What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

orangin

Member
Wiesz divi, wsztstko wskazuje na to, ze satelita ten nie jest zagrozeniem, na jakie go kreuja, bo podobne spadaly juz i nikomu nic sie nie stalo (toksyczne paliwo, bo padne ze smiechu).
Amerykance chca po prostu wyprobowac system obrony przeciwrakietowej, a przy okazji ponaprezac troche muskuly przed Ruskimi.

A tak przy okazji zacytuje klasyka:
Plantator said:

G

Guest

do tej pory przeprowadzono 3 takie proby. tylko jedna sie powiodla... i 8tez nie wiadomo czy to nie chinska propaganda.

Cinnamon

Member
Mir już spadał i nikomu nic złego chyba się nie stało :].

Dzięki za info jak nie zapomnę to popatrzę w niebo jak będzie się spalał :D odpalę batona na jego cześć :D

Peace iG... :kissass:

cardiel

Member
sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac...

ustawilem sobie budzik na 4.00 w nocy z nadzieja, ze moze akurat uda mi sie wejsc na strone.... i co... LIPA... czy ci ludzie nie spia... :bashhead:

udalo sie komus juz zamowic bilet?

pzdr

G

Guest

:p
ale z uwagi na moja kochana zone nic nie mowie..... hiheeeehehe

ej a moze ktos siedzi wieczorami na sieci i pyka w AA??
moze tak skrecimy i virtualnie pobiegamy wieksza grupa??
mozemy strzelac nawet do albanczykow.. mi tam wszystko jedno do kogo strzelam :D

G

Guest

qrde nie mam coutera ;( ... ale nie ma to jak pona.....lac do ludzi :) heheh zartuje

ps: dobra odpalilem wiec uciekam... bede na angielskich serverach na mapie Border nick:teraphosa, jak ktos ma AA to zapraszam poganiamy razem

Last edited:

57fun

Member
Ja to sorsa zapinam prawie codziennie wiec jak cos szaman, to daj znac, a napewno spotkamy sie na jakims servie :]

G

Guest

57fun said:
Ja to sorsa zapinam prawie codziennie wiec jak cos szaman, to daj znac, a napewno spotkamy sie na jakims servie :]

hehe.. za sorsem akurat srednio przepadam, ja popykam w 1.6 (1.7?), czesto na LolAttack. Ostatnio mam sporo pracy wiec narazie odpuscilem sobie, ale jak skoncza sie maturki znow bede szalal na serverze :D

do tematu:
http://www.youtube.com/watch?v=LpQ3-BDoNn0 :D

Last edited:

capta

Member
coś z innej beczki...

"Dlaczego zdarzają się trzęsienia ziemi? Jedną z przyczyn jest to, że nasz parlament przyzwala homoseksualistom na zboczone praktyki" - grzmiał w Knessecie, izraelskim parlamencie, Shlomo Benizri z ortodoksyjnej partii Shas.

Polityk domaga się, by parlament natychmiast skasował wszystkie przepisy prawne pozwalające na homoseksualizm, zakazał gejom brać ślub i adoptować dzieci.

Benizri przekonuje, że ma dowody na potwierdzenie swej tezy. Kilka dni po tym, jak prokurator generalny pozwolił gejom adoptować dzieci, w Izraelu zatrzęsła się ziemia.

za http://www.nacjonalista.pl/wiadomosci.php?id=3804&licz=1

O

oddworldDormé

Woreczki z marihuaną chował w bieliźnie

Stargardzcy policjanci zatrzymali 21-letniego Adama S., który w bieliźnie posiadał prawie 8 gramów marihuany.

Mężczyzna przez dłuższy czas stał na jednej z ulic Stargardu Szczecińskiego, co zwróciło uwagę funkcjonariuszy paotrolujących miasto.

Podczas legitymowania okazało się, że mężczyzna miał przy sobie 12 woreczków, w których znajdował się susz roślinny. Woreczki wyciągał z różnych części swojej garderoby, większość wyciągnął z bielizny.

