What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

Cinnamon

Member
Vademecum mnie rozłożyło :D.
Dawno tak się nie śmiałem do monitora :D.
Skąd się tacy ludzie biorą ? jeszcze te stwierdzenia :
"Czynię to również z tego względu, że Województwo Lubuskie należy do województw o największym zagrożeniu problemem narkomanii...Czynię to również z tego względu, że Województwo Lubuskie należy do województw o największym zagrożeniu problemem narkomanii." To sam Gorzów tworzy województwo :eek: - kuchnia nie wiedziałem :pointlaug

Z tym skunem to trzeba spróbować :chin: - tak podlać roślinki czymś i później fajne efekty halucynogenne :woohoo:...

"zanik komórek nerwowych mózgu" :wave: - pamiętajcie panowie !!

Peace iG... :kissass:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jakie jeszcze kleje sa dobre? bo to interesujance bardzo
fucked stupid fuck heads!!!!

peace

WeedTime

Member
... ta chyba wam sie juz ostro nudzi, ludziska nie macie o czym pisac ? zwlaszcza ze ten shit jest nie warty nawet zeby o nim slowem wspominac. nigdy chyba sie nie nauczycie ze tutaj sie nie powinno o takich rzeczach pisac, nawet nie ze wzgledu na regulamin ale dla zasady, bo jestesmy tu zeby celebrowac tylko jedna rosline a wszystko inne mozna spuscic w kiblu. lepiej wyjdzcie na sloneczko zapalic jointa bo od tych komputerow juz wam sie mozg lasuje.

SMOKE POT EVERY DAY

pozdro

B

bronek

mario_PL said:
heheh klej okej:)

bronek musisz jescze raz sprobowac jak nalezy to zmienisz zdanie, bomba jest masakryczna a po jednej sesji nie bedziesz mial szybko ochoty na wiecej
pozdro
Gwoli slislosci-nigdy nie kleilem, nie kiralem kleju. Dawno temu mialem kilku kumpli, po ktorych teraz slad zaginal-nikt nawet nie wie czy zyja.... a niegdys znani byli z tego, ze kleja sie do tematu...

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
HOT CARGO said:
fucked stupid fuck heads!!!!

Ditto!

Widze ze wszyscy sa zgodni, wiec zamknijmy temat klejenia, bo się zrobi smutno w Wesolym Pokoju :angrymod:

pozdr, kov

rberciol

Member
Ale dyskusje wywołałem a to była tylko drobna fotorelacja ze sklepu ;p
Ja tylko używam Cannabisu i Salvii Divinorum

bogusik2

Member
Zdecydowanie jest to smutny temat i faktycznie nie warto go kontynuować.. jeżeli ktoś miał styczność - wie że lepiej trzymac sie z daleka.
Niestety nie zmienie powstałego nastroju... Wynikła pewna dziwna sytuacja - zostawiam to do waszego przemyślenia i osądu.
http://forum.haszysz.com/viewtopic.php?p=87244#87244
Polska wiara konopna podupada przez chciwość jednostek i rozprzestrzeniającą sie nieuczciwość - tylko teraz kto jest nieuczciwy?
Z autopsji wiem że NIEUFNOŚĆ w grupie, która powinna pracować jak jeden organizm jest jednoznaczna z powolnym konaniem wyżej wspomnianego.
Nie chciałem zakładać nowego tematu - kov jeżeli sądzisz ze temat ten jest godzien szerszego upublicznienia zrob z tego nowy temat. Na tym forum przebywają osoby bardziej związane z cannabisem niż gdziekolwiek indziej, wiec myśle ze dobrzeby było gdyby mieli dostep do kazdej nowej informacji ze świata konopi w polsce. pzdr

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
hej Bogusik, moim jak najbardziej skromnym zdaniem kwestie chciwości i nieuczciwości w naszym polskim bagienku, doniesien, oskarzen, pomowien na taki albo inny polski seedbank zostawmy sobie prosze na komunikacje przez PM.

Nie widze powodu zeby przenosic ten smrodek na forum icmagu, jak ktos chce sobie o tym podyskutowac to na innych forach.

pozdr, kov

G

Guest

Cannabis.fr.pl to powiem ze jest nawet super extra!
Wyslali mi pake z nasionami, soft secrets i... spliffa (sami mi zaproponowali jak o tym na gg gadalismy) ^^
A musialem zaplacic wylacznie za pestki. DOSLOWNIE NIC ZA PRZESYLKE!!! hehee...

polecam! pzdr!

bogusik2

Member
Kov dlatego najpierw zdecydowałem sie napisać to tutaj :) to forum jest inne niż wszystkie i w sumie za to je lubie :D
Link do tematu na innym forum jest, wiec każdy moze sobie na bierzaco śledzić sytuacje.. która w sumie dotyczy nas wszystkich :)
Miejmy nadzieje ze ta "zgnilizna" nie przejdzie tutaj.. pzdr

w sobote wsadzilem great white sahrk i maroca do ziemi uniwersalnej o ph 5-6 zmieszalem dodatkowo ( 1 lyzke dolomitu na 1 litr) potem posialem i chyba troche przesadzielm z woda (zaduzo tego wina wypilem ) mozliwe ze zgnily nasionka?? dzisaj zobaczylem ze jeszce nic nie wzeszlo wiem ze kielkowanie odbywa sie do 10 dni ale juz chyba powinno sie cos pokazac?

rberciol

Member
czekaj do 2 tygodni. Lepiej jest kiełkować na wacie, a kiełki wsadzać do ziemi, ale teraz czekaj. Wątpię, że nasionka zgniły. Może po prostu za głęboko je włożyłeś, daj im czasu.

fajniusimis

New member
sorki ze sie podlaczam ale ostatnio wyslalem posta i gdzies znikl, zawsze uzywalem nasionka BOG boblegum (czy jakos tak%-) ) znacie jakies inne pestki porownywalne z tymi od BOG? niestety moj najlepszy dostawca juz ich nie oferuje....

bogusik2 said:
Cannabis sativa nie spamuj!!!! lol pzdr

napisalem pytanie w 2 tematach poniewaz byly wczoraj jakies problemy z forum i juz usunolem posta z Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07 a tak przy okazji odwal sie o demnie i przestan wszedzie pisac o twoich "wspanialych " nasionkach lr#2 u quakeminda

Last edited:

Latest posts

Latest posts