What's new

White widow auto πρώτο grow

S

sinplin

οι γηραιοτεροι του φορουμ συμφωνουνε με αυτο ?:biggrin:
(αληθεια μεταξυ μας πως το ειδες το σχεδιαγραμα με κλειστα η ανοικτα ματια?:dance013:)

petougia

Member
Αυτα εδω ηξερα εγω
Nutrient_Chart2.gif

pHrange.jpg

Δεν ειχα δει ποτε αυτα

chart.jpg

absorption-ph-2.gif

S

sinplin

ωραια τωρα ερχομαστε σιγα- σιγα
η αν δινει 6.3 νερο για ποτισμα η μανταλα 6.2-6,5 το ιδιο και η τζε
εγω εδωσα την τιμη της αν και μετα του ειπα οτι αν ανεβει επιπεδο μπορει να παιζει
εσυ στραβωσες γιατι εχω τα ιδια ποστ με τον παλιατζη και ουτε ενα τζουρναλ
μολις αρχισα να σε στριμωχνω αρχισες να την ψαχνεις :biggrin:
οι πανω πινακες ειναι του χωματος αλλο το χωμα αλλο το νερο το χωμα ειναι σταθερο τα ειπαμε πιο πισω (στο ελευθερο εδαφος εγω προσπαθω να ειμαι στο 6.8) οποτε γνωριζοντας το πεχα του χωματος μπορουμε να παιζουμε με το πεχα του νερου διατροφικα
οποτε ολοι κερδισατε και ο παλιατζης που το τοπικ του περασε τις χιλιες επισκεψεις(συγχαρητηρια)
Καλα Χριστουγεννα σε ολους:tiphat:

petougia

Member
Κανένα θέμα απλά υπέθεσα ότι δίνεις λάθος πληροφορίες, αυτά που δίνουν οι εταιρίες λογικά είναι για τα δικά τους σκευάσματα, κάπου σε χαρτί της biobizz είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να κατεβάζουμε καν το ph στο χώμα, η πρώτη εικόνα πάντως δείχνει καθαρά τα 3 που δεν παίρνει στο 6.3 δεν ξέρω τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα.

Το χει και στο site για την biobizz να:

How do you balance the PH/EC of Biobizz soil/fertilizer?

With Biobizz soil and liquid products, the EC and pH value do not need to be adjusted or balanced, as should when using a mineral medium. Biobizz organic mediums and nutrients are not made of mineral salts but organic bound elements, which are not measurable. The medium has a natural pH form; this will keep the soil in balance by itself.

edit: Paliatzis μια χαρα ειναι!

Paliatzis91

Member
Σήμερα του έβαλα και ανεμιστήρα να πέφτει τις ώρες που είναι φως το αγόρασα από το πλαίσιο 10 ευρώ έχει θύρα USB αλλά με φορτιστή από το κινητό κομπλέ είσαι.τα φύλλα είναι πεσμένα από το βάρος του νερού που έπεφτε καταλαθωσ. Παχουλουλα μας βγήκε ή χείρα μπαμπατσικη ελπίζω και η φουντιτσα της να είναι έτσι :p
2014-12-26-05-29-02.jpg

Paliatzis91

Member
Ρε παιδιά τι είναι αυτό το βρήκα σήμερα όταν πήγα να το ελέγξω είναι στο πρώτο φύλλο που είχε βγάλει. Είναι από καμία εισβολή εντόμου ή κάτι έπαθε?
20141226_205203.jpg

petougia

Member
Τίποτα λογικά εσύ το έκανες θα δεις τις επόμενες μέρες να είσαι προσεχτικός. Δεν τελειώσαμε την συζήτηση με το ph μάγκες που ναι κάνας soil veteran να πει, η μήπως sinplin να μας δείξεις κάνα δέντρο που το είχες από αρχή μέχρι τέλους με το ph όπως λες?

Paliatzis91

Member
20150104_211009.jpg
28 ημέρες. Χθες έβαλα για δεύτερη φορά λίπασμα γκροου ποτίσω ανά τρεις ημέρες και πότισμα παρά πότισμα λίπασμα στο μεθεπόμενο θα αρχίσω και μπλουμ. Έχουν βγει οι παπάδες και έχω πορωθει. Χθες πριν το ποτισμα τα φύλλα της Φούντας είχαν πέσει ενώ το χώμα ήταν λίγο υγρό αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρίξω νερό ή όχι?

ganja3

Member
εάν πέσουν από πολύ νερό δεν ξανασηκώνονται εύκολα . εάν είναι υγρό μην ποτίσεις ακόμα ,

Paliatzis91

Member
εάν πέσουν από πολύ νερό δεν ξανασηκώνονται εύκολα . εάν είναι υγρό μην ποτίσεις ακόμα ,

Το θέμα είναι ότι τα βρήκα πεσμένα (τα φύλλα της Φούντας όχι τα αλλα) την ημέρα που πήγα να ποτίσω και μια μέρα μετά το πόρισμα εκτινάχθηκαν πάνω :p αυτό σημαίνει ότι ζήταγαν νερό και ήταν πεσμένα ;

ganja3

Member
Το θέμα είναι ότι τα βρήκα πεσμένα (τα φύλλα της Φούντας όχι τα αλλα) την ημέρα που πήγα να ποτίσω και μια μέρα μετά το πόρισμα εκτινάχθηκαν πάνω :p αυτό σημαίνει ότι ζήταγαν νερό και ήταν πεσμένα ;
ναι έτσι είναι

Paliatzis91

Member
είχε επέτειο η κύρια έκλεισε τον έναν μήνα όλα κυλάνε ομαλά εκτός από την θερμοκρασία :comfort: με φως είναι στους 19 βαθμούς φαίνεται να του αρέσει όμως, τι μειονεκτήματα όμως έχει αυτό στην ποσότητα ή την ποιότητα?
20150106_153954.jpg

20150106_153703.jpg

20150106_153723.jpg

20150106_153732.jpg

Paliatzis91

Member
33 ημέρες σήμερα πήρε και την πρώτη δωση bloom μαζί με γκροου 0.8 μλ γκροου 0.8 μπλουμ σε 800 μλ νερό πως το βλέπεται ; 20150109_210041.jpg

20150109_204649.jpg

bazz

Member
πολύ κάλα πηγαίνει...!!!!
Προσπάθησε να ανοίξεις λίγο τα πλάινα χαμηλά κλαδάκια να περνούν περισσότερο φως!!

ΥΓ να τράβας οριζόντιες φοτο!!

Paliatzis91

Member
πολύ κάλα πηγαίνει...!!!!
Προσπάθησε να ανοίξεις λίγο τα πλάινα χαμηλά κλαδάκια να περνούν περισσότερο φως!!

ΥΓ να τράβας οριζόντιες φοτο!!
Αν κρεμάσω λάμπες απλές πλαγιά ; γίνεται ; απλές εννοώ αυτές που έχουμε και σπίτια μας. Κανονικές τραβάω αλλά ανεβαίνουν πλαγιές δεν ξέρω γιατί :/

Paliatzis91

Member
Κάλω εσοεσ μένω σε 5 οροφή πολυκατοικία και αυτό το κάνει πιο δύσκολο, όλοι όροφοι μυρίζουν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο στην αποθήκη απέξω από την πόρτα ακόμα πιο πολύ. Τι να κάνω υπάρχει κάνα σπρέι ή οποιαδήποτε πατέντα που μπορεί να σκεφτεί το σατανικό μυαλό φανταστείτε είναι ακόμα στις 34 ημέρες.....