What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

K

Kundalf

Dik za info, snad chytim nekoho zkusenejsiho kdo konecne vyrazi se mnou, ztracim se taky ve vsech tech druzich co existujou:)

Mightyka

Well-known member
Veteran
Neměl by někdo zájem o 5 semen Pure Kush x Double Sour OG? Já na to ted nebudu mít čas.
Nechci zatim soudit, ale rozhodně je to jeden z těch lepších reprezentantů OG Kushe a to už jsem jich jel poměrně dost. Klidně k tomu přidám i klon týhle samice co mám (zatim ho má dogon teda :D ), at je s čim porovnávat. Vim, 5 semen neni žádný závratný číslo :D.
Neni to strain co se dá koupit, je to homemade od kluků z LA co jsem dostal. Samice je tzv. PKG/ghost1/SoCal Pure Kush, samec je od genajrebel seeds a obsahuje OG Kush a Sour D.

picture.php

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Caues, verim, ze tu jsou mezi nami clenove co maj zkusenost s objednavanim semen ze zahranicnich serveru a prave na ne bych se chtel obratit s radou jak vlastne na to. Chtel bych objednavat z attitude seeds, verim, ze to je feeovej portal a ze to dojde OK, ale vubec nevim jak je to s platbou a zda vubec zasilaj do EU, konkretne cz. Diky za rady. JzO

spachal

Well-known member
Veteran
Zdar, zkusenost s Attitude Seeds nemam, ale dle meho je to vcelku srozumitelne popsane u nich na webu: https://www. ********************* .co.uk/delivery-options/info_5.html a https://www . ********************* . co.uk/cannabis-seeds-marijuana-seeds-faq/info_1.html
Takze objednavka do CR by nemela byt problem, doprava co jsem se rychle dival okolo deviti liber, berou bud platebni karty, nebo hotovost (poslanou doporucene).

edit:// tak odkazy nejde poslat, proste dole na stance klikni na Delivery Options a FAQs

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Nesel by nekdo na pul do seminek genetiky Jenny kush? Je to od rare dankness, takze proverena a v nasich kruzich popularni seeds banka. Kdyz by jo tak, pm.

Mightyka

Well-known member
Veteran
Klído poradim, mám s nima zkušenosti, který jsou na 100% pozitivní. Ne jako jiný banky, kde zaplatíš a oni ti pošlou jiný pakly než si chtěl a pak neodpovídaj na maily...

Pemek

Active member
Cau , mate nekdo zkusenosti s olloclip na iphone nebo jiny zarizeni ? Drahy je to jak mrcha.
Ale zas je to profesionalni. Vaham ze poridim ten set na makro.
Diky za kazdy info.

spachal

Well-known member
Veteran
Mrkni na eBay, ceny jsou znatelne priznivejsi, ale neposoudim, zda je to 'original', nebo nejaka kopie. V kazdem pripadku se priprav na to, ze v macro rezimu je opravdu mala hloubka ostrosti a nemozne rucne ostrit.
Za ty ceny v CR bych to nekoupil, ty 'zahranicni' uz mozna stoji za uvahu.

Pemek

Active member
Je to skoro stejny ty ceny.
Cetl sem si o tom prave na netu kde delali ruzny testy atd. Pry to ma byt v cajku s tim ostrenim ,ale horsi je to s fotkama vic vzdalenyma. Na makro je to ideal pro moje potreby.
Diky za nazor :)

Mightyka

Well-known member
Veteran
Chtěl jsem se zeptat těch co maj doma vapík. Jakej byste mi doporučili? Nehodlám to nikde tahat, takže klidně do zásuvky. Nejlíp bez těch kokotích balonků.
Před lety, když to ještě bylo na cannafestu volnější, tak jsem tam kouřil přes Aromed a to mě hodně nadcholo, chut mi přišla lepší než třeba u Vulcana. Bohužel 10 tis. za to fakt dát nechci.

Docela se mi líbí Plenty vaporizer, jdou přes něj i extrakty. Nicméně 6 tis. to neni uplně podle mých představ, to je dilema jestli radši nevzít ledky do matkárny :)

Last edited:

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
A jak je tam velký zásobník na bylinky a po "nabití" kolikrát z toho zvládneš potahnout? Díky!

Zasobnik je tak cca na 1,5 až 2 g...no dost zalezi na teplotě... jeden zasobnik je cca pro 4lidi

Ja obvykle dám pul g do zásobníku a se ženou máme na dva večery vystaráno...ale dáváme si zlehka cca 3-4potahnutí oba:biggrin:
Je to hodně individuální kazdej má jinou toleranci.Vyzkousej a uvidiš :tiphat:

Last edited:

spachal

Well-known member
Veteran
Ja mam na ceste tohle: https://www.aliexpress.com/item/-/32829086654.html , uz putuje do CR, uvidim jak to bude pred Vanocemi s terminy (ale moc optimisticky nejsem). Neocekavam kdovijaky zazrak, za ty penize, ale chceme to porovnat s 8x drazsim vaporizerem, tak jsem zvedavy na vysledky :D

Z tech levnych (do cca $50) na me zrovna tenhle pusobil tak nejak nejlepe, na vyber je toho jinak docela dost. Vax asi nezvladne, takze to nevyzkousim.

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
Ja mam na ceste tohle: https://www.aliexpress.com/item/-/32829086654.html , uz putuje do CR, uvidim jak to bude pred Vanocemi s terminy (ale moc optimisticky nejsem). Neocekavam kdovijaky zazrak, za ty penize, ale chceme to porovnat s 8x drazsim vaporizerem, tak jsem zvedavy na vysledky :D

Z tech levnych (do cca $50) na me zrovna tenhle pusobil tak nejak nejlepe, na vyber je toho jinak docela dost. Vax asi nezvladne, takze to nevyzkousim.

Vypadá to dobře...jenom u tehle "no name" vaporizeru bych byl opatrnej.Vybiral bych neco, co je vyrobeno z materiálu zdravotnické kvality.Protože potom do sebe můžeš rvát bůh vi co.Potom dej vědět,jak to chutná.

Rakosnicek

Member
Veteran
čus, lidi nedržítě někdo outovku alpine rocket? nebo se mam poohlídnout na groweru? tam jsem jí při poslední návštěvě zahlídnul a hned jsem si připomněl, že jí chci :D
do flowery fieldu se mi jen pro to jet nechce a stejně jí maj jen na jaře

Mightyka

Well-known member
Veteran
Thespis nebo jak si řikal, už nevim, mě často tahá na pivo a vim, že ji drží! Nebude problem. Nicméně když jsem mu dal paličku NHU x Heri, tak to vypadalo, že Alpin rocket se s tim moc srovnat nedá :D

čus, lidi nedržítě někdo outovku alpine rocket? nebo se mam poohlídnout na groweru? tam jsem jí při poslední návštěvě zahlídnul a hned jsem si připomněl, že jí chci :D
do flowery fieldu se mi jen pro to jet nechce a stejně jí maj jen na jaře