What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

WESOLY POKOJ

hodowca85

Member
L&M dobry jest ten gościu ...hehe nie dziwie sie ,ze chcą go kurwa zajebać w OPOLU , takie pajace muszą być na tym świecie bo inaczej nie było by sie z kogo śmiać

G

Guest

cannabiscuphash2003yd8sf3.jpg

co podac ?

Fish131

Active member
Ostatnio siedze sobie na przystanku a tu na drodze moim oczom pokazuje sie cos takiejo :). Wiec odrazu telefon w dlon i pstrykam heh.
Rystal nie ladnie, dlaczego sie nie pochwaliles ze masz wlasna firme heh :)

7983Rystal.jpg

G

Guest

zSZOKowales mnie fishu
hehehe :smile: niestety wydalo sie

" Celem naszej firmy jest wykonywanie usług na jak najwyższym poziomie, dlatego na pierwszym miejscu stawiamy terminowość i bezpieczeństwo powierzonych nam towarów :canabis: (...) "

http://www.rystal.pl/index3.htm

nz_05_d.jpg

G

Guest

(nabijam posta - musze dobrnac jakos do 50tki :D)

A ty @Rystal pewnie przewozisz stuff z holandii ;]

peace!

G

Guest

@Shaman Trip - a no nie tylko ,tak jak pisalem ...
"na pierwszym miejscu stawiamy terminowość i bezpieczeństwo powierzonych nam towarów :canabis: (...) "
btw. moze zaluzcie sobie tamat "skojarzenia" albo "szczesliwa 50-tka" i tam szalejcie do 50-tki ;) hehe

Panowie jak najlepiej ulokowac kase ? i ta prawa i ta lewa ;)
zastanawiam sie nad kupnem zlota w sztabkach i trzymac je paredziesiat lat ... jak nie dla mnie to dla dzieci ,matka mowi mi to ze glupi pomysl ,
wiec moje zapytanie .. co WY byscie doradzili czy kupywac inne waluty ? tak zeby w ciagu tych 20 lat duzo nie stracic
rozumiecie ?

hehe

:abduct:

Feel Fine

Member
Rystal co do twojego ulokowania pieniedzy to polecam nieruchomości przynjamniej ja bym tak zrobił :p , teraz po euro 2012 ma jeszcze bardziej wzrastać wartość gruntu

Sory za off topa :joint:

Latest posts

Latest posts