Adam S. został zatrzymany i przewieziony do Stargardzkiej Komendy Policji. Przeprowadzone badania wykazały, że susz, który posiadał przy sobie to marihuana. W sumie w dwunastu woreczkach było prawie 8 gramów marihuany.

Mężczyźnie grozi do 3 lat pozbawienia wolności.​

http://wiadomosci.onet.pl/1698742,11,item.html

na krzesło sqrwiela :violin:

Last edited:

orangin

Member
capta said:
coś z innej beczki...

"Dlaczego zdarzają się trzęsienia ziemi? Jedną z przyczyn jest to, że nasz parlament przyzwala homoseksualistom na zboczone praktyki"

Smiejcie sie, smiejcie, a kto ma uszy do sluchania, niech slucha. Ja nie wierze w przypadki i wypadki. Wszystkim zawiaduje Bog, choc moze to wywolac oburzenie w stylu: "Skoro Bog jest dobry, to dlaczego na to wszystko pozwala?". Chcialbym tylko zwrocic uwage na to, ze ostatnie wielkie trzesienia ziemi na Oceanie Indyjskim dotknely ludzkosc w:
1. drugi dzien Bozego Narodzenia (26 XII 2004),
2. drugi dzien Wielkanocy (28 III 2005).
Dziekuje za uwage.

G

Guest

orangin said:
...Chcialbym tylko zwrocic uwage na to, ze ostatnie wielkie trzesienia ziemi na Oceanie Indyjskim dotknely ludzkosc w:
1. drugi dzien Bozego Narodzenia (26 XII 2004),
2. drugi dzien Wielkanocy (28 III 2005).
Dziekuje za uwage.

To Bóg rodził się przez dwa dni i tyleż dni zmartwychwstawał? hmmm...

UNILITE

Member
:bongsmi:

slonsoset.gif
:headbange :headbange :joint:

17_animals_89784.jpg

02_pics_62168.jpg

36_pics_57626.jpg

:spank: :spank: :spank:
44_pics_93540.jpg

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
2 najlepszych przyjaciol spaceruje w piekna niedziele po 100milowym lesie- Kubus i Prosiaczek , kubusiu ty mij najlepszy Przejacielu popatrz jak pieknie tutaj jest , ptaszki spiewaja , slonko swieci ahhhh ja pieknie , oj prosiaczku ty moj NAJ LEPSZY PRZYJACIELU tak masz racje pieknie tutaj u nas , i tak sobie spaceruja po lesie , az tu nagle prosiaczek wyskakuje KKKUUbusiu tttyy mmoj NP popatrz tam pol litra zytniej lerzy !!!!!!!!!!! cccoo mmy tterrrazz zzrooobiimmyyy ???!!! nic sie nie BOJ ty moj najlepszy przyjacielu , ty skoczysz po miarke i zapojke , a ja flaszeczki popilnuje , oj KUBUSI ty moj najlepszy przyjacielu ty to masz lep na karku i leci prosiak do domu po miarke i zapojke , biegnie spowrotem uradowany z tak pieknej niedzieli , ale pztrzy z oddali a KUBUS lerzy pod krzaczkiem - podbiega blirzej i widzi flacha pusta a kubus NAJ^^^^bany i histeryzuje KKKUBUSI ty oj najleprzy przyjacielu dlaczego mito zrobiles !!!!!! Kubus otwiera slepia dzwiga glowe do gury patrzy i mowi - TE SWINIA SPIERDALAJ MI STAD < ATO JUZ !!!!!hehehehe mialo byc smisznie ale....alkochol prawde ci powie .... panie policjancie ......

p.s co do czesienia ziemi to juz dzieci wiedza ze to ruchy tektoniczne ,a nie poslowie !bo oni jak maja powrzne problemy do rozwiazywania typu-bezrobocie- to oni sie biora za likwidowanie gazetek erotycznych z kioskow, a jak o BOGU to tez trzeba powiedziec o KTOTYM !!! wogule jakos sie mi wesolo zrobilo po tych lisciach hehehehehe

POZDRAWIAM

Last edited: