What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

sensi23

Active member
Veteran
Da se nějak upravit příspěvek, nevím proč mi ty odkazy nefungují. Jednalo se o Sugar loaf od Cannabiogenu.

Si precti pravidla vkladani prispevku..seedsbanky ktere nejsou podporovany icmag.com jsou brany vedenim jako nepovolena reklama..Proto se ty zkopirovane linky znehodnocuji...Jestli nechcete mit problemy s vedenim opatrnejc.Radsi ty odrudy vypisujte a nekopirujte odkazy primo na shopy..

Flores

Active member
Destroyer od Cannabiogenu! Osobnú zkúsenosť taky nemám, ale je to taky satifka, po ktorej som čuměl. :) Čo sa Agenta týka, Mightikov, resp Rákošov (? :) ), mám teď doma, tak sem hodne zvedavý ale taky verím, že chalani doma len tak něco nedržia. :) Ak matka príroda a podmienky v klonovni dajú, v sobotu pôjdu do aera, tak se pak môžte taky tešiť na fotky a možna někdy v Prahe taky na kouř :)

F. :wave:

-GD-

Active member
Já bych tam měl pakl černou gorillu od farmhouse genetics, mám takové neblahé tušení že ta selekce se mi snad nepodaří ani tento rok......
Bohužel podléhám reklamám, tak tento rok něco zkusím na ven od Rip*er seeds.

Pemek

Active member
Pemek: ten diesel není úplně spatnej, pěkně voní i fajn chut, nechal jsem teda to diesel pheno a zhuluje to dost dobře. Hned na start jsem si dal čtyři sluky a musím říct, ze jedno z nejsilnějších huleni co jsem mel. .

Po koureni crossu od kaly si budes pripadat zes doted projizdel na fechtlovi polni cest.
A az ted jsi nasedl na 450ccm 4T a jdes jezdit motocross :D
Ma to high , ma to silu , vynos, voni a chutna.
Nasvihej si prispevky at se muzem domluvit. Rekl bych ze ne treba utracet za semena kdyz mam doma 8 phenotypu diesela , 4 alien banner dogy , gorillu , nekolik semen od female seeds “pokud chces klidne ti to dam “
Kdysy sem mel hash berry. Vubec netusim od jake banky to bylo ale chut byla jak lesni ovoce , ne blueberry ale vylozene mix. Vune to samy v pozadi bylo citit neco jak v lbk ta zatuchlost a zemina.
Zaliskany i velky listy , rekl bych podobne jak gorilla. No lahoda , ale je to uz asi 8 let a byl to outdoor.

Jinak seeds od hlavy sou shit , nebo proc hledas jiny veci na selekci ?

sensi23

Active member
Veteran
Po koureni crossu od kaly si budes pripadat zes doted projizdel na fechtlovi polni cest.
A az ted jsi nasedl na 450ccm 4T a jdes jezdit motocross :D
Ma to high , ma to silu , vynos, voni a chutna.
Nasvihej si prispevky at se muzem domluvit. Rekl bych ze ne treba utracet za semena kdyz mam doma 8 phenotypu diesela , 4 alien banner dogy , gorillu , nekolik semen od female seeds “pokud chces klidne ti to dam “
Kdysy sem mel hash berry. Vubec netusim od jake banky to bylo ale chut byla jak lesni ovoce , ne blueberry ale vylozene mix. Vune to samy v pozadi bylo citit neco jak v lbk ta zatuchlost a zemina.
Zaliskany i velky listy , rekl bych podobne jak gorilla. No lahoda , ale je to uz asi 8 let a byl to outdoor.

Jinak seeds od hlavy sou shit , nebo proc hledas jiny veci na selekci ?

Hashberry byla od mandala seeds..skoda momentalne nepracuji jejich krystalica a shang high byly pecky

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
Da se nějak upravit příspěvek, nevím proč mi ty odkazy nefungují. Jednalo o Sugar loaf od Cannabiogenu.

u cannabiogenu bacha na horší klíčení. sugar loaf tak neznám, ale doporučuju ti mangobiche kush, purple mexican nebo michoacan cream. tam najdeš ty rychlé energické. pokud si pěstíš pro sebe, a nemusíš mít tvrdé indika šišky, tak je to pro tebe. v tom purple mexican je oaxaca, to sem pestil letos a fakt energické, že si nesedneš :D

L1st3r

Member
Díky za tip, purple mexikan jsem našel pouze feminizovane verze, ale ten michoacan cream vypadá moc pěkně, koukal jsem i zde na fóru na pěst a jen chvála. Asi je rozhodnuto.
Ještě musím poresit objednávku te Californie, protože eShop nějak nereaguje na me výzvy ke stornu.
Jinak Hlavovi semínka, mad head kush 10/10 vylezlo 5 samců, OG widow 5/10 a pouze jedna samice a ultimate kush 0/10.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Zdar, dodelavam matkarnicku a mam otazku, co byste doporucili za osvetleni na plochu o rozmeru 60*60. Vaham mezi 150w cfl vs. 100-150w metlou. Byl sem rozhodlej pro 150w metlu, ale mam obav jestli to uchladim.

