Salutare, stie cineva care ar putea fi cauza? Ma gandeam ca poate am gnats in pamant dar nu am vazut niciunul prin grow.. View attachment 18743027 View attachment 18743028 View attachment 18743029 View attachment 18743030
Pare a fi stres de la caldura si lipsa de umiditate. Poate le mai trebuie si ceva hrana in apa de baut. Nu sunt sigur dar mie asta imi pare a fi.caldura si lipsa de hrana si umiditate..Salutare, stie cineva care ar putea fi cauza? Ma gandeam ca poate am gnats in pamant dar nu am vazut niciunul prin grow.. View attachment 18743027 View attachment 18743028 View attachment 18743029 View attachment 18743030
Incearca sa le dai mai multa mancare si creste umiditatea daca e aerul uscat si daca ai cum. Da-le si mai putina lumina si poate le face sa se simta mai bine..Pare a fi stres de la caldura si lipsa de umiditate. Poate le mai trebuie si ceva hrana in apa de baut. Nu sunt sigur dar mie asta imi pare a fi.caldura si lipsa de hrana si umiditate..
Eu unul as incerca un flush. Daca merge, le vezi ingalbenindu-se frunzele de jos, continui sa le dai doar apa chioara pana ajunge galbeneala la al doile rand de frunze si atunci incepi sa le dai azot.Mersi @piramidon, o sa ma uit prin thread sa vad daca gasesc cv practic de facut cu ele. Am doua fete care din pacate prezinta aceasi problema, ambele sunt acelasi strain- white widow fast.
@ZOnaVerde te-ai mai inalnit cu asta? Are sanse sa iasa ceva din ea sau le pot lasa in voia sortii?
Eu nu cresc nimic altceva dar vreau sa incerc la anul in primavara sa plantez o planta de rosii si una de ardei ,poate si niste busuioc si cimbru.Pare ca se strange de "burta" planta. Seamana cu inceput de burn, toxicitate, caldura, ventilatie directa, pamant slab amestecat cu nutrienti puternici.
Voi ce mai cresteti in afara de ce postati?
Eu continui experimentele guerilla: imprastii seminte de salcam pe unde ma plimb (pe camp) si mai nou de paulownia.Voi ce mai cresteti in afara de ce postati?
Parca era de trei ori volumul ghiveciului, nu?Aia e.. ca daca nu ai EC meter si dai apa multa dar nu suficienta la flush, le poti lasa chiar cu mai multi nutrienti decat erau.