As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Cus, mate nekdo zkusenosti se stmivanim DE vybojky , rekneme z 1000w vybojkou na 750w ?
U obyc hos sem to nikdy neresil a funguje to , ale s DR zkusenosti nemam. Predpokladam ze to bude stejny ? Diky.
Jinak chodim na alchimia web
druhý by mohly bejt, ale na 100% jistý určení je to blbá fotka, lepší je fotit přímo na lokalitě tak jak rostou, ideálně s několika vytrženejma plodnicema vedle aby byly vidět všechny rozlišovací znaky pěkně pohromadě
Chlapi tak nejak se zkusim pripojit do diskuze o ktere si myslim ze je o spravnem tematu jez si myslim, nekde na Jizni morave kolem Brna sbirali ste? nedate mi nekdo tip na lokalitu? Jsem uplnej novacek co se hub tyce(zkusenosti s ostatnimi halucinogeny mam, obstojne i kdyz jsem pres rok nevyletoval) ale strasne je chci vyzkouset, vyrazil jsem letos v druhe polovine rijna asi 7x ale nenasel jsem vubec nic, ani jednu, ba ani jednu u ktere bych vahal jestli je to to co hledam proste ani omylem, hledal jsem teda primarne kopinatky ale i lesni, byl jsem v Brne u ruznych koni na loukach, z lesu jsem zkousel Utechov , na louce v Jesenikach jsem to zkousel cca pred 14dny. No ve zkratcestravil jsem hledam a chozenim po prirode dohromady dobrych 15 hodin a ani jedna, toz jsem slepy?chodite jeste tedka?
A Postu neni nikdy dost tak se rovnou zeptam!
Stava se mi ze mi rizky koreni v RW kostkach cca 14 dnu, ale behem te doby stasne sejdou, zezloutnou a nekterym jakoby "Uschnou" konce, docela dlouho trva nez se z toho dostanou.
Rizkuju teprve tuhle prvni sezonu, prvni pokusni kralici sli na jare na out, moje otazka zni lejete jim nejakou vyzivu? popripade postrik s zivinama behem doby kdy jeste nemaji koreny?
já u brna nikdy nesbíral, ale pry je to dost výživný kolem přehrady a od veveří směrem na vysočinu, taky adamov a moravskej kras je pry pecka.. ale ono můžeš chodit na správný lokalitě, ale koukat na špatný místa jde o to mikroklima, většinou ne uprostřed lesa, ale spíš okraje cest, křoviny, kopřivy, podel potoku a tak, místa kde je hodně dřevního odpadu a drží se tam vlhko
jinak řízky dávám do kostek nasáklejch vodou s kořeňákem, teď zrovna hesi root complex tak cca 3 ml na litr, to zasychání a obecně špatnej stav může bejt pH, ale to neměřim
Máš foto těch řízků?
Já dávám je práškovej stimulax na stonek a vodu z kohoutku a vše ok, žádný žloutnutí, nic.
Jakej máš zdroj světla a jak blízko? Viděl bych problem v tomhle. Řízky potřebujou jen minimum.
Zdar, kolem prehrady jak uz bylo receno a smer jakoby nahoru na tisnov.
Ja to nehledam, ale kamosi jezdili od jakziva tam .
Nejvic to pry roste kolem te meze kde se vali voda a bere sebou vsechen bordel, listy,vetve atd. Nekdy musis mit dobry oci .
Hmm tak mozna jeste jeden vylet zkusim na tu prehradu, je teprve zacatek listopadu teploty by mohly byt ok a pravda tam by mohlo byt dost vlhkosti, dik za tip
Je to mozna trochu mimo racionalni vysvetleni, ale je to moje zkusenost. Kdyz jsem parkrat na houby sel, probihalo to vzdy stejne. Nejdrive proste nic, pocit, ze nerostou. Pak se clovek musel uvolnit, na chvili se treba posadit, uklidnit, 'naladit se' a byt pokorny, s malou prosbou k prirodavikcemu. Pak se objevila prvni houbicka, na miste kde jsem se treba uz opakovane dival a NEBYLA TAM. A pak zacnou vyskakovat z travy samy, je jich kolem plno.
