What's new

Super Lemon Haze -Moby Dick (GHS)

Papastroumf

Member
28η ημέρα άνθισης

28η ημέρα άνθισης

Αύριο μπαίνουμε στην 5η εβδομάδα άνθισης και είπα να ανεβάσω λίγες φωτογραφίες παιδιά.Καλά τα πράγματα παιδιά.Οι μυρωδιές τώρα άρχισαν καλά καλά να εμφανίζονται μέχρι τώρα μύριζε η πρασινίλα που λέμε,της χλωροφύλλης.Μήπως αναπτύσσονται αργά τα άνθη η εμένα μου φαίνεται? Λόγω του 11/13 μήπως θα χρειαστεί και παραπάνω εβδομάδες απότι με το 12/12 ή ο χρόνος άνθισης παραμένει ίδιος?
20160217_183642.jpg 20160217_183719.jpg 20160217_183751(0).jpg 20160217_183934.jpg

Papastroumf

Member
30η ημέρα άνθισης

30η ημέρα άνθισης

Καλημέρα παιδιά.Μια ενημέρωση.Ξεδίψασμα των κοριτσιών είχε το πρόγραμμα.Συγκεκριμένα 1,5 λίτρο εμφιαλωμένο νερό (ph 7.2) συνολικά και στα 4 για να μαλακώσει το χώμα και στην συνέχεια έριξα και τα ζουμιά τους.Σε 1,5 λίτρο νερό: 0.4ml FloraGro , 0.8ml FloraMicro , 1.2ml FloraBloom,δηλαδή περίπου 1,8 λίτρα στο καθένα.Τον τρόπο ποτίσματος πιστεύω οτι τον έχω βελτιώσει γιατί το κάνω πολύ σιγά και μεθοδικά όπως μου είπατε και όντως αντιλαμβάνομαι οτι η κατάσταση του χώματος,από άποψη σκληρότητας,είναι πολύ καλή.Οι μυρωδιές πλέον είναι πολύ έντονες και εντυπωσιακές! :biggrin:
20160219_095249.jpg 20160219_095325.jpg 20160219_095342.jpg 20160219_095403.jpg

theia

Member
papastroumf kala fenonte ta mwrakia sou egw exw kati apories omws !! Potizeis to ka8e fito me 1.5 litro nero Grow 0.4 bloom 1.2 kai micro 0.8 se 45 glastres !! kai sou ftanei toso nero na potistei kala h glastra ? dn 3erw tis diastaseis twn fitwn sou, dld poso megala einai ta fita ara kai poso megales rizes exoun sto xwma, alla se 30 litra glastra dn m ftanoun 3 litra nero merikes fwres rixnw 4,5 litra nero gia na potisw swsta kai na min afisw simia mesa sto xwma stegna !! episis dn exw dokimasei pote ta FLORA kai dn 3erw tis analogies pou sou protinoun mesa...an 8es pestes m ligo gt m fenete poli ligo to 0.4 grow 0.8 micro kai 1.2 bloom egw gt na anagazomai me tin advanced na rixnw ta dipla farmakia sta kaloudia mou ??? :/ Episis gia na doume wraia ta koritsia sou kai na doume an lipei kati apo ta mwra sou anebase fotografia nuxta na doume ta xrwmata tous mipos xriazonte taisma dn mporoume na doume tpt me anixth tin lampa sta mwra !!

Papastroumf

Member
papastroumf kala fenonte ta mwrakia sou egw exw kati apories omws !! Potizeis to ka8e fito me 1.5 litro nero Grow 0.4 bloom 1.2 kai micro 0.8 se 45 glastres !! kai sou ftanei toso nero na potistei kala h glastra ? dn 3erw tis diastaseis twn fitwn sou, dld poso megala einai ta fita ara kai poso megales rizes exoun sto xwma, alla se 30 litra glastra dn m ftanoun 3 litra nero merikes fwres rixnw 4,5 litra nero gia na potisw swsta kai na min afisw simia mesa sto xwma stegna !! episis dn exw dokimasei pote ta FLORA kai dn 3erw tis analogies pou sou protinoun mesa...an 8es pestes m ligo gt m fenete poli ligo to 0.4 grow 0.8 micro kai 1.2 bloom egw gt na anagazomai me tin advanced na rixnw ta dipla farmakia sta kaloudia mou ??? :/ Episis gia na doume wraia ta koritsia sou kai na doume an lipei kati apo ta mwra sou anebase fotografia nuxta na doume ta xrwmata tous mipos xriazonte taisma dn mporoume na doume tpt me anixth tin lampa sta mwra !!

