What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

G

Guest

na legalizacje w polsce nie mamy co liczyc przez najblizsze 10 lat albo i lepiej.. nie ma co sie oszukiwac... w tej kwestii nie ma bata by cos sie zmienilo, ale domagac sie trzeba tak czy inaczej

L&M

Member
elo panowie bylem dzisiaj na spocie i zaobserwowałem ciekawego kwiatka, ktoś wie co to może być:

powodzenia

R

retbatler

miejscówka spalona.
storczykowcy już tam mają spota :fsu:

Edit: ujarałem się i napisałem co pomyślałem
lepiej nie pisze na razie już nic :bat:

Last edited:
G

Guest

Z calym szacunkiem Azzzzzz, ale napewno zdajesz sobie sprawe z tego ze ten text zawiera troche klamstewek i przekretow?Np. napisala: "Zależność fizyczna jest słaba.". Ja pale regularnie juz co najmniej pare lat, ale nigdy nie czulem zadnych objawow uzaleznienia fizycznego. Chociazby ostatnio nic nie palilem przez 3 miechy, a i tak jakos srednio mnie ciagnelo do tego by zapalic. Teraz tez staram sie nie jarac bo musze sie wykuc 5 stron A4 na pamiec (probna prezentacja maturalna z polaka) hahahh... Ale musze przyznac Azzzzzz ze to ciekawa lektura, aczkolwiek trzymam dystans :bat:

... albo pisze ze czwarta faza dzialania marychy to faza snu i przebudzenia. LOL? Fakt ze robi sie zazwyczaj zamulka, ale i tak zadko mi sie zdarza zasnac po jaraniu. U mnie mniejwiecej po godzinie lub dwoch zamula przechodzi calkowicie i znow mam w h energii :]

a ten skun... bez komentarza :friends: lol!!!

Last edited:

Tonny

Member
wow świat schodzi na psy,
klej? czym oni sie tak ekscytuja> znałem typa co po kleju na dachu udawał że pływa, to straszne, szkodliwe, niebezpieczne.
lol u mnie przejsc sie to na co 5 dachu sa ślady farby wyrzucanej w woreczkach na dach.

Sorry poniosło mnie troche :smoweed:

Last edited:

bogusik2

Member
hyhy dr. Greenthu :D ja bym nie mogl chyba przestać łgać...
Co do tego super groźnego kleju to jak jeszcze nie wiedziałem (prawie) nic o innych dragach to z kolesiami na i po technice wąchaliśmy sobie dla zabawy...
Sam moge powiedzieć ze bani po tym prawie nie ma żadnej (no moze takia mała, dziwna, ale potem w hu** głowa boli) - może lekkie placebo i kilka oznak jak szkliste oczki ;) Ogólnie nic fajnego w sumie...
Syf nie jest miły w ćpaniu i ogólnie po nim głowa boli tak że sie nie można na niczym skupić :p Nic dziwnego że nas potem w szkole przed tym (na chemi haha) pstrzegali.. LOL :D :D :D pzdr

B

bronek

Taki szybki i amatorski projekt:

bo lepiej jarac wciaz gibony
nizli chodzic wciaz wkurwionym...
prawda li to?
PS: dr.greenthu: powinno byc "tell me lies, tell me sweet little lies" ;D

Last edited:

mario_PL

Active member
heheh klej okej:)

bronek musisz jescze raz sprobowac jak nalezy to zmienisz zdanie, bomba jest masakryczna a po jednej sesji nie bedziesz mial szybko ochoty na wiecej
pozdro

G

Guest

Najlepsze sa te kleje do kafelek czy tam jakies inne co pudzian reklamowal
rozrabiasz wiertara - do wora i cigniesz az stwardnieje
mowie wam bania jak po oil hash albo jak po dwoch

:smoweed:

Latest posts

Latest posts