Ja vim, zni to jako blbost, ale tak to proste vzdy bylo :]
Jinak k tem rizkum, podobna zkusenost. Narezat si rw kostky, pouzit odstatou vodu s trochou korenaku, namocit je do toho do druheho dne. Pak rizky zesikma riznout, trochu jeste udelat zarezy do stonku, namocit do praskoveho stimulaxu a zasunout do kostky propichnute spejli. A zkratit velke listy, proste jen nuzkama smiknout. Pak uz jen hlidat teplotu, 22-24'C idealni, na teplote docela zalezi. Ani se nemusi nijak zavirat do parniku, dle mych zkusenosti to na to nema vetsi vliv a vyhnes se alespon pripadnym plisnim. Za 8-12 dni jsou koreny venku.
Zajimava zkusenosti na me se potvory vybodly a to ze jsem to vzdycky organizoval spis jako prochazku nebo vylet na obed, brcko, tak nejak na klid a na pohodu ani jsem nepocital ze bych hnedka neco nasel a zrovna to byly i takove chvile ze bych je v nejblizsi dobe ani nemohl konzumovat tak jsem prave cekal ze se just objevi a nic. Nejhorsi je ze ti znami zacnou povidat jak vsude strasne rostou, a ze jsem jen slepej a ze skoci do lesa kdyz jsem tak neschopnej, no ale samozrejme jak to byva neskocil nikdo nikam a kdyz jsem chtel aby sli se mnou a nazorne mi to predvedli jak se to dela tak nema nikdo cas samozrejme. Asi zkusim objednat nejaky grow kit z holandu to tak vypada u ans asi uz nejsou a hodim to dolu do rohu boxu.
Dohodni se s Rakosem na printu a zkus to sam, neni to nic sloziteho a je to radost. Ale osobne bych ted preci jen radeji nasbiral neco venku. Preci jen jde o to, aby Te houba poucila, kdyz je venku spojena s prirodou a zemi, je to dle meho zase o necem jinem.
Na jare by to byl problem, ale ted je to idealni doba :]
jako taky doporučuju ať ještě neztrácíš s těma venkovníma naději a zkusíš to... já třeba tyhle pozdně podzimní výlety do lesů miluju, teple se oblíct, přibalit termosku se svařákem a jen tak se toulat po lesích, les už skoro spí, všude ticho, mlhavo,nikoho nepotkáš a tak, má to fakt něco do sebe škoda, že ten moravskej kras mam tak daleko a času málo, jinak bych se tam už potuloval
Hmm dobra tedy, prubnu to jeste jednou zkusim tu prehradu, jedil jsem tam hodne na kole, teoreticky to co popisujete jakoze nejake cesticky a mista kde se drzi vlhkost, mokrady a jsou casto kaluze a tak, tak jsou od mostu k veveri kolem reky dal do lesu esi si spavne pamatuju tece tam i nejakej potucek. Ale teda ty lesni vypadaj trosku jinak u tech lucnich-kopinatek-Semicelata-liberty caps nebo jak se jim teda spravne nadava co jsem puvodne hledal jsem si rikal ze kdyz najdu budu si vic jistej. No nic kdyz se zadari udelam naky foto primo na miste a poprosim o pomoc s identifikaci, treba se tenhle vikend zadari!
Zdar, dostal sem k obednanymu seeds jeste 5 kousku fem . Alien banner dawg. Od the breed.
Mate nekdo zkusenosti s necim podobnym , nebo primo s bruce banner ?
Celkem me to potesilo a sem na nej zvedavej . Vse je zasazeny krom dalsiho baleni (buckeyepurple x grandpadBreath) od nejakyho stitchlip seedz a mr. Ickylnkd creation.
Snad nejsem proti zakonum icmagu , kdyby nekdo chtel ,tak ho podaruju, jde taky o 5 semen . Vypada to zajimave ,ale uz toho mam hodne na selekci. Kdyby ste meli zajem , tak piste.
Prave jsem se probral a musim rict ze to je nadherny pocasicko takze vyrazim smer prehrada, dneska by to byl hrich nevyrazit, kdo jde taky taky na lov? mel bych zase dodelat neco na boxu ale, to pocka do vecera!