time for curing...
am bagat un mic sample aseara (gen 0.5) cred ca era jack diesel....cea mai puturoasa iarba pe care am mirosito vreodata(nu exagerez) - un miros intepator grav...iar aroma foarte fina...si ca high...speachless
Pfff! )) explo, ce bulangiu esti...nu te mai da mah mare cu buzii aia mici!
Ala e material de prima calitate. INDUBITABIL.
Parerea mea este ca grow-ul asta este un "big fail", plantele alea au incetat sa creasca bine cam dupa LST si cel mai corect este sa fie prezentate ca atare. Nu este nicio rusine, sunt plante, cateodata cresc si cateodata nu.
Ce s-a obtinut acolo sunt maxim 10 grame de material uscat, in cea mai mare parte frunze cu ceva tricomi pe ele, necuratate.
Despre marime nu ne putem face o idee precisa pentru ca nici dupa repostarea pozelor nu exista un reper, o scapare probabil, dar daca nu erau pentru mine sigur ca nici nu era necesar.
Totusi, dupa dimensiunile grow-ului am aproximat ca ghivecele au intre 15 si 20 cm latura, de unde am aproximat din nou ca ramurile alea nu depasesc 15 cm lungime, in afara de doua. Nu-i nevoie de coli A4 ca sa aproximezi.
La numarul lor si la cat sunt de aerisite frunzele pe ele nu au cum depasi 50 gr. verzi de asta las mult de la mine cand spun 10 gr. uscat.
Sa prezinti asta ca un mare succes, care depaseste ce poti realiza cu un HPS de 400W mi se pare cel putin o lipsa de modestie, asta ca sa fiu politicos.
Altfel, alte afirmatii facute de altii, fiecare se poate entuziasma cum doreste.
Cu asta, in ce ma priveste consider subiectul incheiat, asa cum ziceam, nu-i vreun razboi si nu-i decat parerea mea.
oare as putea creste 15 plante ( 12/12 din samanta ) intr-un spatiu de 80x50x125cm ( L x l x H ) , ghivece de 3.4 L ( 15x15x20cm ) sub un led de 120W ? ar fi 3 randuri a cate 5 plante...
teoretic ar merge....
am 15 seminte feminizate si 5 regular de aproape 8 luni si daca nu le folosesc pe toate cat de curand vor scadea sansele de germinare etc..ma multumesc cu o medie de 10 grame/planta
sorry dark ca m-am bagat peste thread-ul tau da' poate dai si tu un reply cu parerea ta . daca vor creste precum tie, adica fiecare planta sa nu depaseasca suprafata ghiveciului e clar ca imi va reusi... de fapt cam asta e singura problema... sa nu fie foarte inghesuite...