What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Zeptejte se na cokoliv, - konopné i nekonopné otázky

Dslzf

Active member
Zdravim! Kdyz se mohu ptat na cokoli tak zkusim :)

Videl nekdo uz toto ? Par veci sem uz videl ale toto este ne :))

Pemek

Active member
čauté,

drží tu někdo kmen Girl Scout Cookies?

Díky!
Cus, mam ji v 1l kvetniku cca 20cm velkou se zastipem od sensiho , si to snim domluv a klidne ti ji dam kdyby stim nemel problem, ja ji stejne nemam ted kam dat na kvet .

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
jediné co je zajímavé na cannafestu je, že se tam setkáš s jinýma growerama. ale to můžeš i jinde :D a bez poplatku... řekl bych, že když du supermarketu cítím se mín komerčně než tam LOL jo spannabis to je něco jiného, stánky s hašišem a tak :D tady na tom pražské cannafestu abys ses bál odpálit brko.

-GD-

Active member
Já se chystám v sobotu, vím bude to hrozné ale spojím to i s gastro zážitkem :D zkusím nějaké novinky od DINA*emu + dn* gntcs a snad bude i za lepší cenu hnojivo od AN, též mě ještě zajímá VAPO stánek, tento rok už bych chtěl něco vzít mám i vybrané, ale tu moji mašinu ještě nikdo v čr neprodává, tak snad bude už konečně změna :D

sensi23

Active member
Veteran
jediné co je zajímavé na cannafestu je, že se tam setkáš s jinýma growerama. ale to můžeš i jinde :D a bez poplatku... řekl bych, že když du supermarketu cítím se mín komerčně než tam LOL jo spannabis to je něco jiného, stánky s hašišem a tak :D tady na tom pražské cannafestu abys ses bál odpálit brko.

Loni tam kámoš odpálil brko před vstupem,hned na něj naběhli tajní.V batohu měl sklénku pro kámoše.Skončil na cele přes noc a s podmínkou,bo měl víc, jak 15 gramů.Já určitě nejedu :(

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran

Loni tam kámoš odpálil brko před vstupem,hned na něj naběhli tajní.V batohu měl sklénku pro kámoše.Skončil na cele přes noc a s podmínkou,bo měl víc, jak 15 gramů.Já určitě nejedu :(

Dogons

Active member
no ani já se nezúčastním není o co stát,když to bylo prvně 2010 Hala Thámova v Karlíně tak tam byla ještě svoboda nikdo nic moc neřešil až na Somu ten to odsral za všechný i když fizlu tam bylo taky dost,je to jen sračka fest :biggrin:

-GD-

Active member
Po zkušenostech z minulých ročníků se vůbec divím že tam vůbec někdo něco tahá...... Buď fouknu před a bokem nebo to vydržím a dám si po? Úplně zbytečně na sebe upozorňovat...
Někteří si holt tou pokutou nebo CPZetkou musí projít aby na to došli asi....
Já bych se nedivil kdyby tam udělali "čerti" šťáru na tvrdo.... Divil by se někdo?:D

Vesnican

Well-known member
Já se chystám v sobotu, vím bude to hrozné ale spojím to i s gastro zážitkem :D zkusím nějaké novinky od DINA*emu + dn* gntcs a snad bude i za lepší cenu hnojivo od AN, též mě ještě zajímá VAPO stánek, tento rok už bych chtěl něco vzít mám i vybrané, ale tu moji mašinu ještě nikdo v čr neprodává, tak snad bude už konečně změna :D

Zdarek, co konkrétně máš vybrané za vapo? Třeba minulý rok měli na stánku vyrobce parádní deal Pax 2 za 140 EUR. To Akorát vyšel Pax 3 a zbavovali se zásob :)

Lethal

Active member
Konečně v cajku

Konečně v cajku

Čau, tak jsem zpět...měl jsem drobné IT problémy i jiné a nemohl jsem se tady zapojovat, ale to už je minulost.

Teď k tématu já na CannaFest půjdu už jen kvůli tomu že to mám kousek :) rád tam jedu gastro něco si počtu a pobavím se s lidma na stáncích. Komerce na mě tolik nedoléhá, ale to má asi každý jinak.

ad zátahy já tam taky viděl pár lidí co se nechali sebrat zbytečně úplně...já měl asi kliku zašel jsem do chillout stanu kde jsem v klidu hoďku poseděl ubalil a podělil a nikdo nevypadal že by tam něco řešil...

Zdar Lethal :tiphat:

ps: ten svůj nedodělek v threadech doplním nakonec se to i přes ostatní trable náramně vydařilo :dance013:

Dslzf

Active member
Dobry den!
Rad bych polozil konkretni dotaz uzivateli Sensi23 ... zkousel si nekdy kosit to rychle SSH pheno este dokud ma vuni po koreni nez se to prelomi do te "prezrale" limetky? nebo aspon zastipnout vetsi kus a pokourit ? :)

Pemek

Active member
Cus borci , co rikate na female seeds?
Kamos me poslal nejaky semena .
White widow x big bud
Sexbud
Red purps
Skunk special
Neco malo sem tu nasel ,ale zadna slava.
Je to seno ? Nebo spis ma cenu to vubec sadit ? Dik za info.

Edit. Jeste technicka pro elektrikare , mam tento rozvadec GSE TIMER BOX II 4X600W + TOPENÍ 2000W - 230V.
Ma to 4x 16A nejaky rele , ale vsude pisou ze je to pro 600w .
Treba malapa ma na zasuvku 1200w nebo 2x600w taky pri 16A .
Jde mi o to jestli na to muzu hodit 750w hps?
Chci nekdy vyzkouset 750w Double ended hps. Nikde sem prave nenasel 600w tak nevim jak to udelat.
Pojedu bud 750w + led kolem 450w nebo hps 600w.
Napadlo me spojit dve zasuvky do jedne na to dat tech 750w ?
Nebo to utahne jedna? Diky za rady.

Last edited:

sensi23

Active member
Veteran
Dobry den!
Rad bych polozil konkretni dotaz uzivateli Sensi23 ... zkousel si nekdy kosit to rychle SSH pheno este dokud ma vuni po koreni nez se to prelomi do te "prezrale" limetky? nebo aspon zastipnout vetsi kus a pokourit ? :)
Zdar SSH jsem sklizel snad v kazde fazi.Nejvic mi chutnala sekla v 63.dnu,ale zastipek z 55 dne byl taktez gut :biggrin:Takže doporucuji odzkouset ať víš co ti chutná nejlepe

White widow x big bud
Sexbud
Red purps
Skunk special

Edit. Jeste technicka pro elektrikare , mam tento rozvadec GSE TIMER BOX II 4X600W + TOPENÍ 2000W - 230V.
Chci nekdy vyzkouset 750w Double ended hps. Nikde sem prave nenasel 600w tak nevim jak to udelat.

Cus.Měl jsem od nich skunk speciál a ice a seno to rozhodne nebylo.Za zkoušku nic nedas

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
White widow x big bud
Sexbud
Red purps
Skunk special

female seeds jsou ok kvalita. ale zrovna tady ty bych nesadil, pokud nechceš sice dobře výnosný ale těžce průměrný smoke.

Pemek

Active member
Puvodne sem mel mit jeste nejakej mix s ice, grapefruit a big grapefruit ale to uz nemel, tak poslal jen tohle.
Nevadi , zasadim a pujde to do masti.
Diky za nazory.

Latest posts

Latest posts