What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

bogusik2

Member
Regulamin dzialania forum pkt.5

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pzdr

Last edited by a moderator:

Kakao

New member
Mi wyszło LiD 95% :), ale nie interesuje się polityką jakoś za szczególnie.
Jeszcze linków wklejać nie mogę, potem coś dam.

Pozdro

G

Guest

ahahaha...! A mi LPR :D JESU!!! Hmm... w kazdym razie nie poparlem zaostrzenia prawa karnego ;]

:muahaha:

G

Guest

@shaman trip - rewela ;) powinni to puszczac w tvn24 zamiast reklam

panowie ( i panie) moze to nie miejsce ale w koncu to wesoly pokoj a mi wlasnie wesolo...
w wyniku pozytywnego flo na gpw chcialem podzielic sie kilkoma spostrzezeniami z ostatnich dni...
jako istota ogolnie leniwa (zawsze kiedy moze sobie na to pozwolic) zawsze staralem sie znalesc sposob by robiac mniej lub w idealnym wzorcu nic zarabiac wiecej czyli od duzo do bardzo duzo... ;)
jakis czas temu no powiedzmy z 5lat zaczolem niesmialo inwestowac w fundusze co mimo takiego szalu teraz nie byly to jakies astronomiczne stopy zw. ale godziwe.ale przy niewielkich funduszach nawet te godziwe procenty nie byly zbyt widoczne...
w akcje balem sie i bede sie bal wchodzic bo trzeba miec niezla faze albo siedziec swietnie w rynku a mi sie nie chce az tak zglebiac tematu bo to 4me nudne... bez tego wszystko szybko mozna stracic. ale.. ale...
w koncu doszedlem.. nie dawno wiec byc moze odpukac.. syt sie zmieni... Kontrakty terminowe..
Panowie i Panie :D od kilku dni nie robie nic.. tylko siedze przed monitorem i z kazda chwila morda mi sie cieszy coraz bardziej. :D moge odplywac bez rezimu obowiazkow i otaczas cie klebami owocowych dymkow.
100% dziennie :) az sie boje ze jak tak dalej pojdzie to zamiast boxa postawie 10km tunelu hehehehehe przy banalnych nakladach a postep jak wiemy w kwadracie hahahahahahahaa

Last edited:

orangin

Member
Divinorum, jeszcze lepszy od kontraktów jest forex :). Jednemu sie dziwie, boisz sie inwestowac w akcje, a zabierasz sie za futures. Dziwne toto jest conajmniej. Hehe, tez mam za soba epizod gieldowy, teraz cale siano wlozylem we wlasny biznes - kto wie, moze wroce na parkiet w innym charakterze :rasta:

To teraz na temat: znacie "zolc. tygodnik pomowien i insynuacji"? Dobra zabawa gwarantowana
http://zolc.blox.pl

NEO-ANGIN

Member
30852ufka-med.jpg
:joint:

bogusik2 przekozacki link hehe, koleś co daje... :) Raz mówi że wyciska 140 na klate i nagle zmienia temat i zaczyna gadac o dilerze a nawet o tym co mial w szkole z Historii.

hehe.

Latest posts

Latest posts