What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Rakosnicek

Member
Veteran
vidiš to je příjemná zpráva :D na pivo bych se klidně i připojil, mu to vyměnim za klon nhu x heri, tu málo co překonává :D
akorát jí musim nacpat do příštího kola a podivat se jak je na tom s těma koulema

mě ta alpine rocket zajímá už dýl a rád bych si to někdy prostě odjel, hlavně plná zralost na konci září je pěknej materiál na křížení

Mightyka

Well-known member
Veteran
Jo on ted taha i Svahadjiho atd. Domluvil bych nějakej monstroznější sraz začátkem ledna! Už sme fakt trapný, se dohadujem od září...

Jj za odzkoušení by to rozhodně stálo :).

-GD-

Active member
když jsem u těch vapíků, chybí mi tu obchod kam bych si je přišel vyzkoušet......
Já svého favorita mám, má i dobré hodnocení ale jde dražší než Volcano..... a osobně jsem ho nezkoušel, mám takové tušení že ho koupím a nesedne mi :D

Vysocinagrower

Well-known member
Veteran
když jsem u těch vapíků, chybí mi tu obchod kam bych si je přišel vyzkoušet......
Já svého favorita mám, má i dobré hodnocení ale jde dražší než Volcano..... a osobně jsem ho nezkoušel, mám takové tušení že ho koupím a nesedne mi :D

Prozraď nám svého favorita. :biggrin:

-GD-

Active member
Ahojte,

zvládl z Vás se někdo podívat na poslední díl Máte slovo? s pí. Jílkovou?
Páni odborníci z řad odpůrcu se zase předvedli a myslím že by mohli klidně povracet titul.
Některé výplody jsou fakt perly.

Rakosnicek

Member
Veteran
docela jsem koukal no :D hlavně třeba že vožralý 15 letý nevaděj vlastně, ale když si dospělej člověk zahulí tak je to v hajzlu :D no snad to alespoň pro nějaký diváky bylo až moc do očí bijící.. :D

-GD-

Active member
Ale co mě mile překvapilo že ke konci pořadu dostala slovo taková mladá žaba z národního parlamentu dětí a mládeže (cca 16 let věk) která řekla něco ve smyslu že konopa tu je a bude a je jedno jaké budou zákony a zákazy.Měla by se regulovat, že snad o tom i mlaďoši hlasovali a 60 procent se vyjádřilo pro legalizaci za určitých podmínek.

Pemek

Active member
Ja na tom jel celej sklep. Necely 2kw svetla a 2kw topeni, odvlhcovac 240w odtah a ofuky. Ale to byla docastna zalezitost.
Jinak je to no problem. V praci na tom jede mnohem vic kw nez v kdejake pestirne.
Jen bych ale koupil nejakou lepsi s pojistkou.

Jajda z okjesu

Well-known member
Veteran
Ja na tom jel celej sklep. Necely 2kw svetla a 2kw topeni, odvlhcovac 240w odtah a ofuky. Ale to byla docastna zalezitost.
Jinak je to no problem. V praci na tom jede mnohem vic kw nez v kdejake pestirne.
Jen bych ale koupil nejakou lepsi s pojistkou.

Super dik za info potesil si me, jeste tedax otazka tahle nema prepetovou ochranu?

spachal

Well-known member
Veteran
Zdarec, chci se zeptat myslite, ze tahle zasuvka rozjede tri lampy naraz? Nejakejch 1600w??
https://m.alza.cz/emos-prodluzovaci...MIq_29hsSM2AIVGd0bCh3rfw3WEAQYBCABEgJXUfD_BwE

Zdar, coz o to, najisto rozjede, jen je otazka, na jak dlouho.. Osobne bych se ridil prumerem privodniho kabelu, u tech prodluzek byvaji nesmyslne tenke, staci to vice zatizit a uz funguji jako odporovy drat a tavi zasuvky :/ ..
Takze pokud muzu poradit, radeji obetuj trochu sveho casu a prodluzku si udelej sam, neni to nic sloziteho. "Jezevcika" koupis samostatne, podle poctu zasuvek, ktere potrebujes. Privodni kabel zvol podle toho, na jaky jistic je to povesene. Pokud mas jistic 16A, klidne kup CYKY2.5. Pokud je jistic pouze 10A (cca 2400W) nebo slabsi, radeji zvoj CYKY1.5. Pomni, ze jistic jisti vedeni, ne naopak :]

Pemek

Active member
Zdar. Setkavate se nekdo s deficitem cal mag v druhe polovine kvetu ?
Hodne lidi se kteryma sem se o tom bavil tvrdi ze vetsina odrud zada cam mag spis na zacatku do cca 28 az 35 dne. S tim sem nikdy moc problem nemel vyjma mych chyb.
Ale co chvila resim deficit prave po 35 dnu. Jestli i kdyz cal mag davam ci nedavam , tak se obcas neco objevi i na kytkach ktery maji oh v normalu.
Zlusel sem i rozdilny ph. Vyssi , nizsi. Atd. Diky za rady.

newhousegreen

-.-
Veteran
Tak to vychází z potřeb Ca a Mg. Vápník přenos vzruchů přes membranu, Mg součást chlorofylu (4 atomy Mg, 1 atom Fe). Mg vyřešíš na běžný plodiny hořkou solí, do květu na konopí nevim, jedině asi přes kořeny. Ca už je hloubkovej problém, možná to zaměňuješ s Fe, chlorózy na mladých listech a veg. vrcholu bývají právě nedostatkem Fe.

Latest posts

Latest posts