What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

G

Guest

wlasnie wrocilem z komisji wojskowej i dostalem kategorie ... AAAAA!!!!!!! :bat:
Lekarze wojskowi nawet nie chcieli sluchac co mi dolega :p . Wpisali mi tylko ze mam wade wzroku i tyle. Na komisji byl jakis psiarski <lol>, chyba byl po to by mlodziez pilnowac. Na korytarzu powiedzial wszystkim ze zaprasza do sluzby w policji < efekt wiadomy ^^ >. Wszyscy rychneli smiechem i wybuchnelo wielkie "buuu..!". hahahah :)

Jeden gosciu zapytal lekarzy: "a co jesli jestem uzalezniony od narkotykow", a na to lekarz: "no to se badz". hahahahah!! paranoia :friends:

G

Guest

Moj brachol z powodu takiego ze nie ma srodkowego palca ( wypadek z dziecinstwa ) nie wzieli go do woja :) hehe.

Z innej beczki. Smiga ktos z was juz na rybki ? pogoda wsumie idealna.

Mi narazie sie do wojska nie spieszy... hehe ! a co do wojska to moj kumpel pali o jakis 6 lat i dostal kategorie A! :O niewiem jak to mozliwe :D hehe
h9tric a co do rybek to byłem ostatnio :D
2 okonie na 18 cm :D hehe cieniutko.. ale dopiero sie sezon rozpoczyna :D a kolo weekendu jade na spota kolo sanu to moze wezme wedke i poprubuje coś :D

G

Guest

h9tric said:
...Z innej beczki. Smiga ktos z was juz na rybki ? pogoda wsumie idealna.

Taaa pogoda ładna ale...Karta nie opłacona jeszcze, szczupaków, boleni, sandaczy jeszcze nie można...Czekam na maj :D

G

Guest

Ja tam nie oplacam karty wogole i smigam. tam gdzie jezdze wogole nie sprawdzaja :) w weekend sie chyba wybiore ;]

HeHe ja ez karty nie oplacam... zawsze lapie na swojej dzialce gdzie mam dom nad sanem i tam nie dzialkach nie sprawdzają :) o to czy mozna lapac szczupaki bolenie itp itd to mnie raczej nie obchodzi :) od tego jest rzeka zeby lapać :D hehe
pozdrawiam

castlevania

Member
a tu jakies wizje po spaleniu fifki AK48 mix i 1,5 h w photoshopie (tak długo bo wszystko recznie malowane) :D hehe.
btw. @cardiel co z tym dodatkiem do programiku? :D pozdros

a tu fajny link z wrzutami 3D robionymi kredą na ulicach (naprawde mistrzostwo)

http://www.widelec.org/index.php?site=detail&id=615

12071x-med.jpg

Last edited:
G

Guest

Ogrodnik-PL16 said:
HeHe ja ez karty nie oplacam... zawsze lapie na swojej dzialce gdzie mam dom nad sanem i tam nie dzialkach nie sprawdzają :) o to czy mozna lapac szczupaki bolenie itp itd to mnie raczej nie obchodzi :) od tego jest rzeka zeby lapać :D hehe
pozdrawiam
Heh, niby tak, ale...
Jednak jakaś część pieniędzy ze składek idzie na zarybienia. Inna część na ochronę wód przed kłusownikami (między innymi takimi jak Ty). Chcę jadąc na ryby wrócić czasem z jakąś do domu, a w obecnych czasach, przynajmniej w moich rejonach ciężko zwłaszcza o coś konkretnego...
Mało tego. Przestrzegam okresów, wymiarów i limitów ochronnych :D A często się zdaża, że jeśli nie mam ochoty na rybę to wypuszczam wszystkie złowione. Nawet te większe.
1410

