What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

secretul din gradina...pardon dulap...120w led grow!!!1

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
titane, vad ca si la tine au flori la fiecare internod, yo zic ca-i topmaxu' ca pana sa-l fol p-asta, n-am mai vazut asa ceva decat la out.
Ptiu sa nu le deochi! :D

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
sau poate e genetica... :D
sau poate ye ledurile :D
titanu' a enumerat cel putin 3 strain-uri si sunt al naibii de asemanatoare asa, pline de flori. Cum eu n-am led-uri...
Dupa cum am zis, si eu am folosit topmax si cam aceeasi diferenta am vazut: inundate de flori, doar d-aia se vinde si d-aia se cumpara ca maximizeaza productia.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu comparam fata de aceleasi clone crescute tot sub leduri fara topmax si apoi cu topmax.. e cam tot aia. doar ca nu mai apar deficiente spre final daca dai toata gama, desi asta are si reversul, insemna ca ai mai multi nutrienti in plante la recoltare.. :)

coolbud

puffin' the herb
ledurile ruleaza , ce pot spune ?:)) ca-mi doresc si eu un sistem ? defapt nu stiu cine nu si-ar dori. :)

M

MJMJ

cate zile de flower au?mie tot mici mi se par si eram asa de chitit sa-mi iau un led...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
la cum le vad eu m-as baza de le 50-60 in sus. dar avand in vedere ca vor fi foarte potenti, ar trebui sa ajunga.

clar...oricum urm grow...merg lasate mai mult in veg....mai am totusi 30cm pana la bec...adik spatiu irosit..nu e panica...oricum o sa fie high quality smoke

Latest posts

Latest posts