What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

secretul din gradina...pardon dulap...120w led grow!!!1

M

MJMJ

uita-te ce buzi am avut la cam 20 de zile de flower si 46 de zile in total crescute la 12/12 din samanta si nu am dat cu fert.de-aia zic.dar poate e strain-ul,sa asteptam pana al sfarsit.bafta si sa se faca grasi!

aham...si dak cresti la 12/12 tu cum calculezi 20 zile de flower...de cand isi arata sexu?...si pana cand isi arata sexu cate saptamani trecusera?sub ce lumini ai crescut si ce soi?

e cam aiurea sa compari soiuri diferite...conditii diferite de crestere si sa arate la fel...

M

MJMJ

am considerat perioada de flower cand au aparut primele preflower.am crescut sub hps de 250W.pana la primele preflower trecusera 3 saptamani.
Soiul este white widow de la nirvana

A

AlexFermieru'

frumoase fetele man.sa iti traiasca..oricum, eu nu inteleg de ce sunt mugurasii asa micuti..plm la 6 sapt de flower...oricum fac treaba ledurile..bft in cont cu ele

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
au cam 6 sapt, eu zic ca minim 2 sapt mai ar trebui lasate majoritatea, deci mai e ceva.

sznake

jarhead
arata bine dark! Si boxu si stashu. Auzi ce strain is aia din stash? ..ca seamana destul de bine cu crossuri de-ale mele.

G

green_land

gettin` frosty :D degeaba zic astia ca sunt buzii mici...conteaza calitatea nu cantitatea. am citit zilele trecute despre LED-uri si unii ziceau ca e posibil ca plantele sa termine intr-o perioada mai lunga de timp...poate de aia buzii nu sunt asa de mari...eu sunt de parere ca vor pune pe ele in urmatoarele 2 saptamani... bafta cu ele :joint: