What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

bogusik2

Member
ahahaha moja sunia dzisiaj rano miała miłe przebudzenie zapachem C99...
Nie urocza? xD pzdr

12128pies.JPG

G

Guest

hello my plnish friends,
sorry i dont understand your language but im stilllearning it ....

ive heard you have a new goverment which is liberal ..do you think the laws ins your country getting better for smokers?any chance?

G

Guest

I hope so, But anything on this moment. I think if we will have got a homoseksual marieds we should to have got a way to smoke :)

sairu

Member
maly oftopic:
szukam linkow do polskiej wersji prison break seria 2ga. lecialo to juz w pl w calosci?

bogusik2

Member
Kov to nic nieprzyzwoitego.. chciałem sprawdzic maila na o2.pl i takie cos mi wyj** hahaha (link) pzdr

zaniepokojona o swojego 12latka elzbieta
"Dokładnie pamiętam panią, która przyszła na katechezę, wyprosiła chłopców, a nam, dziewczynkom, zabroniła noszenia obcisłych majtek i dżinsów, zakazała kierować strumień wody z prysznica w intymne części ciała, bo to grozi chorobą, a także pod żadnym pozorem dotykania, co prowadzi do nieodwracalnych zmian w psychice."

http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=566

bogusik2

Member
Panowie rozbil mi sie termometr xD i braciszek miotła zebrał wszystko na zmiotke i wjebał do kibla...
Teraz leży toto na dole i nie chce sie ani spuścić ani niczym przesunąć -_o
Przeczytałem ze z tego tworzy sie dimetylortęc wiec chce sie upewnic czy moj zadek (ba cos wazniejszego) nie dozna zatrucia xD hahaha pzdr

Latest posts

Latest posts