What's new

White widow auto πρώτο grow

Paliatzis91

Member
Μεγαλώνει μάγκες μεγαλώνει.... 20141218_170440.jpg

S

sinplin

βαλε φωτα παλιατζη αυτο την τριτη εβδομαδα ξεκιναει ανθοφορια στην αρχη λες για κλαδεμα? ξεχνατο
στην φαση με τα φωτα θα σε βοηθησουνε τα παιδια του ιντορ
και για την ιστορια να πω οτι εχω πιη critical mass φιλου που του ελεγα για πεχα και δεν ακουγε
οχταρι το νερο μεγαλωσε εγινε ωραιο δενδρο του κατεβασε 400 τζι
μεσα στα λαδια κολαγε και μοσχομυριζε
μαντεψτε δεν ελεγε μια
και ομως το στρειν αυτο πιανει τα 20% thc:tiphat:

orfeas

Well-known member
Veteran
...
οχταρι το νερο μεγαλωσε εγινε ωραιο δενδρο του κατεβασε 400 τζι
μεσα στα λαδια κολαγε και μοσχομυριζε
μαντεψτε δεν ελεγε μια
...:tiphat:

Η ίδια ακριβώς φάση μου έτυχε παλιότερα με μια άλλη ράτσα...Μυρωδιές φίνες, λάδια πολλά, αλλά φτιάξιμο γιοκ...Μυστήριο...

:tiphat:

weedolada

Member
ειναι δυνατον δυο μαζες η μια χωμα η αλλη νερο με διαφορετικο πεχα βγαινοντας το χωμα το νερο να εχει το πεχα του χωματος?
ι:tiphat:
συμφωνώ ότι αν έχεις χώμα με ph 6.5 και ρίξεις νερό με ph 8.5 τα απόνερα θα έχουν ph 7.5. ..ωστόσο το χώμα σαν υπόστρωμα έχει την ιδιότητα να ρίχνει το ph στην τιμή που αυτό έχει σταθεροποιηθεί..δηλαδή όσο και να είναι το ph του νερού αν το χώμα έχει ph 6 θα κατεβάσει του νερού στα μέτρα του..αν μετρήσεις τα απόνερα θα δεις και την μέση τιμή που σου βγάζει το νερό από κάτω..

S

sinplin

συμφωνώ ότι αν έχεις χώμα με ph 6.5 και ρίξεις νερό με ph 8.5 τα απόνερα θα έχουν ph 7.5. ..ωστόσο το χώμα σαν υπόστρωμα έχει την ιδιότητα να ρίχνει το ph στην τιμή που αυτό έχει σταθεροποιηθεί..δηλαδή όσο και να είναι το ph του νερού αν το χώμα έχει ph 6 θα κατεβάσει του νερού στα μέτρα του..αν μετρήσεις τα απόνερα θα δεις και την μέση τιμή που σου βγάζει το νερό από κάτω..

αν καταλαβα καλα το ιδιο λεμε για τα απονερα
στην αντιδραση ομως μεταξυ χωματος νερου παιζουν και αλλες παραμετροι πχ εχουμε γλαστρα γεωσακο η ελευθερο εδαφος τι ταιζουμε και αν φλασαρουμε αλλαζει η περιεκτικοτητα σε αλατα κτλ που παιζει και αυτη στο παιχνιδι του πεχα
βεβαια υπαρχει και η επιβεβαιωση απο το χωμα που στις γλαστρες ειναι λιγο δυσκολο
αλλα μια φορα αν χρειαστει το κανεις
παιρνωντας λιγο χωμα προσεχτικα κανονουμε μια κρεμα με το χωμα και απιονισμενο νερο(χωρις αλατα ) σε πυκνοτητα οδοντοκρεμας, βαζωντας μεσα το πεχαμετρο εχουμε τιμη χωματος
προσοχη τα αυτοματα πεχαμετρα που βγαζουνε κλεψυδρα περιμενουμε να σβηση ενω στα πιο παλια
να σταθεροποιηθη η μετρηση αυτο μπορει να παρει και 5+ λεπτα

