What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Sour Amnesia, distractie de iarna

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Flower, ziua 18

Flower, ziua 18

Mai intai o poza cu raposatu', fie-i water curingul usor. E de acum 4 zile. Era un voinic...

Apoi o poza de grup cu fetele:

Si in sfarsit doua closeup-uri

@Lory: No, Lorele, ti-am raspuns? Da, stiu, te-ai udat peste tot (pe unde te poti tu uda...)

De pe 7 pe 25 sunt care va sa zica 18 zile de flower. Eu sunt multumit. Se cam intind, dar au loc in sus. Le las cat merg :D
Maxim le mai iau niste becuri de 20W sa mai schimb din alea de 12, desi nu sunt sigur. Nu sunt sigur daca le-ar ajuta sa trec la 10-15 L peste vreo 2 saptamani...

L.E. In mod interesant, pe masura ce trece timpul, frunzele mai noi sunt din ce in ce mai sativoase. Neasteptat, marturisesc...

@cmnbs: Iti iei niste LEDuri la urmatorul grow?

L.L.E. Si nu put. Poate mai incolo...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Iaca, asa de sanchi. Doar nu avea sa testez intai pe buzi...

Ideea cu watercuringul e mai complicata. Se socoate, in anumite... cercuri, ca anterior utilizarii, iarba trebuie "purificata" in apa timp de minim 2 saptamani, deoarece anumite "toxine" sunt solubile in apa. Desigur, "toxinele" respective nu sunt identificate de catre "stiinta contemporana" ca sa nu mai zic de "growers' establishment", dar asta e alta poveste.

Faptul ca unora le e teama sa nu devina iarba mai putin potenta, sau ca unora nu le mai place aroma sau cum arata, e altceva. Simplul fapt ca e mai usor de fumat, inseamna ceva. Eu vreau sa vad daca mai e si ... altceva pe langa asta, "altceva" pe care pot, din anumite motive, sa cuantizez.

Bineinteles ca, daca va fi cazul, din frunzele de la mascul, dupa water curing, voi cauta sa fac un extract, poate cu butan, poate cu alcool, nu stiu, dar asta peste vreo doua saptamani.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@ganja: N-ai idee cat adevar spusei...!

@Loreleu cel derbedeu: Lasa bai, tu poti socoti ca ai avut un fel de veg mai lung. O sa ai niste plante gigantice. Desigur, daca:
1. Supravietuiesc.
2. Nu mor.
3. Nu le faci varza.
4. Nu il enervezi pe eska, care are pozele tale.
5. Le scoti si tu din ghiozdan, ca sa traiasca si ele ca lumea. Asta daca punctele 1, 2, 3 si 4 sunt/ vor fi indeplinite.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Primul test de watercuring a esuat. S-a imputit. Greseli:

1. Nu am facut cu planta uscata (asta poate nu e asa o greseala, insa am observat ca se extrag mult mai bine hidrosolubilele din planta uscata)
2. Nu am folosit apa distilata, ba ultima oara am pus apa de la chiuveta. Nu ca n-as fi avut apa distilata.
3. Nu am schimbat destul de des apa, doar o data pe zi. Daca se face vara, se schimba si de 3 ori pe zi! Acuma, la 20C, de 2 ori ajunge as zice.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar ai avut grija ca tot materialul verde sa fie scufundat? Ai folosit recipient inchis etans? Ai tinut toata treaba asta la intuneric?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nope. Doar punctam :D

Azi am testat un mugurel crud de Sour Amnesia. Unul mic. Foarte placut :) Eu si Lorel...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sour Amnesia, 3 weeks flower. Or so.

Sour Amnesia, 3 weeks flower. Or so.

As spune ca arata binisor. Cred ca trebuie sa le tin LEDurile mai departe totusi... Ia sa ma duc eu sa le dau sa pape!

L.E. Nu luati in seama CFLul ala ratacit, aveam o dulie goala si nu voiam sa bag degetul din greseala. Am invatat de la explo :p Azi i-am luat inlocuitor de 20W si ma uit lung la panoul de 200W COB, daca sa i-l leg deasupra panoului de dulii. Duliile nu au decat 11x20W+13x12W=476W. Hmmm, poate ajunge totusi, ca-mi zboara contoarul din perete...

L.L.E. Mai au 45 de zile. Cat or sa mai creasca? Oricum ar fi, nu pare drept: eu o sa am juma de kil de iarba (hai, un sfert) si nu o sa o fumez (bine, asa putin putin, totusi...) si Lorel s-ar sparge zi si noapte si o sa aiba vreo 10g (daca nu le omoara). Ntz, ntz, ntz...

gganjaabwoy

Active member
L.L.E. Mai au 45 de zile. Cat or sa mai creasca? Oricum ar fi, nu pare drept: eu o sa am juma de kil de iarba (hai, un sfert) si nu o sa o fumez (bine, asa putin putin, totusi...) si Lorel s-ar sparge zi si noapte si o sa aiba vreo 10g (daca nu le omoara). Ntz, ntz, ntz...

astai ironia sortii...Dumnezeu le da iarba tot la aia care nu trebe:))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
astai ironia sortii...Dumnezeu le da iarba tot la aia care nu trebe:))

Nu ma', la aia care o folosesc cu intelepciune! De exemplu: nu fumezi nika toata luna, si, intr-o zi, aleasa dinainte, cu pregatire, stii, set and setting, bagi cele 3 fumuri rituale si apoi stai si te rogi/meditezi toata ziua. Se intelege ca te rogi la Dumnezeu daca esti crestin, Jehova daca esti evreu, la Allah daca esti musulman, la Shiva daca esti hindus. Planta asta numai asa ar trebui folosita (in afara de utilizarile terapeutice, si alea eventuale). Plus, pe toata perioada cresterii trebuie "hranita" cu "good vibes", prin diverse metode, inclusiv muzica elevata (ia sa ii bag si eu). Apoi, dupa recoltare, watercuring cam 2 saptamani.

Iaca, astea ar fi niste mici diferente intre utilizarea contemporana si utilizarea traditionala (care oricum, nu mai este cunoscuta decat de catre putini). De altfel, lui Grof i s-a spus asta de catre un indian, Muktananda imi pare, care era un fel de ... maestru, sau ceva de genu', pentru Grof si nevasta-sa.

@Lorel: Nu ma fa, ca bag panoul...

Latest posts

Latest posts