What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si iar uitasem sa mentionez inca o data ca pemtru ca datele de la un senzor de presiune sa aiba logica in contextul in care doresti sa asiguri acel flux constant de depresiune, ai nevoie de minim 2 senzori, in locatii diferite de-alungul sistemului. Ce ai tu acolo.. are un senzor din ce imi amintesc? Se conecteaza cumva la statia meteo locala sa afle si ce presiune barometrica normala ai? De unde ia acele date? E 1 dolar un senzor de asta precis, 3.5 dolari unul foarte bun si superprecis chiar, si tot nu ii vad nevoia, asta ar trebui sa iti dea de gandit. Ori stii tu ceva cu presiunea asta negativa, ori te iei dupa controlerul ala care poate nici el nu stie ce face pe partea de presiune exact.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Este un senzor cu 2 furtune, unul pe interior iar celalalt pe exterior pentru a masura presiunea din box si presiunea in spatiul in care se agla boxul. Ce am observat e ca la 2Pa strange si punga de co2. Am strans ceva date dar nu suficiente pentru a trage o concluzie si din ce am observat in vegetatie presiunea negativa sa fie foarte mica pentru a mentine umiditate mare in box iar cand conectez senzorul temp ramane la fel, umiditatea scade cu aproximativ 10-20%, out-ul merge pe maxim (80%) ziua iar in-ul merge cu o diferenta de 30-50%, depinde daca deschid boxul sau daca merge pompa de apa. Cand nu este conectat setarile trebuie facute manual doar ca out-ul cand scade din turatie scade si in-ul si nu merg "independent unul fata de celalalt" pe cand cu senzor ul fiecare merge independent cu diferente pana la 50-60%.

legalizeRO

Active member
Exploziv, v-am mai dat like o data, acum cateva ore. Acum am dat iar, ca nu mai erau.
Inca nu e gata 100% site-ul?
Tocmai am venit de la serva, am tras un Plenty si pun intrebari ciudate.
Sa mai trag unul sa-mi revin... zic.
M-ai panicat oleac' cu follow-ul.
Hai sa va pun o poza cu jungla din veg. 1 minut.
27834556.jpg 39189585123.jpg

Last edited:

legalizeRO

Active member
Acum vorbesti tu free style...
Mie mi s-a pus pata pe 21 Aprilie anul trecut sa cumpar un cannabutter maker.
Si m-am hotarat la unu' dar e scump.
I-am trimis mesaj producatorului daca se indura sa mi-l lase la pretul de ieri.
Si cica nu, sa astept 20 Aprilie. Nici macar un 10% n-a vrut sa lase.
Din cauza atitudinii, si din orgoliu, am asteptat. Faza misto e ca intre timp a scos o versiune noua, muuuult imbunatatita.
Dupa ce ajunge la mine ii trimit replay sa-i multumesc ca m-a facut sa astept reducerea.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Prin ce tari exotice locuiesti de poti cumpqra cannabutter de-a gata? Nu am mai auzit pana acusi de produsul asta la vanzare..