Αρχικά ρίχνω 1,5 λίτρο σκέτο εμφιαλωμένο νερό συνολικά και στα 4 για να μαλακώσει το χώμα.Έπειτα ρίχνω αυτό που ανέφερες και ποτίζω ανά 6 μέρες.Κάνω το κόλπο με το δάχτυλο στο χώμα και έχει υγρασία.Αν δω οτι αρχίζει να στεγνώνει και είναι σχεδόν τελείως στεγνό το αφήνω άλλη μία μέρα.Δεν έχουν διψάσει ποτέ παρά μόνο μία φορά.Τα φυτά ρε θεία δεν είναι και δα μεγάλα για να ζητάνε όσο νερό αναφέρεις.Ρίχνω τις αναλογίες του προγράμματος που επισύναψα. Το 90% της αναλογίας που αναφέρει. Απ'ότι ξέρω άλλοι λένε το 1/3-1/2 αυτών που αναφέρει το πρόγραμμα και εγω ρίχνω πολύ παραπάνω.Όσο γιαυτό που αναφέρεις να κάνω είναι λίγο δύσκολο στην περίπτωση μου.Θα το προσπαθήσω όμως. View attachment GHE_Flora_Series_Terra.pdf

theia

Member
Αρχικά ρίχνω 1,5 λίτρο σκέτο εμφιαλωμένο νερό συνολικά και στα 4 για να μαλακώσει το χώμα.Έπειτα ρίχνω αυτό που ανέφερες και ποτίζω ανά 6 μέρες.Κάνω το κόλπο με το δάχτυλο στο χώμα και έχει υγρασία.Αν δω οτι αρχίζει να στεγνώνει και είναι σχεδόν τελείως στεγνό το αφήνω άλλη μία μέρα.Δεν έχουν διψάσει ποτέ παρά μόνο μία φορά.Τα φυτά ρε θεία δεν είναι και δα μεγάλα για να ζητάνε όσο νερό αναφέρεις.Ρίχνω τις αναλογίες του προγράμματος που επισύναψα. Το 90% της αναλογίας που αναφέρει. Απ'ότι ξέρω άλλοι λένε το 1/3-1/2 αυτών που αναφέρει το πρόγραμμα και εγω ρίχνω πολύ παραπάνω.Όσο γιαυτό που αναφέρεις να κάνω είναι λίγο δύσκολο στην περίπτωση μου.Θα το προσπαθήσω όμως. View attachment 350261

giayto sou eipa oti dn gnwrizw tis diastaseis twn futwn sou !! oso pio megalo einai to futo toso pio poli nero kai fagito zitaei apla m fanike periergo 45ara glastra na potizete olh me 1.5 litro nero einai simadiko na min menoun kena mesa sto xwma apotista !! alla an kanei na sou stegnwsei to xwma 6 meres sigoura einai arketo to 1.5 L nero !! twra blepw ton pinaka tis flora yeah kai parapano rixneis !! mia xara eisai stis analogies sou !! yeah an sou einai eukolo kanto bgale foto nixta na doume xrwmata sta koritsia sou bro ;) kali sinexia ;)

scourouhi

Member
Καλησπέρα Papastroumf .
Τα φυτά σου δείχνουν αρκετά μικρόσωμα . Φαίνεται πως δεν ήταν καλή η απόφασή σου να τους δώσεις μόνο 1 μήνα ανάπτυξης . Με δεδομένο ότι δεν έχεις πρόβλημα ύψους ,μερικές εβδομάδες ανάπτυξης ακόμα θα είχαν αποτέλεσμα πολύ πιο παραγωγικά φυτά .
Καλή συνέχεια .

