What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

vasile

Well-known member
Veteran
Eu m-am lasat de tutun de aprox 1 an, bineinteles de cand m-am lasat bag la vape aproape zilnic, nu prea tin cont cat... de luni pana vineri un max 0.5... in weekenduri cand ma plictisesc ajung la de patru ori mai mult.

La paxu meu nu am schimbat absolut nimic, e tanc! l-am scapat pe ciment de sa indoit tabla de pe el si tot merge flawless.

Alcool izopropilic sa ai ca sa cureti rasina bine, in rest rar ai nevoie de altceva.

TRIST la mine e ca m-am obisnuit asa mult cu vapeul incat am inceput sa detest cuiele, dar nu ma plang!

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Intreb pentru un amic:
Stie cineva concetratia de melasa cea din trestie de zahar sub forma de zahar sau cea lichida cum ar fi siropul , cate grame sau cati ml.per litru ar trebui dizolvat in apa?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam o lingura per gallon, deci vreo lingurita pe litru. Numai sa fie nesulfurata, aia e cel mai important.

dolo

Member
Cam o lingura per gallon, deci vreo lingurita pe litru. Numai sa fie nesulfurata, aia e cel mai important.

ASTA E BUNA DE CVA?

Attachments

• 20201026_192955.jpg
    20201026_192955.jpg
    55.7 KB · Views: 25

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Buna seara! Vreau sa pregatesc urmatoarea cultura la inceput de an si vreau sa pun aproximativ 3-6 seminte extrem de puternice! Nu conteaza cat de mult dureaza sa se faca! Peste 30% thc dar nu tin neaparat daca este ceva sa te puna pe burta si sub acest nivel! Un soi psihedelic sau ceva sa te faca seara sa vezi umbre prin coltul ochiului. :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Primul sfat e nu te lua dupa ce spun producatorii de seminte despre cantitatea de thc a semintele lor. Apoi tine cont ca nu conteaza atat de mult nivelul de thc, conteaza ratiile dintre canabinoizi si ratiile intre terpene.
Alta chestie care ti-o zic e ca orice strain care e ok va fi super potent daca e crescut in conditii bune.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Multumesc pentru sfat! Atunci o sa reformulez, imi poti recomanda un soi care ti-a placut mult din mai multe puncte de vedere?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu, din ce se vinde acum in seed form am fumat prea putine si nu am nici un preferat. Dar sunt sigur ca poti gasi pe forumul asta pareri cat sa iei o decizie.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Am inteles. Cred ca o sa merg pe ice seeds sa vad daca gasesc ceva placut acolo. De astea locale sunt satul :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si eu tot clone si seminte de pe la prieteni si cunoscuti am crescut in ultimii ani, nici nu au idee ce mai se vinde.

Iepurasul

Member
Va salut! Cum se foloseste corect vermicompostul? Se amesteca cu pamantul inainte de sadire sau se poate face si "ceai" cu ajutorul lui? Prin ceai a se intelege adaugarea in apa a unei cantitati de vermicompost alaturi de o piatra de aer pentru o perioada de timp.
Mentionez ca nu l-am folosit prin nici o metoda, iar in acest moment mai pot doar sa il adaug intr-un strat subtire deasupra si apoi sa ud ori sa fac "ceai".

Va rog pe cei ce va pricepeti sa-mi explicati si mie metoda si cantitatile (reteta).
Merci!

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Eu am amestecat p?mânt ?i vermicompost 1:1. Merge

Si ceaiul ar trebui sa mearg? f?r? probleme

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Merge, dar in cazul ceaiului nu uita sa adaugi si melasa sau o alta sursa de hrana pentru microorganisme.

vasile

Well-known member
Veteran
Prima mea experienta cu watercuring pana acum este destul de dezamagitoare, buzii nu mai miros deloc a iarba, arata urat si pun pariu ca or sa aiba si un gust naspa la cum miros...parca a balta de peste.

Am schimbat apa zilnic timp de 6 zile, nu sa imputit niciodata...de vina e strain-ul imputit (cheese) a fost putin tulbure in prima zi dar in restu zilelor a fost foarte clara, i-am facut flush serios si am folosit doar nutrienti organici.

Cam in cate zile ar trebui uscati buzii astia uzi care miros a pasarica? Ar trebui sa ii tratez normal sau sa ii usuc mai repede? Rezolva ceva daca ii mai las la curing normal in borcan?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ar trebui sa ii usuci cat mai repede. Curing nu mai exista.. dupa.
Eu as zice ca nici in timp ce.. nu a existat curing. E pur si simplu o spalare mai avansata, care pe langa contaminanti ia si aromele.
Ati mai intalnit pe cineva in afara de jtm care sa recomande watercuringul? Ca eu nu am intalnit..

vasile

Well-known member
Veteran
Haha! Eu am bagat un borcanel de curiozitate, max 20g... daca nu imi place la vapat in cel mai rau caz ajunge unt.

Latest posts

Latest posts