What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Pemek

Active member
Jj fe mam obcas taky. Ale to poznam.
Nejvasteji je to nejspis vapnik.
Nerekl bych ze ho maji malo , rekl bych spis ze neco delam blbe.
Ja jel leta na kohoutkove vode a ted nemam tu miznost. A valim destovku.
Ne ze bych to druhou pulku kvetu nejak extra resil , ale cloveku je lip kdyz vi proc tomu tak je.

Budu zkouset moznosti na jedne odrude co mi to dela a snad to vyresim. Diky za reakci.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Panove poradte a prozradte co za znacku organickejch hnojiv pouzivate, co se vam osvedcilo a co vsechno pouzivate z danne rady, mysleno jestli jedete jen rust a kvet nebo i dalsi veci z dane organicke rady hnojiv

Rakosnicek

Member
Veteran
já jedu biobizz - na růst fishmix a na květ bloom a topmax a spokojenost, teď první kolo zkoušim ještě navíc algamic a bioheaven, ale to je teprve v půlce tak zatim nevim jakej to má efekt

Rakosnicek

Member
Veteran
lidi nevíte někdo jestli když dosáhnu limitu fotek musim prostě starý smazat nebo to jde i nějak jinak obejít? :D konečně asi po roce nahrávám fotky a najedou prej zbejva limit 10 :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nazdar kluci! Omluvte me muje jazik ale jsem cizinec! Doufam ze rozumite me! Chce se peatovat eden kitku ale mam jenom 45cm x 55cm x 1,50cm . Jsem to myslel na 100w as do 150w maximalne myslim ze to staci pro ednu kitku! Genetika bude VIP DWARF AUTO Feminizovane! Svetla bude 10 as 15 usporky led x 10w ! Barva bude warm white 5 cool white 5 a neutralni barva taky 5 ! Co vi na tom? Dekuji!

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Zdarec kamaradi, chci se zeptat na vase zkusenosti co se boxu tyce. Chtel bych stejny rozmer, to je 240x120. Ted mam box od mamuta a pujde z domu. A vaham mezi darkroomem a homeboxem. Jde mi hlavne o neprusvitnost materialu jako takoveho i kolem zipu. U mamutu jsou na prd jak samotne zipy, tak skrz ne pronika svetlo ven, tudis za tmy i dovnitr. Proto sem radeji tohle kolo svitil pres den, abych rostliny nestresoval a za dalsi ani vnitrni odrazovka za moc nestoji... Takze co by splnilo moje tuzby. Nebo jestli mate zkusenost i s jinou znackou, tak poradte, diky.

Last edited:

spachal

Well-known member
Veteran
Osobne bych si box radeji postavil, neni to zase az tak slozite a muzes si to udelat presne podle potreb. Tramky, mezi ne jako steny treba sololit, zevnitr Orca, rohy zvenci oblepit cernou duct tape, dvere treba z osb/mdf a panty, silikonove tesneni a magnety na uchyceni.
Pokud nejsi extremne nesikovny, prace na jeden den a cenove take spise uspora.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Osobne bych si box radeji postavil, neni to zase az tak slozite a muzes si to udelat presne podle potreb. Tramky, mezi ne jako steny treba sololit, zevnitr Orca, rohy zvenci oblepit cernou duct tape, dvere treba z osb/mdf a panty, silikonove tesneni a magnety na uchyceni.
Pokud nejsi extremne nesikovny, prace na jeden den a cenove take spise uspora.
Zdar Spachale, urco bych neco vykutil, ale kutil Tim zas nejsem, tak proto davam spis prednost komercni skrince. Takze vaham mezi darkroomem a homeboxem... Predtim sem mel box od bio g power a byl sem spokojenej. Darkroom sem mel taky, ale polamal sem tycky.... No jo predimenzovany ufo... Kacky vem cert, nekupuju to na round, proto tak vaham...

spachal

Well-known member
Veteran
Nu, s tim tedy neporadim, komercni stany jsem nikdy ani nezkusil .. Chce to trochu sebeduvery, fakt to neni nic sloziteho, staci par naradi a chut :]

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Nu, s tim tedy neporadim, komercni stany jsem nikdy ani nezkusil .. Chce to trochu sebeduvery, fakt to neni nic sloziteho, staci par naradi a chut :]
Coz o to, chut by byla... Ale zbytek ne... Z naradim mam tak leda palicku na maso.
No neva, moc zkusenosti s boxama se tu neseslo, tak jestli to tak zustane i do vecera, tak vyberu neco sam. Ale i tak dik kamo.

Vesnican

Well-known member
Vazeni kolegove, mate nejake doporuceni pro borce co „nalizal“? Starej pardal ze sousedstvi, co inhaluje 2 dekady bohuzel porusil pravidlo, dal si rano brcko a když jel do práce, dostal liznout. Drugwipe pozitivni, jelo se na krev, ted ceka vysledky. Jsou nejake moznosti jak to ještě vůbec resit?

Je z toho dost zlomenej, bylina mu do te doby nesmakuje. Nechci nijak obhajovat rizeni pod vlivem, to vůbec. Zname se od zakladky a vim ze to byl ojedinely pripad poruseni jeho zasad a spolu s jeho vysokou rezistenci nebyl na silnici nebezpecnej.. Ale vysvetluj to certum. Tak je mi ho lito.