Papastroumf

Member
Καλησπέρα Papastroumf .
Τα φυτά σου δείχνουν αρκετά μικρόσωμα . Φαίνεται πως δεν ήταν καλή η απόφασή σου να τους δώσεις μόνο 1 μήνα ανάπτυξης . Με δεδομένο ότι δεν έχεις πρόβλημα ύψους ,μερικές εβδομάδες ανάπτυξης ακόμα θα είχαν αποτέλεσμα πολύ πιο παραγωγικά φυτά .
Καλή συνέχεια .

Καλησπέρα και σε σένα φίλε.Αν κοιτάξεις όλο το ημερολόγιο θα δεις οτι τα φυτά ήταν σε βλαστική ανάπτυξη από 23 Νοεμβρίου. Δηλαδή 2 μήνες και 2 μέρες.Οι λόγοι για τους οποίους είναι μικρόσωμα είναι επειδή είναι αδύναμες οι λάμπες και θέλουν αλλαγή (δεν το ήξερα όταν μου τις δώσανε) και επειδή τα Χριστούγεννα έπρεπε να λείψω και έκανα πατέντα ποτίσματος.Η πατέντα λειτούργησε σε ένα βαθμό και όχι όπως ήθελα,τουλάχιστον τα κράτησε 3 εβδομάδες ζωντανά(δεν είμαι αχάριστος).Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ Και κάτι που ξέχασα.Ο χώρος μου είναι πολύ μεγάλος για 400 watt λάμπα!Θέλει τουλάχιστον 600 watt...

northener

Member
καλημερα!!!papastroumf οσον αφορα τα gh flora series επειδη τα εχω και γω αρκετο καιρο ,αν ξερεις την λεγομενη formula του lucas.....το εφαρμοζω και ποτε δεν με εχει καψει φυτο (το ποιο σημαντικο) και η διαφορα ειναι εμφανεστατη...
σε γινηκη αποψη προτινει:0-5-10 ml/gallon στην αναπτυξη και 0-8-16 στο flower..
εδω θα βρεις τα παντα....πολυ απλη και αποτελεσματικη αφτη η φορμυλα.

northener

Member
καλημερα!!!papastroumf οσον αφορα τα gh flora series επειδη τα εχω και γω αρκετο καιρο ,αν ξερεις την λεγομενη formula του lucas.....το εφαρμοζω και ποτε δεν με εχει καψει φυτο (το ποιο σημαντικο) και η διαφορα ειναι εμφανεστατη...
σε γινηκη αποψη προτινει:0-5-10 ml/gallon στην αναπτυξη και 0-8-16 στο flower..
εδω θα βρεις τα παντα....πολυ απλη και αποτελεσματικη αφτη η φορμυλα.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=124487

Papastroumf

Member
Καλημερα φκλε μου. Δεν ηξερα για αυτη την φορμουλα. Απο το λιγο που ειδα μιλανε για νερο αντιστροφης οσμωσης (RO) κατι το οποιο δεν διαθετω.Θα το ψαξω ομως! Ευχαριστω πολυ.

Papastroumf

Member
Ποτισμα στις 26 με εμφυαλομενο νεράκι.Όλα καλά.Φωτογραφιες πέμπτη ή παρασκευή μάγκες!

northener

Member
το εφαρμοζω με απιονισμενο νεαρακι ,προσθηκη cal mag η epsom με απολυτη επυτιχια!!το micro που εχεις ειναι hardwater....

Papastroumf

Member
43η ημέρα άνθισης

43η ημέρα άνθισης

Για σας μετά από λίγο καιρό.Λοιπόν σήμερα πότισα με λίπασμα 0.4 grow,0.8 micro,1.2 bloom σε 1.5 λίτρο εμφιαλωμένο νερό.Τα παπαδάκια φουντώνουν.Στα 2 μάλιστα άρχισαν να καφετιάζουν τα pistils.

