VADER
Member
http://pakitobeztroski.wrzuta.pl/film/wkvoQn9Dam/surprise
szokująco, smieszne
szokująco, smieszne
panowie ( i panie) moze to nie miejsce ale w koncu to wesoly pokoj a mi wlasnie wesolo...
w wyniku pozytywnego flo na gpw chcialem podzielic sie kilkoma spostrzezeniami z ostatnich dni...
jako istota ogolnie leniwa (zawsze kiedy moze sobie na to pozwolic) zawsze staralem sie znalesc sposob by robiac mniej lub w idealnym wzorcu nic zarabiac wiecej czyli od duzo do bardzo duzo...
jakis czas temu no powiedzmy z 5lat zaczolem niesmialo inwestowac w fundusze co mimo takiego szalu teraz nie byly to jakies astronomiczne stopy zw. ale godziwe.ale przy niewielkich funduszach nawet te godziwe procenty nie byly zbyt widoczne...
w akcje balem sie i bede sie bal wchodzic bo trzeba miec niezla faze albo siedziec swietnie w rynku a mi sie nie chce az tak zglebiac tematu bo to 4me nudne... bez tego wszystko szybko mozna stracic. ale.. ale...
w koncu doszedlem.. nie dawno wiec byc moze odpukac.. syt sie zmieni... Kontrakty terminowe..
Panowie i Panie od kilku dni nie robie nic.. tylko siedze przed monitorem i z kazda chwila morda mi sie cieszy coraz bardziej. moge odplywac bez rezimu obowiazkow i otaczas cie klebami owocowych dymkow.
100% dziennie az sie boje ze jak tak dalej pojdzie to zamiast boxa postawie 10km tunelu hehehehehe przy banalnych nakladach a postep jak wiemy w kwadracie hahahahahahahaa
bogusik2 said:Cadriel czemu ta panna ma papierosy zamiast nóg?
Jednoczesnie mowisz nam palcie zioło a nie tytex? (clever) hehe pzdr