What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Sour Amnesia, distractie de iarna

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu mai umplu casa cu buruieni, cateva sute de grame... la toamna in out!

@Lore: fiecare cu ce-l doare. In plus, cred ca am acusi mai multe poze ca tine pe thread. Urmatoarea poza peste o saptamana, inainte de flower.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Fulgi de nea afara si flori de iarba-n casa

Fulgi de nea afara si flori de iarba-n casa

Am accelerat procesul, le-am bagat de aseara in flower, 12/12.

Aia din mijloc avu o problema, vad ca a trecut peste ea. Deocamdata 10mL/L de nutrient.

Si o poza cu ambientul, cat se poate...

Trebuie un upgrade de lumina, cat de repede, ca deja au iesit de sub becuri, dar si un upgrade de spatiu, ca se suie una peste alta (sau unul peste altul, aflam acusi).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Aveti vreun concurs? Care planta infloreste in flower de exemplu? Mama, adevaru-i ca asta e tare ca si concurs, e un fel de ruleta ruseasca. Oare ale mele or inflori? Hmmm, buna idee, sa le bag niste ceva peste jaluzele... Si peste geamul de la usa... Sau sa imi fac si eu un ghiozdan, ca auzii ca fara nu se poate, nu infloresc nebunele...! Plus, ale mele cica is 70% sative, oare o trebui sa le bag in program 7/10 (7/10=0,7=70%, pentru cine nu a prins poanta) :D

L.E. Nu ma spartilor, caloriferul ala e oprit, ce aveti? Zic si eu, just in case ca va dadea prin cap sa intrebati, nu ca ar fi intrebat careva :)

Da ma ne-am prins dar nu prea arata a sative,poate mai tarziu isi schimba aspectul,asa am patit cu Guatemala in outdoor anul trecut,cat a fost mica arata ca o indica.

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai pe tot netu', Sour Amnesia arata a Sative, numai ale mele nu. Credeam ca numai tie ti se poate petrece... :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai chiar este. Dupa nici o saptamana de flower, 12/12, inclusiv surse de lumina parazite, au deja preflower.
Avem doua fete si un baiat, punem poze cand se vede mai clar, ca nu stiu pe unde imi e aparatul, ca sa le fac un macro.

In tot cazul, se pare ca nu am luat mumu (mersi ganja pentru culturalizare, nu stiam termenul asta jamaican) cu semintele. Fetele is din ce in ce mai sativoase (mai Amnezice, ca sa zic asa), insa baietelul pare fenotipul motorizat (spre Sour Diesel :p).

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@Lore: pacea cu hiphop, sigur
@ganja: credeam ca bufon e ala care o face constient

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dupa 2 saptamani de flower, masculul a ajuns la water curing, dupa ce m-am certat cu el (nu radeti, e ceva adevar aici), iar fetele sunt ok. Poze mai tarziu, dar sunt... bine. Vor scapa nepolenizate, deoarece am scapat pe covor tot polenul cules (apropo de cearta), si nu mai aveam chef sa fac altul. Plus ca, deja eram certati, eu si masculul vreau sa zic.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu cred, ca deja are frunzele in castron, si tulpina si radacina la tomberon. Ma rog, da, "ne impacam", daca asta vrei sa spui, dar deocamdata am constatat ca am facut water curingul eronat. Corect se face din planta uscata. Eu am pus-o verde, ca mai facura unii. Ce le-o fi iesit...