What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

simor

Member
Veteran
Zdar.
Hlavně u těch ofuků je daleko lepší používat otočný hlavy, je to efektivnější než foukat z více stran do jednoho místa. Ten horký vzduch vyfoukat z pod lampy, ať se špičky nepečou a taky přes vrchní největší palice, i v noci, kdy je třeba z kalichů vyfukovat vláhu, plíseň je sviň.
Nějak foukat aby kytka zesílila není zas tak potřeba, je lepší kvůli tomu natáhnout síť.

Ať rostou a voní

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Zdar.
Hlavně u těch ofuků je daleko lepší používat otočný hlavy, je to efektivnější než foukat z více stran do jednoho místa. Ten horký vzduch vyfoukat z pod lampy, ať se špičky nepečou a taky přes vrchní největší palice, i v noci, kdy je třeba z kalichů vyfukovat vláhu, plíseň je sviň.
Nějak foukat aby kytka zesílila není zas tak potřeba, je lepší kvůli tomu natáhnout síť.

Ať rostou a voní
zdarec, dik za reakci, spis mi jde o vzduch vhanenej do boxu flexo rourama. Jestli ho staci tlacit otvory v dolni urovni stanu nebo spis vrchnima otvorama pod strechou stanu.

simor

Member
Veteran
Ahoj. Určitě odspoda. Dycky jsem dole těma otvorama protáhl 125 flexu do eSka, ať to u brání průniku světla, tak cca 80cm te roury to sežere jedno to eSko a nechal proudit čerstvý vzduch spíš podtlakem co udělá odtah, než bych ho tam aktivně vháněl. Jedině v případě, když bylo v letě hicu moc, tak z klimy jsem to pral přímo dovnitř :D

spachal

Well-known member
Veteran
K tomu heši, kdyz vyklapete 'nasucho' ledem zeleny kif, jak to pak zpracovavate do nejake podoby plastiku? Sice to jde treba zmackat do koule, ale soudrznost je proste napendrek ..

Da se to trochu po kouskach zmoulat v ruce, ale to by bmi drive upadly prsty, nez bych to takhle zpracoval .. Zkousel jsem to lisovat v takovem tom prirucnim hlinikovem bazmeku, trochu to pomohlo, ale take nic moc, je to pak spise na nastrouhani. Pritom pryskyrice je v tom dost, silne je to take az moc, nechapu, proc se ten matros proste nejak 'nesleje dohromady' .. Nahrivani na plechu, pripadne pridani trochy vody take moc nepomaha. Sice je to lepsi, ale porad nic moc.

Mate na to nejakou radu? :]

Rakosnicek

Member
Veteran
no podle mě bude problém prostě v tom, že ho máš zelenej jak píšeš - tzn hodně nečistot z listí a tak, takovej se mi taky vždycky podařilo jen slisovat, ale pak se to akorát drolilo a plastický to nebylo skoro ani po nahřátí plamenem

-GD-

Active member
i kiefu se mi to podařilo stlačit do buchny a pořádně dorazit.....
necháš to tam ze 2-3 dny pak to rozřežeš a zůstanou ti z toho válečky.... :D zaštípneš, použiješ.....

osobně suchou metodu už nepoužívám, protože mám furt tendenci třepat až do "zelena"

K tomu heši, kdyz vyklapete 'nasucho' ledem zeleny kif, jak to pak zpracovavate do nejake podoby plastiku? Sice to jde treba zmackat do koule, ale soudrznost je proste napendrek ..

Da se to trochu po kouskach zmoulat v ruce, ale to by bmi drive upadly prsty, nez bych to takhle zpracoval .. Zkousel jsem to lisovat v takovem tom prirucnim hlinikovem bazmeku, trochu to pomohlo, ale take nic moc, je to pak spise na nastrouhani. Pritom pryskyrice je v tom dost, silne je to take az moc, nechapu, proc se ten matros proste nejak 'nesleje dohromady' .. Nahrivani na plechu, pripadne pridani trochy vody take moc nepomaha. Sice je to lepsi, ale porad nic moc.

