What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Sour Amnesia, distractie de iarna

gganjaabwoy

Active member
pai zi asa...se explica...dar sa sti ca si pe la ### au angajat femei:laughing:

Last edited by a moderator:

Avaible

Member
Ca ce bine arata amnesica ta...... Eu inca ma caca pe mine sa germineze niste seeduri de la ## caca maca, urat imi e cu tara lu papura voda unde nici seduri nu mai gasim calumea :(

Last edited by a moderator:

gganjaabwoy

Active member
Temp in camera de germinare sa fie cam 20-22 grade.Bine se mai poate ca SM sa nu fi pastrat semintele corespunzator iar rata germinarii sa scada.Sa nu zic posibilitatea ca semintele sa fie facut de ei si sa nu aiba nici o legatura cu ce te astepti.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da, uneori e greu sa zici daca e de la samanta sau altceva. La un moment dat am avut un pamant contaminat, care mi-a halit 90% din seminte. Bine, erau de canepa industriala, salbatica, deci nu fu o problema, dar ca idee, se poate...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Au aparut de vreo 2-3 zile primii pistili portocalii. Numa bine, ca pe 26 trebe tunsa (mult prea devreme, stiu).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ce 10? Nu, vine mai devreme din ... concediu ocupantul growroomului si deranjez. Sau poate nu... :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am zis ocupantul growroomului, nu platitorul facturii. Ala e pe baricade.

Si apropo de terminat materialul, cred ca si numai de la growul asta m-ar tine vreun deceniu, mai ales ca mi s-a parut extrem de interesanta observatia lui Hempfield, pe care nu stiu cati au sesizat-o, sau pe cati i-a interesat, cum ca vapatul de water cured nu ii creste toleranta. Bine, e observatia lui personala, si nici nu stim cat este "toleranta" lui, dar totusi, e o observatie remarcabila.
Pe unii (vezi explo), nu ii intereseaza water cured, din motive de terpene, pe altii din... superstitie, ca sa zic asa, insa faptul ca nu creste toleranta, coroborat cu ce mai auzii si eu pe ... undeva, ma puse pe ganduri. Deci, la un vapat moderat, o data pe luna(am zis bine moderat, corect? :D), 100-200mg/tura ( toleranta 0, ca e rar si water cured), 100g iarba m-ar tine vreo 50-100 de ani.
Ecologic nu??? Si economic, nu mai zic...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ar fi o varianta, dar nu stiu daca pentru 50-100 de ani. :D Mai ales cand curentul necesar pt cativa ani de pastrare e mai mare decat costul unui now grow.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Daca ai un sistem solar cu un mic refrigerator si un acumulator NiFe la el, as zice ca te-ai scos. Vorbim de un sistem micut...
Acuma, iti dai seama, e sf, clar e mai simplu sa pui anual cate o planta pe camp si sa dai la tot cartierul. Sau ma rog, numai la amante...
Ar mai fi varianta ca esti fortat sa te muti in Groenlanda, sau esti detasat la McMurdo (sau esti deportat in Siberia) dupa un grow reusit. Lifetime. No, deja vorbim despre free energy :D

Mama ce filme, si n-am bagat nimic. Daramite altfel...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Se-ngroasa budu'

Se-ngroasa budu'

Cu toate acestea, impresia mea e ca stresul a fost destul de mare, si planta nu mai are chiar aceeasi ... vitalitate. La o adica, hai sa o luam asa: daca cineva ne-ar taia buricele degetelor (sau ce-or fi varfurile frunzelor pentru planta), cum ar fi?
In alta ordine de idei, ar fi timpul sa luam un microscop (ca pe ala vechi piticii care imi misuna prin casa il gasesc).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Acuma, ideile is idei, si aplicarea e aplicare. Daca insistai, sau ma sfatuiai in mod specific, da, da' asa, esti disculpat de orice vina. Plus ca banuiesc si o contributie mare a luminii, ca prea au luat-o numa' alea mici de sus, alea mari de mai jos n-au nika nimikutza.

Bine, daca totusi te prind... :biggrin:

gganjaabwoy

Active member
Acuma, ideile is idei, si aplicarea e aplicare. Daca insistai, sau ma sfatuiai in mod specific, da, da' asa, esti disculpat de orice vina. Plus ca banuiesc si o contributie mare a luminii, ca prea au luat-o numa' alea mici de sus, alea mari de mai jos n-au nika nimikutza.

Bine, daca totusi te prind... :biggrin:
:laughing:

pai asa-i la burn...apare unde-i mai fragil...cele vechi si mature sunt mai rezistente.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mi-am luat microscop 50...100x, sa ma uit la tricomi. Concluzia: o dau si eu in hiphop, ca Lorel, mi-au venit pe limba o gramada de nesfintzenii.

1. Becul n-a mai mers dupa 1 secunde.
2. Aberatii cromatice incredibile. Tricomii sunt milky de albastri ce sunt :D
3. Fara stativ, te pisi pe ei 50x, sa nu mai zic de 100x

Punctul 2 insa este determinant. Verdict: Ciocan!!!

Latest posts

Latest posts