orangin said:Smiejcie sie, smiejcie, a kto ma uszy do sluchania, niech slucha. Ja nie wierze w przypadki i wypadki. Wszystkim zawiaduje Bog, choc moze to wywolac oburzenie w stylu: "Skoro Bog jest dobry, to dlaczego na to wszystko pozwala?". Chcialbym tylko zwrocic uwage na to, ze ostatnie wielkie trzesienia ziemi na Oceanie Indyjskim dotknely ludzkosc w:
1. drugi dzien Bozego Narodzenia (26 XII 2004),
2. drugi dzien Wielkanocy (28 III 2005).
Dziekuje za uwage.
ziel-zielona said:witam
Sam nie wiem jak zaczac sie tu pocic , hehehehe
wczoraj pisalem kawal i napisalem p.s. ble ble ble o trzesieniach i Bogu - post jest u gory. Awiec ja sznuje wszystkie Religie i ich Bogow jestem otwarty na tematy , ale zawsze jak gdzies co chlapne jezorem o Bogu to nie musze dlugo czekac , na ........
Tak zawsze mialem , mam i bede mial , ale do rzeczy .
Wczoraj szedlem spac okolo 12:30 , zasnalem szybciutko , a tu nagle jak by MNIE REKA BOSKA SZARPALA , wyskoczylem z wyra i lece patrzec na dziecko (caly w szoku a to byl ojcowski odruch) zona mowi domnie czy tez to poczulem , mi szczena opadla i pytam kobiety , bo kobiety wiedza wszystko hehehehehe co to bylo ??? zona mowi jak to co pisales o trzesieniach i Bogu to masz ...... wlaczylismy telewizor a tam na calego ze takiego trzesienia ziemi w Angli nie bylo od 20lat i cale Northamptonshire zdrzalo .......narazie ogladamy to w TV bo w gazetach nic jeszcze niema -wieczorem - ale wiem ze siedza tutaj tegie glowy to znajda to oczym mowie ,
P.s. tak naprawde to zbieg okolicznosci , ale ja juz znam NASZE uklady i wiem ,ze nic sie niedzieje bez przyczyny hehehehehehehe.Wyjasni mi to ...
szatan to taki sam wymysł jak bóg, bogowie heheShaman Trip said:A moze jestes szatanem capta?
Shaman Trip said:E.: Nie to ze jestem jakis religijny. Prawde mowiac to nie bylem w kosciele juz od jakis 5 lat, ale wkurwia mnie w tym kraju, ze tak wszyscy jada na katolikow. Dzisiaj aktem odwagi jest jak sie nie wstydzi/nie ukrywa swojego wyznania.
h9tric said: