Ms de ajutor, m-a uitasem in grabă in carte și am sărit peste dimming operation...Nu e nici o fibra optica. Ai un cablu RJ11, 2P (de telefon), care se pune intre Ch2 si Ch1 de la lampa urmatoare, pt dim by wire, sa ai tot roomul la aceeasi intensitate, cu pana la 30 lampi simultan.
10 secunde iti lua sa citesti treaba asta in cartea de 10 foi cu care vine produsul, dintre care 8 is poze.
E mai multe raspunsuri. Depinde ce faci cu ele. Teoretic is "legale", pentru ca nu sunt ilegale, dar totul pana ai ganduri sa le cultivi sau le combini cu alte instrumente de crescut. Deja aici e o zona gri, iar din momentul germinarii devine super ilegal. Daca vrei insa sa nu risti mai bine consulti un avocat/jurist. Un sac de pamant pentru flori langa un pachet de seminte poate sa te bage in cacat uneori.Mai sunt semintele de cannabis legale in romania?
Incepe-le cu 12/12 direct, pe cat posibil sincronizat cu rasaritul/apusul soarelui, daca totul mere bine la sf lui iulie is deja in inflorire, restul depinde de cat au ele perioada de flower.Salutare, postez aici o intrebare legata de out. Am 3 white widow fast pe care ma gandeam sa le scot la out la mijlocul lui Iulie. Daca le germinez de acum, am sanse sa termin pana in Oct cu o cantitate decenta? Stiu ca m-am trezit tarziu insa ideea era sa merg pe auto dar din pacate am uitat de seminte si nu au germinat cum trebe..
Cum altfel imi pot documenta aventurile dak nu le salvez intr-un album?Dar la ce iti trebuie album nou?