Mate na to nejakou radu? :]

spachal

Well-known member
Veteran
Diky vsem za info, asi jsem to s vytrepavanim opravdu prehnal, ale ono je to hlavne na masti, takze snad to bude v pohode. Ale jsem proste zvedavy, priste zkusim trepat mene :]

K

Kundalf

Caute, za 14 dni frcim na lyze a kamos nemuze, tak to vypada ze budu jezdit sam, nejedete nekdo haluzove taky lyzovat do Zillertalskyho udoli na Hintertux?... mohli by sme se tam potkat, zajezdit a... tak;)

Flores

Active member
Ahojte,

prvý únoroví týždeň budem na skok v Prahe, tak bych se chtěl zdejší komunity spýtať, jestli pak by sa nenašiel ochotný človek, čo by mi nakrájal pár kúskov :)

Zatím!
F. :tiphat:

-GD-

Active member
Ahojte, dotápíte někdo přes noc v boxe? jakým způsobem to rešíte? přímotop nebo aku kamna na termostat? Díky!

spachal

Well-known member
Veteran
Zdar, jednou jsem to tak mel, akumulacky s poctivym šamotem predelane na jednu fazi. Ale pak jsem zjistil, ze pokud upravim osvetleni tak, aby 'topilo' pres noc a ty teploty nelezou pod cca 15 stupnu, je to asi zbytecne resit ..

Flores

Active member
Ahojte ľudkovia - plízs, u nikoho sa nič nenájde? PM me prosím, ak by bol niekto ochotný. Po poslednom fiasku sa vraciam k môjmu starému osvedčenému systému, takže fotečky budú pravidelne. :)

Zatím!

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ahoj,
kdy tu budeš? V pátek jsme ořezal matky, nevim jestli stihne dorůst během tohodle tejdne...

Btw. nenašel by se tu kěkdo kdo má nevyužitej 150W předřadník k zapůjčení nebo prodeji. Ta 125W v matkárně mě už sere, mám ji roky a chce to změnu.

sensi23

Active member
Veteran
Ahojte ľudkovia - plízs, u nikoho sa nič nenájde? PM me prosím, ak by bol niekto ochotný. Po poslednom fiasku sa vraciam k môjmu starému osvedčenému systému, takže fotečky budú pravidelne. :)

Zatím!

ja bych za normalnich okolnosti rad pomohl ale vypada to na navrat tech zkurvenych roztocu :moon:
Takze s tim ted valcim..Objednal jsem neem oil a mighty wash a jestli to nevykydlim tak uz fakt snad zrusim matkarnu a zacnu pestit z femek bo uz me to regulerne sere :moon:

Mightyka

Well-known member
Veteran
Máš tam něco co nemáme my? Pokud ne, tak to vše zabij. Řádně vše vydesinfikuj, nech odležet. Vem si od nás nový klony na matky a od znova...

Tak a ted ten 150W předřadník :D
ja bych za normalnich okolnosti rad pomohl ale vypada to na navrat tech zkurvenych roztocu :moon:
Takze s tim ted valcim..Objednal jsem neem oil a mighty wash a jestli to nevykydlim tak uz fakt snad zrusim matkarnu a zacnu pestit z femek bo uz me to regulerne sere :moon:

sensi23

Active member
Veteran
Máš tam něco co nemáme my? Pokud ne, tak to vše zabij. Řádně vše vydesinfikuj, nech odležet. Vem si od nás nový klony na matky a od znova...

Tak a ted ten 150W předřadník :D
Ah core cut..gth#1 sice oplacu ala mam nove fazole..a pak jenom nase tog Ta je poklad na outdoor..Jeste jsem premyslel zkusit to podrzet do leta a dat to vsechno zregenerovat ven trebas by prirodni predatori ty mrdky sezrali..nevim..2 roundy jsem mel cisty a je to zase back..uz me to se*e

ja bych se na metlu ci sodik vyprdl..v matkarne mam 250W cfl univerzal (rust + kvet ) a spokojenost

Last edited:
G

green johny

dneska bylo slunko, a zima celkově nic moc, nedivil bych se kdyby sme si to přinesli zvenku :O válí se mi tu nevyužitej cmh150w , do matkárny se to vyrovná imo 250mh. přirovnal bych to tak cca jak 70%ledky a levnější. kdyby někdo chtěl , dobrým řízkem nepohrdnu a tohle asi už nevyužiju (ne že by to nebylo dobrý prostě už není čas na matkárny apod)

Latest posts

Latest posts