As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
titane, vad ca si la tine au flori la fiecare internod, yo zic ca-i topmaxu' ca pana sa-l fol p-asta, n-am mai vazut asa ceva decat la out.
Ptiu sa nu le deochi!
sau poate ye ledurile
titanu' a enumerat cel putin 3 strain-uri si sunt al naibii de asemanatoare asa, pline de flori. Cum eu n-am led-uri...
Dupa cum am zis, si eu am folosit topmax si cam aceeasi diferenta am vazut: inundate de flori, doar d-aia se vinde si d-aia se cumpara ca maximizeaza productia.
eu comparam fata de aceleasi clone crescute tot sub leduri fara topmax si apoi cu topmax.. e cam tot aia. doar ca nu mai apar deficiente spre final daca dai toata gama, desi asta are si reversul, insemna ca ai mai multi nutrienti in plante la recoltare..
clar...oricum urm grow...merg lasate mai mult in veg....mai am totusi 30cm pana la bec...adik spatiu irosit..nu e panica...oricum o sa fie high quality smoke