Cus, mam ji v 1l kvetniku cca 20cm velkou se zastipem od sensiho , si to snim domluv a klidne ti ji dam kdyby stim nemel problem, ja ji stejne nemam ted kam dat na kvet .čauté,
drží tu někdo kmen Girl Scout Cookies?
Díky!
jediné co je zajímavé na cannafestu je, že se tam setkáš s jinýma growerama. ale to můžeš i jinde a bez poplatku... řekl bych, že když du supermarketu cítím se mín komerčně než tam LOL jo spannabis to je něco jiného, stánky s hašišem a tak tady na tom pražské cannafestu abys ses bál odpálit brko.
jediné co je zajímavé na cannafestu je, že se tam setkáš s jinýma growerama. ale to můžeš i jinde a bez poplatku... řekl bych, že když du supermarketu cítím se mín komerčně než tam LOL jo spannabis to je něco jiného, stánky s hašišem a tak tady na tom pražské cannafestu abys ses bál odpálit brko.
Já se chystám v sobotu, vím bude to hrozné ale spojím to i s gastro zážitkem zkusím nějaké novinky od DINA*emu + dn* gntcs a snad bude i za lepší cenu hnojivo od AN, též mě ještě zajímá VAPO stánek, tento rok už bych chtěl něco vzít mám i vybrané, ale tu moji mašinu ještě nikdo v čr neprodává, tak snad bude už konečně změna
Zdarek, co konkrétně máš vybrané za vapo? Třeba minulý rok měli na stánku vyrobce parádní deal Pax 2 za 140 EUR. To Akorát vyšel Pax 3 a zbavovali se zásob
Zdar SSH jsem sklizel snad v kazde fazi.Nejvic mi chutnala sekla v 63.dnu,ale zastipek z 55 dne byl taktez gut Takže doporucuji odzkouset ať víš co ti chutná nejlepeDobry den!
Rad bych polozil konkretni dotaz uzivateli Sensi23 ... zkousel si nekdy kosit to rychle SSH pheno este dokud ma vuni po koreni nez se to prelomi do te "prezrale" limetky? nebo aspon zastipnout vetsi kus a pokourit ?
Cus borci , co rikate na female seeds?
Kamos me poslal nejaky semena .
White widow x big bud
Sexbud
Red purps
Skunk special
Neco malo sem tu nasel ,ale zadna slava.
Je to seno ? Nebo spis ma cenu to vubec sadit ? Dik za info.
Edit. Jeste technicka pro elektrikare , mam tento rozvadec GSE TIMER BOX II 4X600W + TOPENÍ 2000W - 230V.
Ma to 4x 16A nejaky rele , ale vsude pisou ze je to pro 600w .
Treba malapa ma na zasuvku 1200w nebo 2x600w taky pri 16A .
Jde mi o to jestli na to muzu hodit 750w hps?
Chci nekdy vyzkouset 750w Double ended hps. Nikde sem prave nenasel 600w tak nevim jak to udelat.
Pojedu bud 750w + led kolem 450w nebo hps 600w.
Napadlo me spojit dve zasuvky do jedne na to dat tech 750w ?
Nebo to utahne jedna? Diky za rady.
Cus borci , co rikate na female seeds?
Kamos me poslal nejaky semena .
White widow x big bud
Sexbud
Red purps
Skunk special
Neco malo sem tu nasel ,ale zadna slava.
Je to seno ? Nebo spis ma cenu to vubec sadit ? Dik za info.
Edit. Jeste technicka pro elektrikare , mam tento rozvadec GSE TIMER BOX II 4X600W + TOPENÍ 2000W - 230V.
Ma to 4x 16A nejaky rele , ale vsude pisou ze je to pro 600w .
Treba malapa ma na zasuvku 1200w nebo 2x600w taky pri 16A .
Jde mi o to jestli na to muzu hodit 750w hps?
Chci nekdy vyzkouset 750w Double ended hps. Nikde sem prave nenasel 600w tak nevim jak to udelat.
Pojedu bud 750w + led kolem 450w nebo hps 600w.
Napadlo me spojit dve zasuvky do jedne na to dat tech 750w ?
Nebo to utahne jedna? Diky za rady.