Η ίδια ακριβώς φάση μου έτυχε παλιότερα με μια άλλη ράτσα...Μυρωδιές φίνες, λάδια πολλά, αλλά φτιάξιμο γιοκ...Μυστήριο...
κατι γινεται με τα κλειδωματα μπορει να συμβει και το αντιθετο
τοπαθα φετος:dance013:

Paliatzis91

Member
Εγώ έχω all mix biobizz που από ότι θυμάμαι είναι 6,5 και αγόρασα εξάδα νερού ή οποία έχει 7.5 τα άφησα κιόλας μια μέρα να φύγουν τα χλώρια για να είμαι εντάξει. Είμαι καλά ;

S

sinplin

κουτακι με ταινιες για πεχα για ενυδρεια ανα 0.2 διαβαθμιση απο πετιτσοπ η φθηνη και ευκολη λυση 3-4 ευρω
μονος σου μετα απο λιγο καιρο θα παρεις πεχαμετρο
ενα μπουκαλακι πεχα νταουν και ρυθμιζεις 6.3 πριν το ποτισμα
αργοτερα με τον καιρο θα παιζεις σε ολο το φασμα μεχρι 6.8 αλλα αστο τωρα

βαλε φωτα οπως εισαι πας για 2 τζι με το ζορι

ριξε και κανα διαβασματακι βοηθαει

Paliatzis91

Member
πεσ μου λιγο τι φωτα . νομιζα οτι ημουν κομπλε καπου στα 30-50g θελω και πιστευα οτι ειχα καλα φωτα σε σχεση με τον χωρο
(120 w cfl με ανακλαστηρα 50*50*1.08)

newFish

Member
Γεια σου φιλε καλη αρχη μια χαρα τα πας το φυτακι σου φαινεται ευτυχισμενο.Η θεωρια λεει πως μπορεις να πιασεις 1g ανα watt αλλα αυτο σε τελειες συνθηκες και απο εμπειρο κηπουρο. Για αρχη αμα πιασεις οσο λες ειναι μια χαρα την επομενη φορα προσπαθησε με μεγαλες λαμπες γιατι με τoσα watt-cfl τζαμπα ο κοπος και ο χρονος στα + οτι αποκτας εμπειρια με λιγα λεφτα και εγω απειρος ειμαι μην νομιζεις....

Paliatzis91

Member
Γεια σου φιλε καλη αρχη μια χαρα τα πας το φυτακι σου φαινεται ευτυχισμενο.Η θεωρια λεει πως μπορεις να πιασεις 1g ανα watt αλλα αυτο σε τελειες συνθηκες και απο εμπειρο κηπουρο. Για αρχη αμα πιασεις οσο λες ειναι μια χαρα την επομενη φορα προσπαθησε με μεγαλες λαμπες γιατι με τoσα watt-cfl τζαμπα ο κοπος και ο χρονος στα + οτι αποκτας εμπειρια με λιγα λεφτα και εγω απειρος ειμαι μην νομιζεις....

Κοιτά και το 1/3 από αυτό που λες να βγάλω ευτυχισμένος θα είμαι. Ναι ισχύει αν σκεφτείς ότι χάλασα μόνο 140 ευρώ και έκανα όλα από την αρχή κουτί κλπ θα τα αποσβεσω κατευθείαν από το πρώτο γκροου αν όλα πάνε καλά. Δηλαδή πόση ποσότητα παραπάνω θα είχα με hps? Νομίζω για πρώτη φορά η cfl καλή είναι, νιώθεις περισσότερο ασφάλεια :p

Paliatzis91

Member
Και κάτι σημαντικό ποσό πρέπει να είναι το ph του νερό το χώμα είναι 6.5 (all mix biobizz) και το νερό που ριχνω είναι εμφιαλωμένο και είναι 7.5 είμαι κομπλέ?

newFish

Member
Εγω προσωπικα το ρυθμιζω καπου στο 6,5 με 7 αν και λενε πως στο χωμα δεν παιζει τοσο ρολο το ph του νερου που ριχνεις αν βρισκετε φυσικα σε φυσιολογικα επιπεδα. Προτεινω παντως να παρεις ενα phαμετρο με χρωστικες που ειναι φθηνα και ενα ph down για να το ρυθμιζεις

petougia

Member
Sinplin άμα δεις το αρχικό σου post είναι σαν να του λες να ποτίζει με 6.3ph, έδωσα και την εκδοχή του να μη τα λέω εγώ σωστά, εγώ το χώμα με 6.5 το ποτίζω.