Nadrzajda

Member
Lister. Karma genetic - headbanger
Nebo rare dankness - dank commander.
Jsem ve stejne situaci jak rakosnicek , zkusenost nemam ale zajima me to :D
Nebo ti pak muzu dat ja nejaky diesely od kaly pokud chces.
Tohle je lepsi jak ten co sem ti daval.

Dunk Commander od RD mam v lednicce, tu nebrat - casem bude, neco jineho :biggrin:

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
250W cfl rust+kvet

Nakonec sem koupil 150w predradnik, ted zkusim pohledat jestli delaj kombispektrum ve stejne wattazi a jebu to. Kdyz ne tak koupim bud mh nebo hps. Jeden clen mi napsal rozumnou pm, kde uvadi pocet lumenu cfl vs mh/hps pri stejnem odberu.. Takze timto mu dik

Pemek

Active member
Nakonec sem koupil 150w predradnik, ted zkusim pohledat jestli delaj kombispektrum ve stejne wattazi a jebu to. Kdyz ne tak koupim bud mh nebo hps. Jeden clen mi napsal rozumnou pm, kde uvadi pocet lumenu cfl vs mh/hps pri stejnem odberu.. Takze timto mu dik

Jajdo. Jsem sice hovno matkar , ale mam stejnou plochu jako ty.
Zatim to vali pod 3000k 90cri 50w a ne treba si stezovat.
Pozdeji budu resit 5000k jeden cip taky na 50w cca.
Do takove prckomatkarny bych nejakou sodu necpal. Tech 50w led sviti lip jak 150w mh.

G

green johny

pod to se podepisuju, dneska s ledkama už není co řešit. pokud ne cob tak ty samsungový malý čipy... cob nově budou za chvíli cree-čka jestli mě nekálí pamět ,

poslední dobou mám nejradši konopí jakože louhovaný v dobrým alkoholu cca 50% a panák dva do piva. sour diesel cocos ideální zpracování :D
ad csnnsbiogen , destroyera sem měl , zamaldelika zajímavější ,,,

Last edited:

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
A jeate dotaz... V mistnosti kde kvetu a mel sem s nejvetsi pravdepodobnosti broad mites nebo hemprusset mites, ted stoji novej box, zajima me jaka je sance ze se to vrati, mistnost vzata savem, zlikvidovan vsechen rostlinej material, vybaveni vydezinfikovano savem, nadoby na vodu a kvetniky vzaty varici vodou, cela mistnost striknuta vertimecem v koncentraci treblinka. Ted tam mam rozjeta semena na selekci a leze n a me zas to psycho, ze se to vrati... Co myslite... V roomu bylo uklizeno a nejel cca dva tri tydnY...

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
pokud ty svinky žijí někde venku, blízko tebe, tak šance je velká :D jinak snad po takových opatřeních se tam nemůže nacházet život LOL

L1st3r

Member
Tak jsem se konečně dočkal storna objednávky na tu californii a na doporučení od Maha kaly jsem objednal [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]michoacan cream a z groweru jsem objednával
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=verdana, arial, helvetica]Gorilla Glue #4 (clone only) x Cocoa Kush
Old Time Moonshine x F13 (Dj Short)
Copalita x Flo
ECSD x Cocoa Kush
po 15ks od každého, tak snad to dopadne.
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]

Pemek

Active member
Tak jsem se konečně dočkal storna objednávky na tu californii a na doporučení od Maha kaly jsem objednal [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]michoacan cream a z groweru jsem objednával
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=verdana, arial, helvetica]Original Glue #4 (clone only) x Cocoa Kush
Old Time Moonshine x F13 (Dj Short)
Copalita x Flo
ECSD x Cocoa Kush
po 15ks od každého, tak snad to dopadne.
[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[/FONT]
Black death skunk te nezajima ? :D
Kazdopadne drzim palce at nakdes co potrebujes. Elanius si ecsd x ck docela chvalil. Ma tady i nejaky fotky.

Latest posts

Latest posts