20160303_153947(0).jpg 20160303_154029.jpg 20160303_154104.jpg 20160303_154131(0).jpg

Papastroumf

Member
47 ημέρα ανθοφορίας

47 ημέρα ανθοφορίας

Καλησπέρα παιδιά,όπως βλέπετε φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος αυτού του ταξιδιού.Σήμερα είχε πότισμα με εμφιαλωμένο νερό 1,8 λίτρα στο καθένα.Παρατηρώ ότι τώρα το νερό φτάνει για 5 ημέρες ενώ πριν κρατούσε για 6.Αυξάνονται οι απαιτήσεις.Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τα παπαδάκια φουσκώνουν,έχουν ακόμα βέβαια.Οι μυρωδιές είναι πάρα πολύ έντονες και μοναδικές.Το 1 το SLH θυμίζει όντως λεμόνι στην μυρωδιά και φαίνεται οτι έπεσα σε πιο αργό φαινότυπο σε σχέση με το άλλο πάντα.Το 2ο SLH είναι μάλλον ο φαινότυπος των 9 με 9 εβδομάδων.Τα MD μυρίζουν το ίδιο και τα δύο και θυμίζουν απίστευτα σε μυρωδιές αυτά που είχα στο outdoor.

20160307_164450.jpg 20160307_164518.jpg 20160307_164539(0).jpg 20160307_164641.jpg 20160307_164720.jpg

το 1ο : εμπρός αριστερά
το 2ο : πίσω αριστερά
το 3ο : εμπρός δεξιά
το 4ο : πίσω δεξιά

Υ.Γ Συγνώμη για τις στραβές εικόνες ρε παιδιά αλλά εγώ κανονικά της ανέβασα :biggrin:

Papastroumf

Member
50η ημέρα ανθοφορίας

50η ημέρα ανθοφορίας

Καλημέρα παιδιά.Λοιπόν σήμερα έχουμε φωτογραφικό υλικό από τις γυναίκες μου.Εντάξει η ποσότητα μπορεί να μην είναι η επιθυμητή αλλά από τα λάθη μας μαθαίνουμε.Ελπίζω η ποιότητα να μας αφήσει έκπληκτους.

1157989 Foot Candle2520Chart2520HPS 20160310_084312.jpg 20160310_084318.jpg 20160310_084328.jpg 20160310_084417.jpg

:biggrin:

Papastroumf

Member
51 ημέρα ανθοφορίας

51 ημέρα ανθοφορίας

Καλημέρα παιδιά.Σήμερα το πρόγραμμα έλεγε πότισμα.Συγκεκριμένα 1,5 λίτρο στο καθένα με εμφιαλωμένο νερό + 0,5μλ grow ,1μλ micro, 1.5 μλ bloom.Επιπλέον έριξα αρχικά 1,5 λίτρο συνολικά σε όλα για να μαλακώσει το χώμα και να τραβάει τα ζουμιά.Αυτό που μου συνέβει όμως μου φάνηκε παράξενο.Όπως θα δείτε στην φωτογραφία μόλις ξερίζωσα 2 μανιτάρια από το 1 SLH.Στα άλλα φυτά δεν είχε τίποτα.Μετά παρατήρησα άλλα 3 που ίσα ίσα βγαίνουν από το χώμα.Εκείνα δεν τα έκοψα για να μου πείτε εσείς. Απ'ότι διάβασα λένε ότι κάνουν καλό στο φυτό απλά είναι δείγμα υψηλής υγρασίας.Τι λέτε? Να τα αφήσω τα άλλα 3 μανιταράκια ή να τα ρίξω τσεκούρι και εκείνα?

20160311_105227.jpg

Υ.Γ Διάβασα οτι είναι ένδειξη υγιούς χώματος διότι τα μανιτάρια δεν επιβιώνουν συνθήκες με κακό και βαρύ σε συστατικά χώμα...

Last edited: