What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

secretul din gradina...pardon dulap...120w led grow!!!1

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
mici comparativ cu ce?
caterinca omule, era unu' p-aci care o tot dadea cu "ce mici-s buzii" and shit... :D
eu am fost de la bun inceput incantat de aspectul sanatos al plantelor si nu-s vreun gaozar care se excita doar cand vede colas-uri gigant chiar dak nu-s ale mele :wave:

M

MJMJ

frumos vorbesti piramidoane de colegii tai care au zis ca li se par cam mici in comparatie cu alte growuri si ne intrebam daca o fi de la leduri.Stai linistit ca nu ne excitam la cantitati de kg.De cand regula ca daca sunt mari sunt prosti,daca sunt mici sunt extraordinari?Doh...

A

AlexFermieru'

good point mj :)..si mie imi par micuti mugurii..acu , ca e de la strain sau leduri nu ai cum sa stii pana la alt grow in aceleasi conditii..oricum sa te bucuri de harvest si la mai multe growuri cat mai reusite.

G

gorbaciov

foarte misto ! dupa un smoke raport poate ne spui si noua cat ai scos per planta bud uscat... asata daca vrei :D

deci budzii sunt mai mici deoarece...timp scurt de veg...ledurile desi n-au fost tinute f aproape..plantele nu s-au lungit(in flower au crescut cu maxim 5cm)...totusi sunt in ghivece de 4,4litri...plus banuiesc si un stun...ca au indurat putin frig cateodata(gen 18-20grade)

si oricum o sa revin cu mai multe concluzii la final (gen comparatie cu hps400)

p.s nu stiu ce cant o sa scot pt ca nu am cantar...dar o sa va zic nr de borcane :))