objednávku stornoval. Prosím tedy o tip na strain. Moje požadavky jsou: ideálně od zdejších prodejců, rychlejší květ, cena do 2litru, čím větší výnos tím lip, ale kvalita je přednější, s energickým high. Nebránil se ani vasim krizencum, ale bohužel nemám dost postu na Pm. Díky za případne tipy.
jo rozhodne maji, proto sem psal, ze bych radsi prihodil par kacek a koupil neco, co te v zaveru potesi o dost vic nez zrno california indica do dvojky... V podstate kupujes seminka u kterejch predpokladas, ze najdes neco, co si budes drzet v matkarne delsi dobu a tak se rozhosne vyplati prihodit. Za kvalitu se hold plati... A my sobecky napisem banky, ktery nas zajimaj a optimalne i vyberem strain co by mel nebo aapon mohl koupit aby sme ho pak mohli vyskemrat.hoši ale jak crockett tak Rdankness mají ceny přes 2 tácy.. tady je ta crockett tangie https://www.icmag.com/ic/showthread.php?threadid=307263 , tangie by měla být cali orange x skunhaze to může být good, ale nemůžu to doporučit, nikdy sem od crockett nic nejel..
Prosim te na jakej strain od rd si dostal tu nabidku nechce se mi to otevrit...Pemek: ten diesel není úplně spatnej, pěkně voní i fajn chut, nechal jsem teda to diesel pheno a zhuluje to dost dobře. Hned na start jsem si dal čtyři sluky a musím říct, ze jedno z nejsilnějších huleni co jsem mel.
Jinak koukal jsem na tu tangie a asi do toho půjdu, ještě jsem dostal nabídku za 2,5t https://www.medicalseeds.cz/rare-dankness-seeds/rare-dankness-seeds-night-terror-og-regular-12917 . Už me z toho jde hlava kolem , pěstování je mnohem snadnější než něco vybrat.
jo rozhodne maji, proto sem psal, ze bych radsi prihodil par kacek a koupil neco, co te v zaveru potesi o dost vic nez zrno california indica do dvojky... V podstate kupujes seminka u kterejch predpokladas, ze najdes neco, co si budes drzet v matkarne delsi dobu a tak se rozhosne vyplati prihodit. Za kvalitu se hold plati... A my sobecky napisem banky, ktery nas zajimaj a optimalne i vyberem strain co by mel nebo aapon mohl koupit aby sme ho pak mohli vyskemrat.
Takze... Taky ti doporucuju tangie
Mohylo, to bylo pro listera, co se tyce tvoji filozofie kupvani semen znam. Psal sem to tobe skrz to, ze je lepsi nesetrit na paklu semen a radsi neco prihodit. A k tomuhle... Tisic lidi tisic chuti... Agenta sem kdysi davno jel a byla to takova ta dvoudenni genetika, hrozne rychle sem se toho prehulil a ani vzhledem to nebylo nic do ceho bys chtel strcit pero. Tusim, ze u rakose nebo u myghtiky sem videl AO taky, bylo podle fotky min vynosny, ale nadherny feno, nadherny palicky, pocukrovane az az... Nevim jak chutnal jejich ao, ale to co z toho vyjelo me tak chutnalo nevabne, prirovnal bych to asi k tomu jak kdyz vyhodis nahnilej pomeranc do kose a tri dny tam lezi, tak presne ten smrad toho celyho pytle kdyz ho vynasis, ale v chuti.doporučovat můžeš, ale do tangie nejdu. to bude jen o chuti.. nejsem blázen do pomerančové chuti. a efekt nebude lepší než haze. vím, že tu tangie kouří snoopy dog LOL vím taky, že pro tengie je použita stejná matka cali-o jako pro agent orange od tga. takže jestli si třeba rákos myslí, že to je jiné než AO, tak ja myslim, že ani ne
Da se nějak upravit příspěvek, nevím proč mi ty odkazy nefungují. Jednalo se o Sugar loaf od Cannabiogenu.