What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

LDV

Active member
z tego co ja słyszałem i z doświadczenia to podziaranych też nie biorą

ja słyszałem, że tylko jak jest na palcach, dłoniach, twarzy albo w innym takim miejscu widocznym.

dobrze ze napisałes posta - przypomniało mi sie o Tobie ;)
teraz mam ferie to dam znac jak zrobie to czego wczesniej nie zrobiłem ;)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
haahaaaahaaha wojsko-wojsko czeja wzywa z daleka.a ty oddaj krajowi co mu sie nalerzy!!! brazowe buty dla calej grupy !!!- nie wiem jak jest teraz ale warta o sie zainteresowac jaki jest pobor ? kiedys jak byl pobor na reprezentacyjna do warszawy to wezwali ludzi kturzy nawet nie mogli miec SLADU tatuaza w miejscu WIDOCZNYM a twoj zyciorys musial byc czysty jak lza- niby pobor ,ale jakies wymagania byly(poprostu brak miejsc) to samo z s.graniczna!
jak ja ominalem ten syf???hmmmm ludzka glupota niezna granic!!!
polecialem na fanatyka milosnika wojska , bojowy, glany, brudny i smierdzacy -nawet noz mialem ze soba , i teksty wezcie mnie do wojska to ja wam pokarze jak sie zabija!!!
no i zaczelo sie - kolesie to az po jakiegos czopa zawolali by stal z nami w pokoju.Jak szedles na ochotnika to i jednostke se mogles wybrac, no to ja do nich graniczna - ZADEN OBCY NASZEJ ZIEMI DEPTAL NIE BEDZIE!no to chlopakom z fwiazdkami na ramionach szczeny poopadaly-moj zycorys(oczywiscie fikcja) tez byl przygotowany...
tak bardzo chce sluzyc naszemu krajowi i walczyc za orelka-i nic zadnegio przydzialu !!!

p.s.a byl z nami kolo ktory mial problemy zdrowotne (sercowiec, zle rozwinieta komora L.serca doprowadzila do wylewu krwi w wieku 20lat - mial na to papiery , a sam wygladal jak by byl polowa czlowieka) i co bilet i do warszawy!!!awiec to tez uwrunkowane jest- a i na jedynego zywiciela rodziny tez sie da im dupsko pokazac(opiekuj sie mama)zadnych tatuazy w miejscu widocznym, nie karany!
pozdrawiam

Last edited:

bolk

Member
ziel-zielona qmpel walczył 3 miesiące żeby go do reprezentacyjnej wzięli po czym po 5 miesiącach walczył żeby go wypuścili...
Jak zbierałem papiery do wojska najlepsza była pani dermatolog czy chcę żeby mi napisała że mogę iść czy że nie bardzo...
A szanowna komisja od razu stwierdziła że w czasie pokoju to ja w wojsku służyć nie będę ;]
Wojsko fajna sprawa a wykręcić się nie jest wcale tak trudno jak by się wydawać mogło...

http://www.youtube.com/watch?v=nzdrhOJ0DrA
Nie wiem czy było :)

tomato

Member
Veteran
22085mt26_20.jpg

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
bolk ja nie bylem w woju moja sprawa obila sie o biurko minstra obrony , mama mi zmarla i zostawila zaly dobytek , a wiadomo ze czynsz z mieszklanie placi wojsko jesli cie wzieli do szeregow , nie chcieli juz mnie tam i zwlekali ... a ja bez mozliwosci podjecia pracy (bo wojo) ani do woja.

p.s. migasz sie od woja zapisz sie do organizacji pacyfistycznej !!!

Zathir

Member
Na stronie Rozbratu było kiedys dokładnie napisane jak uniknac wojska powołujac sie na przekonania pacyfistyczne, napisane było jak to wygląda wszystko po kolei (z kim sie rozmawia, o co pytaja itp). Niestety nie moge tego znalesc teraz, ale jesli ktos chce isc na takie cos to polecam poszukac.
pozdrawiam

tomato

Member
Veteran
zathir ma racje, to jest tzw. sluzba zastepcza. zamiast do koszar przydzielaja cie do jakiegos zakladu uzytecznosci publicznej (szpitale, domy pomocy spolecznej itp) i tam normalnie chodzisz jak do zwyklej roboty. co miesiac dostajesz zold, ekwiwalent za zywnosc i ubranie, do tego masz darmowe przejazdy komunikacja miejska :headbange
ja tak wlasnie odrabialem wojsko, i naprawde mysle ze jest to lepsze niz kilkanascie miesiecy w jednostce z dala od domu...no chyba ze ktos lubi byc sponiewierany hehe
jesli ktos jest zainteresowany jak ma wygladac podanie w tej sprawie, lub chcialby sie dowiedziec czegos wiecej to prosze walic na PM
pozdro :rasta:

E:ponizej macie linka do strony federacji anarchistycznej łasin, na ktorej znajdziecie sporo informacji jak legalnie wykrecic sie od wojska
http://www.zmowa.bzzz.net/pliki/sluzba.htm

Last edited:

bolk

Member
Tyle że służba zasadnicza trwa teraz 9 miesięcy a zastępcza 15 z tego co pamiętam ;]
I nie wiadomo co jest lepsze...
Bo jak cię wpakują do jednostki zmotoryzowanej to siedzisz na dupie i nie robisz kompletnie nic...
Ja na szczęście mam D i mnie to wszystko pierdoli ;]

G

Guest

Ja mam kategorie A, ale slyszalem ze mozna odbyc 6tygodniowa sluzbe wojskowa w wakacje. Informacja raczej pewna bo wojskowego sie pytalem. Taka opcja istnieje chyba dla studentow.

ps: wie ktos kiedy bedziemy miec mecz sparingowy z Czechami?

peace!

V

vod

Istnieje istnieje, tylko że możesz to zrobić wyłącznie w jedno lato, mianowicie między pierwszym a drugim rokiem studiów (o ile mnie pamięć nie myli).

NEO-ANGIN

Member
hahaha :D:D apropo wojska panowie ! znalezione na www.kretyn.com:

<kumbajn> kumpel mojego kumpla zrobił taki myk na komisji wojskowej...
<kumbajn> parę godzin przed stawieniem się, wziął nóż, wydłubał lalce oko i wsadził sobie w odbyt...
<kumbajn> na komisji powiedziano mu, zeby ściągnął gacie i odwrócił się do lekarza 'tyłem'
<kumbajn> gdy to uczynił, lekarz kazał mu lekko rozszerzyć dupę... ten zrobiwszy to odsłonił swoje trzecie oko i powiedział:
<kumbajn> "Widzę cię"
<zoolwix> Przelol... :D
<kumbajn> oczywiście kategoria E. :p

bolk

Member
Znalezione w głębi internetu...
1151428681_ganja.jpg

Edit: bolk to prawda ze laseczki dobrze wchodza z zielem, ale na Icmagu nie nalezy postowac erotycznego materialu.

Last edited by a moderator:

cardiel

Member
hehe jak tylko przeczytalem, ze trzeba wlaczyc glosniki, odrazu wiedzialem, ze wyskoczy jakies wrzeszczace gowno :smile:

pzdr

Latest posts

Latest posts