What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

dRiNkm4Nia

Member
eeeeeeeee no to wszystkiego naj... naj.... naj.... dla Pana alijah ! oczywiscie pozdrowienia dla zonki [; i czekamy na piekna ! zdrowa ! dzidzie =)
...wiesz juz moze czy to chlopiec czy dziewczynka ;>

pozdro (=

hodowca85

Member
AliJahowi oczywiście jeszcze raz najserdeczniejsze gratulacje...hehe !!! you now men ;)
,pochwal się stary jak pięknie nazwiesz :p hehe (nie no zarcik..)
,a Tobie dRiNkm4Nia gratulacje za zajęcie 3 miejsca!!! w H.C.07 pozdro! alll

cardiel

Member
Dzieki, dzieki za gratulacje :smile:

Oczywiscie podziele sie z Polska bracią na forumie :smile: Wybrancy, oczekujcie PM ode mnie hehe

pozdr. Cardiel

rberciol

Member
dawno mnie nie było, plony jakieś wyszły, kilka słoiczków. Mam pytanie jak poprawić smak zielska? Fakt ze były suszone w kartonach po butach i pewnie to trochę źle wpłynęło? Może da sie jakoś smaczek i zapaszek poprawić?

G

Guest

urban said:
Tak własnie chwal sie chwal :D

To co chłopaki jakas sciepa na prezencik?
Wychaczyłem cos fajnego hehe

:wave:!!!
No Panowie stało sie!!!:D:D:D:D:D to byl mega ciezki weekend i jeszcze te sklepy pozamykane wczoraj!heheh. ale dalem rade!!!

Malenstwo 3650g!:D, 8 w skali Apgar w 5 min po urodzeni !:D Wszystko wporzadku!!! Mamusia tez ma sie dobrze!!!:D a ja dzis w pracy...KRWA nie wytrzymam...

thnx JAH!

Pozdro!

bogusik2

Member
Gratulacje ziomuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis cała polska brac growerów pali za zdrowe dzieciątko i dwoje wspaniałych rodziców :)
Bless!

hodowca85

Member
Boguś ja już LECE....;P

NO TO TERAZ WSZYSCY RAZEM:

100 LAT ,100 LAT NIECH ZYJą ZYJą NAM.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdro ALI , jego żona I ICH DZIDZIUś !!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRO JESZCZE RAZ !!!!!! wSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !

G

Guest

GRATULACJE !!!
Teraz to dopiero wesoło będziesz miał w domku...
Pozdrowienia dla mamusi i ... Marysi (?) :D

urban

Active member
No własnie posłuchaj serca , i tak jak bylo gadane na czacie MArysia Marysia heheh
Co nie Grunwald? :smile:

Wszystkiego najlepszego chlopie , teraz zaczynasz nowy etap w zyciu i to chyba ten najwazniejszy :wink:

G

Guest

:wave:
Dziekuje naprawde za dobre słowa panowie:D :yes:
Heh grunwald wesolo to dopiero bedzie, dobrze gadasz heheh.
Urban heheh :D
ok Swietuje!:D

pozdrawiam!

weedsmoker

Active member
no alijah serdecznie gratuluje, teraz bedziesz tatusiemn heh, pozdro dla calej rodzinki
chlopiec czy dziewczynaka? zapodaj koniecznie fotke malenstwa
pozdro

Latest posts

Latest posts