What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

secretul din gradina...pardon dulap...120w led grow!!!1

G

green_land

:D just what i wanted to hear..... in curand ma apuc de treaba :joint:

edit @ alex - inaltime - no problem. latime - poate :)

G

growcase

io nu cred ca la 12/12 plantele cresc mai mari ca la sog...+ ca la sog are mult mai multe avantaje...+ yield mai mare

A

AlexFermieru'

am crescut sog, am crescut 12/12 :)..e diferenta ca de la cer la pamant :)..clona de am crescut-o a inflorit pe la 10 cm iar planata de la 12/12 pe la vreo 30 cm..deci iti dai seama ca nu creste numai in inaltime :)

edit : http://www.youtube.com/watch?v=PQ9tmm2ljVw&feature=related
un exeplmu de 12/12 from seed cu 15 plante..si omu are boxu destul de mare si uite ce a scos :)

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
am crescut sog, am crescut 12/12 :)..e diferenta ca de la cer la pamant :)..clona de am crescut-o a inflorit pe la 10 cm iar planata de la 12/12 pe la vreo 30 cm..deci iti dai seama ca nu creste numai in inaltime :)
subscriu exact aceleasi date ca Alex, clonele inflorite intre 8-12 cm (mai mici decat un pach de tigari)si din samantza in jur de 30 cm +/- 1-3 cm. Si da, clonele nu se intind prea mult nici pe lateral. ;) De-aia prefer s.o.g. din clone, ca-s mai compacte - shit on a stick :D
Baga-mi-as, tre' sa gasesc pozele ca ajung ca gina-no-name! :laughing:

Latest posts

Latest posts