Παλιατζής μια χαρά είναι!

S

sinplin

Sinplin άμα δεις το αρχικό σου post είναι σαν να του λες να ποτίζει με 6.3ph, έδωσα και την εκδοχή του να μη τα λέω εγώ σωστά, εγώ το χώμα με 6.5 το ποτίζω.

Παλιατζής μια χαρά είναι!

η μανια σου να μου την βγης σε κανει να ποσταρεις ολο και μεγαλυτερες μαλακιες, σου ειπα να μην με ξαναενοχλησεις και εσυ με εγραψες
ακουτα λοιπον να τελειωνουμε 6.3 δινει η αντβανσεντ για το εδαφος
απο εκει και περα αν ανεβεις καλιεργητικα επιπεδο παιζεις ολο το φασμα
εχεις δει ποτε διαγραμα πεχα σε σχεση με την αποροφηση των στοιχειων
οποτε τι του ποσταρω την δευτερη φορα?
κουτακι με ταινιες για πεχα για ενυδρεια ανα 0.2 διαβαθμιση απο πετιτσοπ η φθηνη και ευκολη λυση 3-4 ευρω
μονος σου μετα απο λιγο καιρο θα παρεις πεχαμετρο
ενα μπουκαλακι πεχα νταουν και ρυθμιζεις 6.3 πριν το ποτισμα
αργοτερα με τον καιρο θα παιζεις σε ολο το φασμα μεχρι 6.8 αλλα αστο τωρα

βαλε φωτα οπως εισαι πας για 2 τζι με το ζορι

ριξε και κανα διαβασματακι βοηθαει

η τελευταια προταση υσχυει και για σενα

δεν εχω καμμια διαθεση να ξαναποσταρω για την ωρα στο ελληνικο
το υπολοιπο φορουμ ομως εχει καλο πραμα οποτε εδω γυρω θα τριγυρναω :tiphat:

Paliatzis91

Member
Ρε μάγκες τσακωνεστε που τσακωνεστε δεν βοηθάτε και εμένα... Ας μου απαντήσει κάποιος επιτέλους έχω χώμα all mix biobizz και ποτιζω με εμφιαλωμένο νερό στα 7.5 κάνω καλά και αν όχι τι πρέπει να κάνω. Και κάτι αλλο δεν έχω βάλει ανεμιστηρακι να ρίχνει επάνω του για να μην χαλάσουν οι θερμοκρασίες που είναι κομπλέ σκέφτομαι να βάλω σε κάνα 2 εβδομάδες κάνω καλά? Ας μου απαντήσει κάποιος τεκμηριωμένα

S

sinplin

χαχαχα το πεσε πιτα να σε φαω το ξερεις:biggrin:

Paliatzis91

Member
15 ημερών τα πεσμένα φύλλα είναι από το βάρος του ν&#94

15 ημερών τα πεσμένα φύλλα είναι από το βάρος του ν&#94

20141222_175214.jpg

20141222_175206.jpg

Booker

Member
Είσαι κομπλέ με το εμφιαλωμένο και το biobizz, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήσε με το ph.

petougia

Member
Οποτε εχουμε και την αποψη του 6.3, δεν εχω κοιταξει το χωμα στο εν λογο διαγραμμα σου γραψα πως δεν αποκλειω την εκδοχη να κανω λαθος δεν θελω να σου την πω μαλλον εσυ θες κανα μπαφο η λιγο ξυδι.

edit, στο 6,3 δεν περνει Ca,Mg και P

Latest posts

Latest posts