Elessar

Active member
výtažek a osteosarkom

výtažek a osteosarkom

Zdravím pánové:tiphat:,
mám otázku ohledně léčby rakoviny kosti konopným výtažkem, máte někdo zkušenosti?
Mé nejdražší holčičce psí byl diagnostikován nádor kosti (osteosarkom), dostává prednison, je to už dáma v letech a tak jsem chtěl zjistit, jestli někdo nemá zkušenosti s podáváním výtažku našim čtyřnohým miláčkům.
Nádoru se asi nezbaví, jde mi jen o zpříjemnění a zkvalitnění posledních měsíců jejího života..

Pokud někdo máte informace, klidně sem nebo do pm.

Děkuji za pomoc.

Všem přeji do nového roku 2018 jen to nej, hlavně zdraví, to je to nejdůležitější..

Good Luck
El
:tiphat:

spachal

Well-known member
Veteran
Ahoj, zivot je obcas na prd .. ale i to k tomu asi patri ..

Mam kamarada, ktery takto lecil sveho pejska, byl na tom hodne spatne, hadam take problemy s klouby plus asi i neco dalsiho. Nepomahalo nic, uz to jak on, tak pes pomalu vzdavali. Pak zkusil nejake extrakty kupovane kdesi v Nemecku. Pes je dnes k nepoznani, vesely, pohyblivy, neskutecna zmena.
Zeptam se, o co presne slo a jake pouzil davkovani, dam tak do tydne vedet.

V kazdem pripade to zkusit, jak pises, pokud nevyleci, tak alespon jiste zlepsi zivot.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Ahoj. Kolik jí je? Já se výtažku bojim trochu, proto jsme dal na zkušenost kámoše, kterej uvažoval, že uspí svýho ridgebacka, když mu bylo 11 let. Měl strašnou artrozu, trpěl vekejma bolestma jakmile měl chodit. Nakonec se rozhodl pro vyvaření trávy v sádle a podával na piškotu. Řikal, že začínal s malejma dávkama vždy ráno. Postupně zvyšoval a pak dával i večer. Pes prej neskutečně ožil, začal o hodně líp chodit a i měl prej zájem o fenky. Nakonec se dožil bez větších problémů skoro 14 let, což je na tak velký plemeno dost zázrak.
Já letos jel odrůdu od mrakoplaše s 5% THC a 5% CBD, kterou mám pro svoji 11 letou fenku. Taky artroza a k tomu jsem ji našel ted bulku na mláčný žláze. Už s tim byla dvakrát na operaci ,ale potřetí už se mi do toho nechce vzhledem k věku, je to větší pes.
Ještě jsem nezačal, plánuju po novym roce.

Přeju at to alespon z části pomůže!

mám otázku ohledně léčby rakoviny kosti konopným výtažkem, máte někdo zkušenosti?
Mé nejdražší holčičce psí byl diagnostikován nádor kosti (osteosarkom), dostává prednison, je to už dáma v letech a tak jsem chtěl zjistit, jestli někdo nemá zkušenosti s podáváním výtažku našim čtyřnohým miláčkům.
Nádoru se asi nezbaví, jde mi jen o zpříjemnění a zkvalitnění posledních měsíců jejího života..

Děkuji za pomoc.

Všem přeji do nového roku 2018 jen to nej, hlavně zdraví, to je to nejdůležitější..

Good Luck
El

sensi23

Active member
Veteran

Děkuji za pomoc.

Good Luck
El
Kamarade na oseosarkom mi odesel muj milovany pes..vytazek mu nepomohl,ale minimalne mu zkvalitnil tech par mesicu ktere mu zbyvaly.
Oseosarkom je pry celice bolestivy..Takze pejsek pekne na gauci poradne sedativni vytazek a doufat,ze pomuze..Drzim pesti..

sensi23

Active member
Veteran
Nemate nekdo zkusenost a pripadne odkaz na nejaky led pasek nebo neco co by se jen pridalo k hps pro vylepšení spektra?Jenom takove oziveni barevneho spektra..Nechci 300W panel ani zadny jiny panel.

Pemek

Active member
Cau, spachal se k tomu urcite taky vyjadri o dost podrobneji , lg a samsung ted maji nejaky pasky s dobrou ucinnosti , ale stoji celkem ranec. Nevim jestli to bude mit vyznam k hps , abys doplnil spektrum po cele plose tak bys musel mit kratky rozestupy mezi paskem , ma to docela omezenej dosvit kdyz jede na malo.
Kdyz uz bych neco kombinoval , tak jakoby upgrade 600w hps na 1000w s led cob.
A to tak ze bych pouzil 4 cob cipy , 100x100 cm a do kazdyho rohu jeden cip pustenej na 100w. Plocha by pak mohla byt zhruba 150x150 cm. Ale to uz je zbytecne silny svetlo asi.
Ledky muzes ztlumit a zvolis jakou barvu chces.
Nerekl bych ze budes spokojenej s ledpaskem o slabe wattazi. Holt je to vse o penezich a o tom na kolik chces poustet ty ledky. Kdyz to shrnu , tak cca 50w na celou plochu bude bezvyznamny.
Ja o tom taky tak premyslel a nakonec sem se dostal s cenou na 400w panel a seslo z toho.
Neni to ani tak rada jak muj nazor. Ale dost lidi me presvedcilo ze to nem smysl , tak sem to aspon poslal dal :D

Latest posts

Latest posts