What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Desigur. Tot cu co2 ar trebui sa il bagi in un sac si sa il lasi vreo 2-3 sapt sa te asiguri ca au eclozat toate ouale. Ar merge si la cuptor dar na cred ca iese ceva miros si nu e tocmai practic.

Iepurasul

Member
Salut ! Ma confrunt cu o alta necunoscuta, am pus la germinat un Cheese si un Hulk pe data de 1; chees-ul are aproape 10 cm si 2 randuri de frunze, pe cand Hulk are abia 3 cm iar primul rand de frunze abia se vad. Sa fie o problema de genetica sau care sa fie explicatia? Hulk a fost problematic si mai incet inca din samanta, a germinat mai greu si ii ramasese blocata coaja apoi o pielita pe care a trebuit sa le inlatur mecanic cu penseta... Sa stau dupa fundul lui sau sa bag alta la germinat, voi ce parere aveti?

vasile

Well-known member
Veteran
Eu zic ca iti faci prea multe griji, foarte des se intampla ca o samanta sa germineze inaintea alteia.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca nu isi revine in vreo saptamana atunci sa iti faci probleme. . Momentan poate sa fie un start mai incet.

Doddy

Member
Am si eu o nedumerire, adevarul e ca nu am incercat niciodata vaporizatorul, cum e? Adica te sparge mai tare ca un cui? Ma refer ca daca pui aceeasi cantitate in cui si aceeasi in vaporizator e diferit? Iar iarba care ai folosito in vape se arunca sau se mai poate extrage ceva din ea? Un vaporizator bun pana in 500 lei este?

vasile

Well-known member
Veteran
E indicat mai ales daca vrei sa te lasi de tutun, nu te sparge mai tare decat un cui, e cam pe acolo.

Iarba pe care ai folosito in vape poate fi consumata pentru ca e deja decarboxilata, o poti arunca pe niste nutella, o poti face unt, poti face si extractii ...

Nu exista vaporizator bun la banii aia, mai pui 200-300 si iti iei ceva decent

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu stiu ce sa zic, la mine e destul de scarbos ce ramane, nu as mai folosi. Merge direct la compost de fel.

Gigel2

Member
Salutare!!! Nu ne-am mai auzit de 10 ani cred.
Va salut iarasi si ma bucur ca inca mai vad oameni activi aici.
Fratilor, dupa mai multe culturi outdoor, m-am apucat de un microgrow (just for fun). Spatiul e mic (h:60 cm / L: 55 cm / l:35 cm) dar am in jur de 170w (1X 50 panou led DIY, 2X CFL PHILIPS TORNADO 60w lumina calda).
Am pus niste seminte din colectie la germinat...din 10 mi-au iesit doar 4 (pe semne ca au fost cam vechi sau nepastrate in conditii ok). Nu sunt feminizate.
Le las o saptamana pe 24/24 si apoi intentionez sa le mut la 12/12.
Ce recomandati? sa pastrez o femela si sa o re-ntorc in vegetatie dupa care sa-i aplic topping si lst mai tarziu sau sa fac un SOG din mai multe fete si sa le las la 12/12 din samanta?

Gigel2

Member
Multumesc Explo!
Mai am o intrebare... voi ce solutii folositi pentru a creste umiditatea in growbox? Eu tin un pahar cu apa inauntru si pulverizez de doua ori pe zi dar nu reusesc sa trec peste 40%. Poate o sa mai creasca nivelul de umiditate cand o sa instalez filtrul cu carbon activ (astfel micsorand fluxul de aer evacuat).

vasile

Well-known member
Veteran
Bine ai revenit printre noi, e cam mic spatiu intradevar mai ales ca o buna parte din partea superioara o sa fie ocupata de becuri / extractor iar in partea inferioara or sa fie ghivecele.

Daca ai posibilitatea elimina dezavantajul cel mai mare (spatiul) si fa-ti un box mai maricel, o sa te salveze de mari batai de cap chiar daca e just for fun ... parca e altfel fun-ul cand scoti vreo 100g+ per planta, nu 20. :D

Daca nu ai posibilitatea nu e capat de drum, cred ca cel mai indicat ar fi SOG avand in vedere spatiu, e posibil si cu topping si lst sa atingi becurile mai ales daca e un strain caruia ii place sa se lungeasca.

Pillang

Well-known member
Multumesc Explo!
Mai am o intrebare... voi ce solutii folositi pentru a creste umiditatea in growbox? Eu tin un pahar cu apa inauntru si pulverizez de doua ori pe zi dar nu reusesc sa trec peste 40%. Poate o sa mai creasca nivelul de umiditate cand o sa instalez filtrul cu carbon activ (astfel micsorand fluxul de aer evacuat).

40% RH e bun, la sfirsit ajunge si 30. Filtru de carbon nu creste umiditatea.

vasile

Well-known member
Veteran
Grija cu servetele sau carpele ude, sanse mari sa mucegaiasca daca nu sunt inlocuite la timp chiar daca nu este vizibil cu ochiul liber, sporii raman in aer si fac surprize neplacute in perioada de flower cand buzii devin pietrosi si prinzi cel mai mare drag de ei.

La fel si cu pulverizatoarele in flower, stropii de apa formeaza un efect de lupa pe frunze si se prajesc foarte usor, nu omoara planta dar orice urma mica de stres afecteaza sanatatea plantei mai ales cand e mica.

Last edited:

Gigel2

Member
Nu creste umiditatea dar limiteaza canitatea de aer evacuata bro...ceea ce inseamna ca umiditatea va sta mai mult in cutie.

Latest posts

Latest posts