cheech and bong

Active member
grunwald said:
Heh, niby tak, ale...
Jednak jakaś część pieniędzy ze składek idzie na zarybienia. Inna część na ochronę wód przed kłusownikami (między innymi takimi jak Ty). Chcę jadąc na ryby wrócić czasem z jakąś do domu, a w obecnych czasach, przynajmniej w moich rejonach ciężko zwłaszcza o coś konkretnego...
Mało tego. Przestrzegam okresów, wymiarów i limitów ochronnych :D A często się zdaża, że jeśli nie mam ochoty na rybę to wypuszczam wszystkie złowione. Nawet te większe.
1410
brawo brawo brawo
jestem zapalonym wedkarzem od dziecinstwa i popieram tutaj pana grunwalda. Korzystac z zasobow trzeba z umiarem a stwierdzenie rzeka jest po to żeby łowić jest dla mnie chore. Ludzie tylko by brali nie dajac nic wzamian. Ja bylem ostatnio na mojej ukochanej żwirowni polapac głownie plocie. Wybarlem sie w sumie w celach typowo wylegiwujacych ze tak powiem hehe ale "niestety" nie dalo sie wylegiwac płocie 30cm szly jedna za druga na haczyk nr 22 i 1 malutka ochoteczke zaluje ze nie zabralem ze soba OLYMPUSA bo okolo 50 takich natrzepalem ladny byl to widok. 3 sztuki poszly na patelnie reszta wrocila do domu :) Pozdro dla wtajemniczonych

;]

G

Guest

Cheech i Grunwald zapewne macie racje. Gdyby kazdy lowil bez zadnych oplat no to pewnego roku nie bylo by wogole ryb. Ale po co ja mam oplacac gdy jezdze na ryby bardzo rzadko i co mam placic za to ( nie jestem pewien ) 100-200zl ? Rzedem pojade 4 razy na sezon hehe.

No i zarzuce link z youtube. Od Północy do północy :D
http://www.youtube.com/watch?v=WDAM9RLtFbg&NR

Pozdrawiam :wave:

G

Guest

Wolność dla Konopek

Wolność dla Konopek

12 maja br. w Warszawie jest organizowany Marsz Ku Wyzwoleniu Konopi. Marsz w tym roku rozpocznie się 12 maja pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie, po czym uczestnicy przemaszerują za platformami z nagłośnieniem pod Sejm. Podczas marszu będą skandowane hasła pro-legalizacyjne oraz przemówienia uzasadniające nasze racje. Wraz z przemieszczającym się marszem będą organizowane różne happeningi, a po marszu odbędą się imprezy w lokalnych klubach. Marsz organizowany jest dla Ciebie, dla mnie, dla każdego użytkownika marihuany, aby nie musiał czuć się przestępcą. Jednak do jego organizacji potrzebujemy pomocy, przyda się każda para rąk. Potrzebujemy ludzi, którzy mają troszkę wolnego czasu i chęć do działania. Jeśli masz jakiś pomysł nie wahaj się, przedstaw go nam na forum http://www.wolnekonopie.pl/forum a wspólnymi siłami go zrealizujemy. Pamiętaj ! każdy jest kowalem swojego losu, nie bądź bierny. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie Administrator Serwisu WolneKonopie.pl Wolność dla konopi, konopie dla wolności.

G

Guest

Lepper mowi ze jego partia zamierza poprzec legalizacje!!!(???) :yoinks:
No niby to zajebiscie, super i w ogole, ale... ciekawe czy PiS nie wplynie na nich zeby zmienili zdanie. Ale naszczescie Lepper tez sie liczy bo jest w koalicji hehe... Mimo wszystko nie wiem czy gdyby byly nowe wybory to oddalbym glos na Samoobrone. W koncu to dobro Polski sie bardziej liczy niz tylko dobro palaczy :p. Trudna sprawa. Ale w kazdym razie wychodzi na duzy plus :woohoo:

http://rownolegly.pl/wsad/felietony/news/samoobrona-popiera-legalizacje-marihuany,880232

Latest posts

Latest posts