Mie unul mi-a placut mai mult flora series decat floranova. Dar nici nu stiu daca se mai vinde.
P.S. Hai bai, is chiar asa arse???
Ahaaa, am mai intrat acum sa-ti mai admir domnisoarele si vad L.E.eul asta,deci tu vrei sa ma faci sa plâng de aia le-ai arsL.E. Aproape 4 saptamani de flower. Oare scapa, sau ma bate Lorel?
Hai man lasa-ma-n plata me ca am plante de 1metru cu 10cm de popcorn in varf, mai mult nu intra lumina
Cele mai mari probleme?mirosul?ar vrea sandel atata belsug.hai ca acum a mai castigat ceva spatiu cu ghivecele in afara growului dar tot am impresia ca pana la urma va scoate si jumate din planta afara
Ps:sandele...eu zic sa te gandesti de pe acum la niste picioare reglabile pentru grow)
Ganja fac pariu pe cat vrei tu ca niciuna nu o sa aiba mai mult de 30cm, am urmarit atatea growuri in 12/12 ca stiu cum se comporta strainurile dominant indica,iar ale mele sunt 90 80 70-75%,eh vedem.si fara toping lst alte alea.
cumpara frate Floranova grow&bloom si o sa vi dupa sa ma cauti si sa ma pupi.Eventual mai poti lua si Atami Bloombastic&rootbastic...asta asa ca o completare desi fertili sun completi.Daca ai fantezii cu aditivi zic.O sa ai recolte de 3 ori mai mari decat cu ce ai tu acum.