S
sinplin
φιλε μου κανναβοποτη αν ελεγες σορυ τα μπερδεψα θα ειχες καθαρισει καλυτερα
Δεν ξέρω για εσάς μάγκες αλλά με το που είδα αυτά τα τριχιδια κ@υλωσα
View attachment 295881
Χωρίς να θέλω να σε πικάρω, το να σκάσεις ένα σπορί είναι το μόνο εύκολο αφού το μόνο που κάνεις είναι να το χώσεις σε υγρό χώμα. Τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του...μέχρι ν' αρχίσει να μεγαλώνει κι εκεί είναι που μπαίνεις εσύ κι αρχίζεις να μαθαίνεις, να καταλαβαίνεις, να επεμβαίνεις, να καθορίζεις...
Εντάξει ρε φίλε κανείς δεν είπε το αντίθετο ούτε στο 1% δεν έχω φτάσει ακόμα όλα στην ώρα του αλλά από το να περιμένω πως και πως το αποτέλεσμα καλύτερα να απολαύσω την διαδρομή
πρωτον οτι γραφω ειναι απο πρακτικη δικια μου εμπειρια και αναφερω οτι δεν εχω δοκιμασειΣε μια γλαστρα κοκο ριχνω 5.2 και το ph ειναι 7.8 απο κατω, χαμηλωνω το ph και βγαζει το ιδιο, προσπαθω να καταλαβω αν ειμαι εγω γτπ η εσυ του δινεις οτιναναι πληροφοριες χωρις να ξερεις. Επεισης υποθέτω το ph χώματος του allmix ειναι 6.5. Παλιατζης το φυτο θα παρει τα πανω του σε λιγες μέρες δεν έχει τίποτα. Και ποτιζε με 6.5 ph..
ειναι δυνατον δυο μαζες η μια χωμα η αλλη νερο με διαφορετικο πεχα βγαινοντας το χωμα το νερο να εχει το πεχα του χωματος?Ρε παιδιά γιατά με μπερδεύτε, αν απο κάτω βγάζει ph 6.5 το ph δεν ειναι 6.5?