wraios file synexise
papastroumf kala fenonte ta mwrakia sou egw exw kati apories omws !! Potizeis to ka8e fito me 1.5 litro nero Grow 0.4 bloom 1.2 kai micro 0.8 se 45 glastres !! kai sou ftanei toso nero na potistei kala h glastra ? dn 3erw tis diastaseis twn fitwn sou, dld poso megala einai ta fita ara kai poso megales rizes exoun sto xwma, alla se 30 litra glastra dn m ftanoun 3 litra nero merikes fwres rixnw 4,5 litra nero gia na potisw swsta kai na min afisw simia mesa sto xwma stegna !! episis dn exw dokimasei pote ta FLORA kai dn 3erw tis analogies pou sou protinoun mesa...an 8es pestes m ligo gt m fenete poli ligo to 0.4 grow 0.8 micro kai 1.2 bloom egw gt na anagazomai me tin advanced na rixnw ta dipla farmakia sta kaloudia mou ??? :/ Episis gia na doume wraia ta koritsia sou kai na doume an lipei kati apo ta mwra sou anebase fotografia nuxta na doume ta xrwmata tous mipos xriazonte taisma dn mporoume na doume tpt me anixth tin lampa sta mwra !!
Αρχικά ρίχνω 1,5 λίτρο σκέτο εμφιαλωμένο νερό συνολικά και στα 4 για να μαλακώσει το χώμα.Έπειτα ρίχνω αυτό που ανέφερες και ποτίζω ανά 6 μέρες.Κάνω το κόλπο με το δάχτυλο στο χώμα και έχει υγρασία.Αν δω οτι αρχίζει να στεγνώνει και είναι σχεδόν τελείως στεγνό το αφήνω άλλη μία μέρα.Δεν έχουν διψάσει ποτέ παρά μόνο μία φορά.Τα φυτά ρε θεία δεν είναι και δα μεγάλα για να ζητάνε όσο νερό αναφέρεις.Ρίχνω τις αναλογίες του προγράμματος που επισύναψα. Το 90% της αναλογίας που αναφέρει. Απ'ότι ξέρω άλλοι λένε το 1/3-1/2 αυτών που αναφέρει το πρόγραμμα και εγω ρίχνω πολύ παραπάνω.Όσο γιαυτό που αναφέρεις να κάνω είναι λίγο δύσκολο στην περίπτωση μου.Θα το προσπαθήσω όμως. View attachment 350261
Καλησπέρα Papastroumf .
Τα φυτά σου δείχνουν αρκετά μικρόσωμα . Φαίνεται πως δεν ήταν καλή η απόφασή σου να τους δώσεις μόνο 1 μήνα ανάπτυξης . Με δεδομένο ότι δεν έχεις πρόβλημα ύψους ,μερικές εβδομάδες ανάπτυξης ακόμα θα είχαν αποτέλεσμα πολύ πιο παραγωγικά φυτά .
Καλή συνέχεια .
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=124487καλημερα!!!papastroumf οσον αφορα τα gh flora series επειδη τα εχω και γω αρκετο καιρο ,αν ξερεις την λεγομενη formula του lucas.....το εφαρμοζω και ποτε δεν με εχει καψει φυτο (το ποιο σημαντικο) και η διαφορα ειναι εμφανεστατη...
σε γινηκη αποψη προτινει:0-5-10 ml/gallon στην αναπτυξη και 0-8-16 στο flower..
εδω θα βρεις τα παντα....πολυ απλη και αποτελεσματικη αφτη η φορμυλα.
Γεια σου παπαστρουμφ,καλη σοδεια ευχομαι φιλε