cadavruslos
Well-known member
5.8 minim , in faza de vegetatie 6.2 flowerApropo de ph, cat ar trebui sa fie ph ul la runoff? Mi-a iesit undeva la 5,6 si mi s-a parut cam putin...
5.8 minim , in faza de vegetatie 6.2 flowerApropo de ph, cat ar trebui sa fie ph ul la runoff? Mi-a iesit undeva la 5,6 si mi s-a parut cam putin...
M-am uitat sa vad ce-i cu rosiile tiganesti si la aparenta seama mult cu ce crestea bunica-mea. Apai rosiile erau si rosii si unele erau galbene ,erau pline de gust si carnoase . Nu stiu daca erau tiganesti dar seamana foarte mult aparentaIn ciuda pretului de la curent, cred ca o sa bag o cultura de rosii sub un sanlight!
Am cumparat o sticla de nutrienti de la kaufland pe care arata rosii si cred ca prin noiembrie o sa-i dau start. Ce pamant recomandati pentru rosii? (Tin sa mentionez ca printre ele se afla si seminte de rosii țigănești, disparute majoritar de pe piata intr-o anumita perioada si reinviate cu ajutorul unui seedbank din cehia).
Presupun ca stiti diferenta dintre o samanta de laborator si una normala? Alea de laborator (mai ales la F uri plus ca nu pot fi inmultite sau nu este recomandat) sunt adaptate ca sa fie mai rezistente, in general bune doar intr-un anotimp cu anumite anumite exceptii iar cele normale se adapteaza cel mai usor la schimbarile climatice (va recomand pentru un viitor cald, linistit cu verde in buzunar). Am facut cateva experimente cu seminte de legume de-a lungul timpului (@piramidon cred ca va supravietui cel mai mult din noi, gradina plina, resurse are). Nu stiu cum sta cu energia regenerabila.. poate ne spune el
Sugestii:Buna idee cu proportionarea lor!
Daca am nevoie de mai mult de 2m² inseamna ca trebuie sa mai astept si sa regandesc ca este dificil cu spatiul si pomii fructiferi..
Nu stiu daca o sa crezi sau nu, da sa stii ca mi s-a mai spus!p.s.
explo, esti genial frate!
Am unul dar nici nu m-am obosit sa mai sap prin cutii... L-am folosit (abuzat) multi ani si nu s-a mai topit, ma gandesc ca poate-i ceva si cu reteaua electrica locala, vad ca ai multe pb cu topirile p-acolo.Coolerele sunt ducatoare dar daca vrei sa te convingi poti incepe cu unul pe clips oscilant iar dupa ce ii pica sistemul astepti sa se topeasca carcasa.
Cine te opreste?Daca reusesc sau reusim sa facem asta anul viitor ar trebui deschis un tread legat de alimentatie.
Zmeura de-o vad in poze, c-o ai deja acolo si nu mai dai banii pe alte bazaconii. Are si tepi!In cat timp creste gardul viu si ce recomandati?