to najwa¿niejsze, zapro¶ go tutaj niech zrobi fotorelacjê zawsze bêdziemy mogli mu pomóc.Jednak uczy siê na b³êdach podobno ju¿ s± zielone i maja siê dobrze hehehe siê oka¿e.
to najwa¿niejsze, zapro¶ go tutaj niech zrobi fotorelacjê zawsze bêdziemy mogli mu pomóc.Jednak uczy siê na b³êdach podobno ju¿ s± zielone i maja siê dobrze hehehe siê oka¿e.
Witam wszystkich!
(ponownie)
Nie wiedziałem gdzie napisać, Offtop thread to tak średnio, nowego zakładać to głupota, a w sumie dość wesoły temat. Po kilku latach przerwy na ogarnianie życia i wypierdzielenie z niego niepotrzebnych spraw i osób, po kilku zawodach mniej lub bardziej specjalistycznych, kilku pozytywnych przygodach a i po tych, które mnie czegoś bardzo potrzebnego w życiu nauczyły...
WRACAM DO ZABAWY
jest czas, jest kasa, jest kobieta, która rozumie mnie bez słów, jest przede wszystkim OGAR to czemu nie?
W tym roku lecę na out, miejscówki obadane, dostęp cholernie utrudniony bo o suchym laciu nie przejdziesz. Odmiany głównie sprawdzone, może kilka automatów.
Zaznaczam, że z racji powyższego ogaru jakiekolwiek foty będą rzadko i tylko w Ogrodowej nitce. Jak będzie trochę więcej czasu to spróbuję udzielić się w bardziej wymagających tematach.
Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki, starych i nowych. Pokażcie w tym roku prawdziwą polską klasę.
Oby nam się! :friends: